İnferno Temple Bug Kulanana Oyuncuların Cezaları;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oppai

Üye
Ticket atıyorum geçiştiriyorsunuz. Discorddan yazıyorum siliyorsunuz ;
Büyük bir mage clanda oynamaktayım ; ben dahil yaklaşık 25 mageden oluşuyoruz ve birimiz bile bu bugdan faydalanmadık,
ancak bugdan faydalanan şahıslara cezai yaptırım ile alakalı görselleri beklemekteyiz.

Eğer ceza uygulamayacaksınız da bilgi verirseniz seviniriz. Hepimiz aynı bug'u yaparak devam edicez. Açıldığı günden beri boss göremeyen ekiplerdeniz.

Reel hayat ile kıyaslayacak olursak ;
Hukuk ile ilgili çalışan bir bireyim ;
''Masumiyet karinesi'' denilen ilke şahısların( yada toplulukların ) işlediği suçlar kesinleşene kadar haklarında bilgi - isim vb. şekilde onların onurunu , özel hayatlalarını sekteye uğratmamak amaçla gerçekleşen bir olaydır.
Ancak - Suçlu olduğu kesinleşmiş ve cezai işlem alan şahıslar bu ilkeden ayrı bir şekilde değerlendirilir ve toplumu aydınlatmak şeffaflık ilkesi gereğince ( şirketler ve kamu kurumları vb. ) bilgilendirilmesi karşılıklı güvenin oluşmasına olanak sağlar. Buda kuramsal bir örgütte olmazsa olmazdır.

Umarım konuyu buradan da silmezsiniz.
İyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Ticket atıyorum geçiştiriyorsunuz. Discorddan yazıyorum siliyorsunuz ;
Büyük bir mage clanda oynamaktayım ; ben dahil yaklaşık 25 mageden oluşuyoruz ve birimiz bile bu bugdan faydalanmadık,
ancak bugdan faydalanan şahıslara cezai yaptırım ile alakalı görselleri beklemekteyiz.

Eğer ceza uygulamayacaksınız da bilgi verirseniz seviniriz. Hepimiz aynı bug'u yaparak devam edicez. Açıldığı günden beri boss göremeyen ekiplerdeniz.

Reel hayat ile kıyaslayacak olursak ;
Hukuk ile ilgili çalışan bir bireyim ;
''Masumiyet karinesi'' denilen ilke şahısların( yada toplulukların ) işlediği suçlar kesinleşene kadar haklarında bilgi - isim vb. şekilde onların onurunu , özel hayatlalarını sekteye uğratmamak amaçla gerçekleşen bir olaydır.
Ancak - Suçlu olduğu kesinleşmiş ve cezai işlem alan şahıslar bu ilkeden ayrı bir şekilde değerlendirilir ve toplumu aydınlatmak şeffaflık ilkesi gereğince ( şirketler ve kamu kurumları vb. ) bilgilendirilmesi karşılıklı güvenin oluşmasına olanak sağlar. Buda kuramsal bir örgütte olmazsa olmazdır.

Umarım konuyu buradan da silmezsiniz.
İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,

Bugüne kadar herhangi bir cezayı yayınlamadık ve yayınlamama politikamız devam edecektir.

Oyunda her alanda Bug Abuse - Kurallara aykırı her durumda mutlaka ceza uygulanmaktadır. Buna denk gelmemiş olabilirsiniz tabii ki ama 15 Nisan 2022 tarihinden bugüne kadar binlerce farklı oyuncuya cezalar uygulandı. Herhangi bir şekilde Oyuncu - Yayıncı vs. ayırmadan.

Tekrar ilettiğim gibi ; Mage - Rogue - Warrior - Priest herhangi bir sınıf Bug Abuse kullanamaz, kullanan herkes geçmişe dayalı da olsa ceza alacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt