İftar sonrası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cikoess

Üye
Sabah 8 den beridir oyundayım hiçbir sorun sıkıntı problem yoktu 15-20 dk öncesine kadar . İftar sonrası user yoğunluğundan ötürü sanırım oyun yine gitmiş bulunmakta . Bu sorunun bi an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyorum . Çünkü oyundan sadece türk değil yabancı oyuncularda mevzut . Bu olayların sürekli hala gelmesi member sayısında düşüş oluşturur . Sunucuların oyuncu kapasitesi arttırılmalı diye düşünüyorum . İyi forumlar ..

batu3544

Üye
kardeş oyun bakımda giremezsin diyor millet oyunda insanların hesabı askıda kalıyor az kaldı son kurşunları atıyorsunuz şuan.

cikoess

Üye
Şuan benimde arkadaşım oyunda 3 ve 8 sunucuları açık görünüyor diğerleri yok lag var oyunda ama oyunda hala düşmedi

batu3544

Üye
yayıncıların hesap vip heralde biz giremiyoruz adamlar takır takır kasıyor 20 yayıncıya önem vericeğinize 9000 oyuncuya özen gösterin biz olmadan çöp olucak oyun

Dilefruz

Üye
Sabah 8 den beridir oyundayım hiçbir sorun sıkıntı problem yoktu 15-20 dk öncesine kadar . İftar sonrası user yoğunluğundan ötürü sanırım oyun yine gitmiş bulunmakta . Bu sorunun bi an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyorum . Çünkü oyundan sadece türk değil yabancı oyuncularda mevzut . Bu olayların sürekli hala gelmesi member sayısında düşüş oluşturur . Sunucuların oyuncu kapasitesi arttırılmalı diye düşünüyorum . İyi forumlar ..
Merhaba,

Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Sunucu bakımlari devam ediyor. Kalıcı çözümler üretiliyor. Bu süre içerisinde kopma/askıda kalma olabilir. En kısa sürede çözülecektir. Mağduriyetten dolayı telafi ödülleri ve etkinlikler yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt