İnferno Eşleştirme Algoritması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berko123

Yeni Üye
İnferno eşleştirme algoritmasında çok ciddi bir problem var 15 gündür gece gündüz giriyorum ve 1 tane inferno kazanamadım ve çevremdeki çoğu kişi aynı problemi yaşıyor.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Eşleşme algoritması, hem sizin hem de rakiplerinizin BP seviyelerini göz önünde bulundurarak çalışır. Eğer BP seviyeniz düşükse, eşleşmeler job fark etmeksizin gerçekleşir. Bu da zaman zaman daha güçlü oyuncularla karşılaşabileceğiniz anlamına gelir. Ancak, BP seviyenizi yükselttikçe, daha stratejik ve dengeli partilerde yer alma olasılığınız artar ve istediğiniz tarzda bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

İlk odalarda nispeten dengeli BP ve job eşleşmeleri varken, daha aşağı odalara inildikçe ve oyuncu sayısı azaldıkça, eşleşme sisteminin ırk ve job farkı gözetmeksizin daha geniş bir oyuncu havuzuyla eşleşmeye başladığını belirtmek isterim. Bu, özellikle düşük BP seviyelerine sahip olan oyuncular için daha rastgele eşleşmelerin meydana gelmesine neden olabilir.

Önerim, BP seviyenizi yükselterek daha dengeli ve uyumlu partilerde yer alma şansınızı artırmanızdır.

berko123

Yeni Üye
Sorunun bu olduğunu zannetmiyorum. Çünkü karşı tarafa 1 milyon liralık charlar geliyor her seferinde ve ertesi günlerde karşı tarafa aynı adamlar geliyor fakat bizim takım ortalaması çok düşük oluyor. Bence başka bir problem var ve bu durum çoğu oyuncunun canını sıkıyor bu inkar edilebilcek bişey değil. Bp çoğalınca biz 10sak karşıya 15 geliyor. 2 hafta oyun kazanamamak bp'den fazlası bence. Ve ekstradan simgem var.

Nazgul

Üye
1 aydır sabah akşam İnferno girdim hepsini kaybettim. Bu nasıl iş anlamıyorum. Bizim parti 8 okcu oluyor rakip ise 4 piri 4 okçu yıldım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt