İnferno Etkinliğine Protean Girişi Geçici Yasaklansın.

Oppai

Üye
Yaklaşık 15 gündür Yönetimin pasifliği sebebi ile inferno etkinliği sadece Lunaskar ırkının lehine.
Bp kasmadığım karakterin bile karşına ilk 20 deki adamlar geliyor. Etkinliğin %90 anında boss bile göremiyoruz. Eşleştirme sistemi o kadar fail durumdaki Protean kazanma ihtimali neredeyse sıfır.

Bu konuda önerim ; Girişleri Proteanlara geçici olarak yasaklayın. Sadece Lunaskarlar girsin. Kendi aralarında oynasınlar.

1 Aydır ''düzenleme gelecek'' mavraları atmayın artık. Yada ırk değiştirmeyi ücretsiz yada indirimli yapın. Bizde Lunaskar olalım. Tek ırkta hep beraber takılalım.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Irk dengesizliği için gerekli çalışmalar her zaman yapılıyor.

Gelecek ilk güncelleme ile beraber Inferno Temple etkinliği için yapılan çalışma, oyuna entegre edilecek.

furty25

Üye
lunaskarım kaç gündür giriyorum bende kazanamıyorum proteanlar kazanıyor hep nasıl iş anlamadım

IBoRiS

Üye
Proteandım Lunaskar bastım 10/7 filan kazanıyorum. :) güncellemeden sonra charı dizip tekrar protean basıp başlicam oyuna.

Oppai

Üye
valla bizde bugün basacaz lunaskar. Bizene günde 2 win alsam pk atmasam daha hızlı charıma item koyarım. Protean olarak GM'ler girer oynar artık :D

Oppai

Üye
Irk dengesizliği için gerekli çalışmalar her zaman yapılıyor.

Gelecek ilk güncelleme ile beraber Inferno Temple etkinliği için yapılan çalışma, oyuna entegre edilecek.
güncelleme ne zaman gelecek bu arada - ona göre hareket edelim.

Meapr

Moderator
Merhaba @bozobozo , ekiplerimiz güncelleme üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Yakında sizlerle olacak, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt