Güncelleme notunda BP istemiyor yazıyorken alırken neden BP sıralamasına göre çekiyor? Onun yerine her girişte -100 BP alsa mesela sağ taraftan çoğu oyun böyle çünkü daha mantıklı olurdu.BP istiyor. şöyleki bp sıralamasına göre giriyorsunuz sağ tarafınızdaki bpnız az ise en sonda kalıyorsuınuz giremeyebilirsiniz.
sağ tarafa biraz bp kasmalısınız. kapasite arttırıldı demişlerdi ama sanırım çokda değişmemiş.
muhtemelen dönerciler gelip farmlamasın diye. bir de oyuna bir denge kurmaları lazım, öbür türlü oyuna aşırı miktarda taş girişi olur bu da piyasayı alt-üst eder.Kapasite niye var onu hiç anlamış değilim +80 olupta sağ bp si olan herkesi al işte amaç ne yani
Benim anlamadığım zaten ne yönden almıyor diye ama yönetim herhangi bir BP isteği yoktur diye patch notuna yazıp oyuncularla dalga geçmeyecek o zaman madem dediğin doğru ise? Yazsınlar abi 50k sağ BP olmayan giremez biz de neden almadığını anlayalım. Bence etkinlik girişinde -300 sağdan BP alması mantıklı olurdu.hocam yanlış anlamada 3k bp ile giremebilirsin. sağ taraftaki bp sıralamasına göre alıyor etkinlik. ben en son tıklıyorum beni çekiyor çünkü sağ tarafım 180k
beğenin yada beğenmeyin etkinliklere girebilmek için pk yapıp BP kasmaya zorluyor oyun.
sağ tarafınız 15 20k olsa rahatlıkla girebilirsiniz.
3 gün sonra sağ taraflar sıfırlanırsa o zaman girebilirsin 1 2 gün ondan sonra gene giremezsin biraz bp kasmanız lazım.
İmzamı atarım. Amaçları zengin çarları mutlu etmek. Bak 100 tl pre dediler. Aylık pus 1000 tl yi geçtiKısa bir özet geçmek gerekirse bu oyunda, önden 2-3 meslekle item, level, pkya çıkış, dv bossları, zindan uniqleri ve şimdi de inferno temple hep aynı adamları doyurmak için.
Bugla 40 lvl meslek yapılan charlar hala duruyor, ardından zorlaştırıldı sana zor kısmı kaldı, artık para etmeyen craft itemleriyle birlikte.
85 olduğun gün zindanlardan uniq hatta epic itemler kaldırıldı.
E sende pklık itemde yoktur o zaman.
Orda da aynı adamlar hem dv bossları hem bp hem inferno temple. Sen/ ben daha tırmalamaya devam.
Velhasıl birkaç bin kişi karşılıklı 250 şerden desen 500 kişiyi doyurmaya çalışıyoruz, konu bu kadar net.
aynenhayır, oyunu oynamanız yeterli. pk atmazsanız bp kasamazsınız. çok basit matematik. dv'deki insanların toplasan max. %10'u anca 20-30k üstü para yatırıp da char dizmiştir. geri kalanlar normal, ortalama oyuncu. herkes diline dolamış "para yatırma para yatırma" diye ama kimse dönüp de kendine sormuyor "ben oynamayı biliyor muyum?" diye. daha doğru düzgün dv çıkmamışsınız 50k diye sızlanıyorsunuz. istersen milyonluk charın olsun oynamayınca o bp gelmiyor, bilginize...
Diyebilirsiniz ki "ee pk çıkıyoruz adamlar bizi ezip geçiyor parayı basmışlar" demek ki dvde yanlış konumdasınız, biraz oyun becerinizi, bilginizi ve öngörünüzü geliştirirseniz nerede nasıl oynamanız gerektiğini öğrenip kaliteli pk atabilirsiniz. dediğim gibi şuan dv'nin çok büyük çoğunluğu ortalama itemli oyuncular. Mesela bugün inferno'da partime gelen roguelerden birinde dual 8 gs (4er gb) 7 imperial set (totalde 5-6gb) vardı. bu kadar item yapılabilir olmalı bunlar artık başlangıç seviyesi itemler. 1 ay sağlam farm atıp şu tarzda bir char rahatlıkla yapabilirsiniz. bir mmorpg oyunu oynadığınızı farkına varın, eleştirilerinizi ona göre yapın.