İnferno Temple Eşleşme Sistemindeki Adaletsizlik Hakkında

Pitou

Üye
  • İnferno temple eşleştirme sistemi tamamen yanlış. Sürekli Multi ve itemsiz oyuncularla eşleştiriyor. Bundan çok rahatsısız.
  • İnfernoda sürekli Lunaskar Irkı kazanıyor çünkü bütün sağlam oyuncular Lunaskarda toplanmış. Bu durum ırk dengesizliğine yol açıyor.
Çözüm:
  • 2 ırk ortak eşlesecek.
  • Eşleşme Gear score ile olacak. Birbirine yakın "gearscore" li oyuncular birbirleriyle ve karşılıklı eşleşecek. Hep aynı oyuncular aynı ptlerde olmayacak sürekli onları her eşleşmede karıştıracak.
  • Benim partimde hiç Mage olmuyor hiç Warrior olmuyor. Karşıda her zaman 2 mage 2 warrior oluyor .Madem böyle bir dengesizlik var. Ya karma yapın ya da 2 şer mage ve 2 şer warrior dağıtacağınıza 1 er tane dağıtın diğer ptler adaletsiz dağıtımla karşılaşmamış olur.
En mantıklı çözüm budur. Şuan ki eşleşme sisteminden topluluk olarak çok rahatsısız lütfen yardımınızı talep ediyoruz.

Sizler ne düşünüyorsunuz ? Yorumlarda belirtir misiniz ?

Son düzenleme:

nyro35

Üye
  • İnferno temple eşleştirme sistemi tamamen yanlış. Sürekli Multi ve itemsiz oyuncularla eşleştiriyor. Bundan çok rahatsısız.
  • İnfernoda sürekli Lunaskar Irkı kazanıyor çünkü bütün sağlam oyuncular Lunaskarda toplanmış. Bu durum ırk dengesizliğine yol açıyor.
Çözüm:
  • 2 ırk ortak eşlesecek.
  • Eşleşme Gear score ile olacak. Birbirine yakın "gearscore" li oyuncular birbirleriyle ve karşılıklı eşleşecek. Hep aynı oyuncular aynı ptlerde olmayacak sürekli onları her eşleşmede karıştıracak.
En mantıklı çözüm budur. Şuan ki eşleşme sisteminden topluluk olarak çok rahatsısız lütfen yardımınızı talep ediyoruz.

bu durumla ilgili çalışmalar zaten mevcut. GS muhabbetinin gelme sebebide zaten bu dengesizlik yüzünden. En kısa sürede oyuna entegre edileceğini düşünüyorum.

TearFall

Üye
Maalesef durum böyle, eşleştirme konusunda daha mantıklı olması gerekiyor,
Support meslekler partilere eşit dağıtılmalı.

N3v3N

Üye
Tüm serverların ortak sorunu bu.
Zayıf ırkta 0. Odaya düşsen bile partinde sembolsuz, itemsiz adamlar oluyor. SC bile basmayanlari var. Zayıf irkin 0. odası Afrika karması iken, güçlü ırkın 0. odasi şampiyonlar ligi kıvamında oluyor. Çoğu zaman bosu bile goremeden inferno bitiyor.

Sistem bu şekilde isleyince de herkes güçlü olan tarafa geçmeye çalışıyor. Bu sefer dv de pk bile dönmüyor.

cebe

Üye
6 okçu 2 pri - karşı da 6 okçu 2 pri
6 assas 2 pri - karşı da 6 assas 2 pri
6 warrior 2 pri - karşı da 6 warrior 2 pri
6 mage 2 pri - karşı da 6 mage 2 pri
en son buna çevirtene kadar uğraşacaksınız siz de rahatlayın biz de diyecek yönetim :D
İnfernoya giremiyorsan orda seçenek eklediler. O tike tıklarsan eşit olmayan pt ile de eşleşebilirsin ama infernoya girebilirsin diyor.
Hangi sunucudasın bilmiyorum ya da hangi inferno sistemindesin bilmiyorum ama senin ettiğin şikayeti ben 3 infernoda birinde yaşıyorum. Aya vurduğum zaman bundan önceki patchlerde ırk dengesizliğinden 1 ay inferno kazanamadım. Şimdi ise yine ayda 5-6 tane kazandığım oluyor. Allah bereket versin.

N3v3N

Üye
Benim tavsiyem;

Suanki gibi sayıca fazla olan ırk giremesin. Farklı olarak ise odalar oluşturulduğunda 1 partyde 4 lunskar 4 protean olacak şekilde odadaki kişiler karşılıklı yer degissin.

Böylelikle odalardaki partyler arasında güç dengesi eşitlenir. Hemde sayıca fazla olan irktaki oyuncular infernoya girebilmek için karşı tarafa gecmek durumunda kalırlar.

Pitou

Üye
Benim partimde 4 okçu 4 str priest geliyor. Karşıda 2x Mage ,2x warrior 2x asas ,2 x priest Adaletli değil. Sürekli kaybediyoruz.
Sistem Benim partime hangi jobları veriyorsa karşıya da aynısını atmak zorunda olmalı. Adaletsiz bir job dağıtımı var adam ölünce direkt tp ediliyor.
Joblar eşit olsun ki karşıda giremeyen warrior ve mageler ırk basmak zorunda olsun.

ORTİ

Yeni Üye
Random sistem olduğu için evet eşit bir dağılım mevcut değil fakat gear skorlara göre infernoya alım yapılabilir.

Benim partimde 4 okçu 4 str priest geliyor. Karşıda 2x Mage ,2x warrior 2x asas ,2 x priest Adaletli değil. Sürekli kaybediyoruz.
Sistem Benim partime hangi jobları veriyorsa karşıya da aynısını atmak zorunda olmalı. Adaletsiz bir job dağıtımı var adam ölünce direkt tp ediliyor.
Joblar eşit olsun ki karşıda giremeyen warrior ve mageler ırk basmak zorunda olsun.
Bir partiye 2x Mage ,2x warrior 2x assas 2 x priest güzel olur adaletli de olmuş olur.

iyi forumlar

ORTİ

Yeni Üye
Çözüm:
  • 2 ırk ortak eşlesecek.
  • Benim partimde hiç Mage olmuyor hiç Warrior olmuyor. Karşıda her zaman 2 mage 2 warrior oluyor .Madem böyle bir dengesizlik var. Ya karma yapın ya da 2 şer mage ve 2 şer warrior dağıtacağınıza 1 er tane dağıtın diğer ptler adaletsiz dağıtımla karşılaşmamış olur.

Eşleşmeler random sistem oldugu içi en az 2500 gear skor yakalamış olan oyuncular direk olarak katılım saglamış olur fakat bunu yerine gear skora göre veya 2x assasin 2x warrior 2xmage 2xokcu şekilde
Çözüm:
  • 2 ırk ortak eşlesecek.

Eşleşmeler random sistem olduğu içi en az 2500 gear skor yakalamış olan oyuncular direk olarak katılım sağlamış olur fakat bunu yerine gear skorlara göre alım olabilir 2500 gear skorları olan oyuncular kendi skorlarıyla olan oyuncularla eşleşe bilir veya 2x assas 2x warrior 2x mage 2x okcu şekilde de olabilir aslında.

iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt