İlk Resmi Sunucunun İsmi Aarvad

cengiz93

Üye
PARS - SUNGUR - ALTAY - KARAHAN - SUNGUR - KAYAHAN - KONGAR - MERGEN - PAMİR - RONA - TULPAR

Bu hikayeyi okuyup lory adı nedir :D

JamesCheasterfield

Üye
Mokora - Sanderolga - Arshu - Woophira - Badda - Edwara - Azce - Wimme

Hikayede geçmeyen ama kulağa ve göze farklı gelen sunucu ismi önerilerim

cengiz93

Üye
hikayeyi okudun mu cidden :d
hikayeyi okuyunca sadece orada geçen isimlerden olmasını mı bekliyorsunuz. insana uyandırdığı çağ ilke ve eski inançlarda olan isimlerle uymu göz önünde bulundurarak ta seçilebilir Lory bana yatkın bir isim değil ve gerçekten server ismi olması mantıksız. mesela "Mergen" daha mantıklı eski Likya kentlerinden birinin adı ve çok geniş bir anlam kitlesi var.

JusTTory

Üye
PARS - SUNGUR - ALTAY - KARAHAN - SUNGUR - KAYAHAN - KONGAR - MERGEN - PAMİR - RONA - TULPAR

Bu hikayeyi okuyup lory adı nedir :D
yedi farklı gezegenden bahsediyor her biri ayrı güzellikte olduğu söyleniyor hikayeyi okudun mu bilmiyorum ancak en uygun tarif Gökkuşağında görülen yedi renk bunlara sahip olan tek yaratıkta Lory isimli canlı.

Aziz

Üye
Türkçe isim olmasına gerek yok. Global, mitolojik, oyun hikayesi içerisinden bir isim olabilir. Tek bir yere kiitlemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

Anilchan

Üye
Benim tahminlerim :
Aarvad, Marduk, Arius, Naru, Razu, Luna, Lazar, Kaleb, Cyrus ve Goliath olabilir
Büyük ihtimalle Aarvad olucak gibime geliyor nede olsa oynadığımız dünyanın ismi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt