İstek iklimlerdirme

Decrt

Üye
1. Alpha da sanırım bazı yerlerde yağmur yağıyordu. Bu tarz olaylar gelirse gerçekten güzel olur ama fps kaybı olabilir.

Ouss

Üye
kesinlikle oyunda, Sabah,Öğlen,Akşam,Gece ve Kar,Yağmur,Güneş,Bulut vs. gibi hava koşulları olmalıdır.

The Witcher 3, deki sabah öğlen akşam gece örneği gayet yeterlidir bence, oradan baz alınarak bilene yapılabilir ki The Witcher 3 , üst üste bir çok yılın ve farklı ödüller almış bir oyun.

Son düzenleme:

shady19071907

Üye
Sabah öğlen akşam olacağını düşünmüyorum. Kar yağmur çok büyük ihtimalle olabilir diye düşünüyorum

Sercan

Üye
Oldukça önemli bir konu iklim durumu hafiften çevreyide etkilerse oldukça hoş ortamlar ve dinamizm katıcaktır yapıma.

tulca

Üye
kar yağmur fıtına benım bewkledıklerım gerçekten gece gündüz de güzel olur ama düşünülmesi lazım üzerine emek ister ama nekadar fantastik bi dünya olsada oyuna gerçeklik katar

hzljoepr

Üye
gece gündüz bide kar olsa yağmur olsa tadından yenmez

okanozcan

Üye
kar yağmur fıtına benım bewkledıklerım gerçekten gece gündüz de güzel olur ama düşünülmesi lazım üzerine emek ister ama nekadar fantastik bi dünya olsada oyuna gerçeklik katar
İklim özellikleri gerçekçi olmalı yani hep gündüz hep güneşli olmamalı katılıyorum Hocam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt