İmperial zırhların satılmaması

karanlik07

Üye
Merhaba DV de bp ile solo farm yapıyorum günde bir kaç saat warrior imperial kafalık ve kolluk geldi kolluk +6 yaptım ah den bakmıyorum fiyatı 70-80 lerde 50 m e pazara koydum gene satılmadı neden bu imperial zırhlar sato

Opus Magnum

Üye
Çünkü verdiği zırh bonusları elite zırhlara kıyasla cazip değil, +6 sına para vermektense +7 elite set yapmak hem daha karlı hem daha iyi.

karanlik07

Üye
bencede pahalı +6 iteme 80 m vermek düşündürücü .. al satcı yazdı 45 m e verdim +6 kolluğu o kadar yazdım ihtiyacı olan varsa vereyim diye pm gelmedi

ByToxiC

Üye
Satılmıyor değil Sattırmıyorlar.Daha doğrusu şöyle açıklıyayım.Sen piyasasına bakıyorsun ve ona göre fiyat yazıyorsun örneğin +6 80m bizlerde onun 80m değmiyeceğini bildiğimiz için almıyoruz.Sonra sen satılsın diye 50m'e koyuyorsun ve onu biri senden alıp piyasaya tekrar 80m'e koyuyor.Şuan Oyunda warriorların büyük çoğunluğu yalın ayak geziyor sebebi birileri topluyor ve kendi istediği fiyat yazıyor.

2 haftadır 3 GB para ile warrior imperial ayaklık arıyorum.hatta büyük clanların tamamına gerek oyun içi gerek twitch'den sorduruyorum var mı satan diye.dün bir tane buldum ben dorion'a gidene kadar 200mden alıp 400'e geri koydu başka biri bunu gören sen +7 basıp ona 399mden ks atsan bile kimse almıyor.çünkü 4 GB edecek bir zırh değil.hele ki 1 GB 500tl olmuş iken

priesttt

Üye
her ne kadar zor düşse de item verdiği özellikler o fiyata değmiyor

N3v3N

Üye
Satılmıyor değil Sattırmıyorlar.Daha doğrusu şöyle açıklıyayım.Sen piyasasına bakıyorsun ve ona göre fiyat yazıyorsun örneğin +6 80m bizlerde onun 80m değmiyeceğini bildiğimiz için almıyoruz.Sonra sen satılsın diye 50m'e koyuyorsun ve onu biri senden alıp piyasaya tekrar 80m'e koyuyor.Şuan Oyunda warriorların büyük çoğunluğu yalın ayak geziyor sebebi birileri topluyor ve kendi istediği fiyat yazıyor.

2 haftadır 3 GB para ile warrior imperial ayaklık arıyorum.hatta büyük clanların tamamına gerek oyun içi gerek twitch'den sorduruyorum var mı satan diye.dün bir tane buldum ben dorion'a gidene kadar 200mden alıp 400'e geri koydu başka biri bunu gören sen +7 basıp ona 399mden ks atsan bile kimse almıyor.çünkü 4 GB edecek bir zırh değil.hele ki 1 GB 500tl olmuş iken
Ah limitinden sonra pazarcılar dolustu oyuna. İtemleri ucuzdan çekip yüksek fiyata koyuyorlar. Gün içinde 7/24 pazari gezmen lazım. Yoksa pazarcılar çekiyor itemleri.

priesttt

Üye
Ah limitinden sonra pazarcılar dolustu oyuna. İtemleri ucuzdan çekip yüksek fiyata koyuyorlar. Gün içinde 7/24 pazari gezmen lazım. Yoksa pazarcılar çekiyor itemleri.
pazarcılar on numara kar ediyor. kimse beklemek istemiyor pc başında saatlerce yarı fiyatına veriyor direk. bir pazarcı günlük 2gb kastığını söylüyor ortalamaya vurunca

_F_G_

Üye
Oyunun armor olarak seçeneği çok fazla. İnsanlar makul olanı tercih edebiliyor. Diyelim mage imperial var elinizde HP değeri fazla olması için genelde leather set kullanılıyor. Set bonuslari oyuna eklenirse insanlar en üst zırhı alır diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt