İnferno Temple Almıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rosalindaa

Üye
Yeni yama gelmiş oyuna geri döndük 85 lvlim katıl butonu çıkar çıkmaz bastım almadı.Madem almayacak neden var

levbom

Üye
  • Etkinlik başladığı zaman öncelikli olarak sezon puanı yüksek olan 85 Seviye olan oyuncular arasında partiler kurulmaya başlanacak, alt odalara doğru seviye ve sezon puanı miktarı azalarak devam edecektir.
  • Partiler yine seviyelerine göre 2 Rogue, 2 Priest, 2 Mage, 2 Warrior şeklinde dağıtılacaktır. (Not: Minimum her grupta 1 rahip 1 büyücü olacak şekilde düzenleme yapılmıştır.Bu sınıflardan etkinliğe katılan yeterli oyuncu yoksa grubunuza gelmeyebilir.)
  • Her iki ırktanda eşit sayıda oyuncu etkinliğe katılabilir.(Örneğin 2000 Lunaskar 2800 Protean katıldığını varsayalım.2000 Lunaskar 2000 Protean ırkından oyuncu etkinliğe katılabilir.)
herşeydede adamlara kızmayın la bi bakın araştırın sonra kızın.

Rosalindaa

Üye
  • Etkinlik başladığı zaman öncelikli olarak sezon puanı yüksek olan 85 Seviye olan oyuncular arasında partiler kurulmaya başlanacak, alt odalara doğru seviye ve sezon puanı miktarı azalarak devam edecektir.
  • Partiler yine seviyelerine göre 2 Rogue, 2 Priest, 2 Mage, 2 Warrior şeklinde dağıtılacaktır. (Not: Minimum her grupta 1 rahip 1 büyücü olacak şekilde düzenleme yapılmıştır.Bu sınıflardan etkinliğe katılan yeterli oyuncu yoksa grubunuza gelmeyebilir.)
  • Her iki ırktanda eşit sayıda oyuncu etkinliğe katılabilir.(Örneğin 2000 Lunaskar 2800 Protean katıldığını varsayalım.2000 Lunaskar 2000 Protean ırkından oyuncu etkinliğe katılabilir.)
neyi araştırayım kardeşim 85 lvlim 100k bpm var ilk 500ün içinde tıkladım almadı

levbom

Üye
demekki eşleşecek takım cıkmadı eşit sayıda adam olması lazım.
karşı tarafta senın sınıfında adam kalmamış olabilir.
ilk odalar her sınıftan 2 kişi alırken diğer odalar 4 okcu 4 priest alıyor.
o tarz birşey olmuş olabilir.
tıklamaya devam yada sağ tarafa bp kasacaksınız. bu oyun şuan için savaşma zorunluluğu getiriyor zadece farm atıp zindana girerek etkinliklere katılamazsınız dıyor. o yüzden biraz bp kasmanız lazım.,
bpden kastım aktif bp sağ tarafta olan.

Rosalindaa

Üye
He illa pk atcaz yani anladım.O zaman bana müsade ben pve seviyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master

Levbom gerekli cevabı zaten açıklamış, çok bir şey yazmak gerekmiyor.

İlerleyen günlerde bir değişiklik olursa ekstra duyurusu mutlaka yapılır. Şu an için sadece bu yapı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt