İlk 10 dakikada eksik ve sıkıntılı gördüğüm alanlar

mitsu

Üye
Selamlar,

-karakter animasyonları çok yetersiz,iki ırk aynı şekilde sarhoş gibi koşuyor,kadın ve erkek karakterler de aynı koşuyor.
-vuruş hissiyatı neredeyse 0. Ben mi canavara vuruyorum yada nereye vuruyorum o mu bana vuruyor belli değil. 5-10 worm kestikten sonra afakanlar bastı ve sıkıldım.
-stat basma,item basma,item giyme gibi durumlarda aşırı yavaşlık var. Sistem hepsinin logunu aldığı için oluyor sanırsam çok sıkıntılı bir durum.
-mapper arkadaşın yaptıklarını pek beğenemedim garip ve devasa bir dünya var çok iç açıcı maplar göremedim.
-canavar ırkındaki bazı zırhların göğüs bölgeleri oynuyor sanırsın zırh değilde kumaş gitmişler gibi.
-karakter seçme ekranındaki özellikle kadın karakterler aşırı derecede kaba duruyorlar. Erkek olsun kadın olsun estetikten çok uzak ve çağın baya bir gerisindeler ayrıca iki ırkta çok çirkinler.
-menü basma buton sesleri de çağın gerisinde kalmış.
-ilk karakter görevleri, görev canavalarlarının olduğu yerler iyi seçilmemiş.
-karakter zırhları,kıyafetlerini yapan arkadaş gerçekten yapamamış daha çok çalışması gerekiyor.
-arkaplanda çalan müzik son derece renksiz ve karaktersiz.

şimdilik gördüklerim bunlar.Editlerim , iyi oyunlar

ForVictory

Üye
Katıldıklarım :

-stat basma,item basma,item giyme gibi durumlarda aşırı yavaşlık var. Sistem hepsinin logunu aldığı için oluyor sanırsam çok sıkıntılı bir durum.
-mapper arkadaşın yaptıklarını pek beğenemedim garip ve devasa bir dünya var çok iç açıcı maplar göremedim.
-menü basma buton sesleri de çağın gerisinde kalmış.
-karakter zırhları,kıyafetlerini yapan arkadaş gerçekten yapamamış daha çok çalışması gerekiyor.
-arkaplanda çalan müzik son derece renksiz ve karaktersiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt