Inferno Temple Etkinliğe Alınmama Sorunu

levbom

Üye
BP istiyor. şöyleki bp sıralamasına göre giriyorsunuz sağ tarafınızdaki bpnız az ise en sonda kalıyorsuınuz giremeyebilirsiniz.
sağ tarafa biraz bp kasmalısınız. kapasite arttırıldı demişlerdi ama sanırım çokda değişmemiş.

MDMA

Yeni Üye
BP istiyor. şöyleki bp sıralamasına göre giriyorsunuz sağ tarafınızdaki bpnız az ise en sonda kalıyorsuınuz giremeyebilirsiniz.
sağ tarafa biraz bp kasmalısınız. kapasite arttırıldı demişlerdi ama sanırım çokda değişmemiş.
Güncelleme notunda BP istemiyor yazıyorken alırken neden BP sıralamasına göre çekiyor? Onun yerine her girişte -100 BP alsa mesela sağ taraftan çoğu oyun böyle çünkü daha mantıklı olurdu.

levbom

Üye
hocam mantıklı diye birşey yok kural belli

• Etkinlik başladığı zaman öncelikli olarak sezon puanı yüksek olan 85 Seviye olan oyuncular arasında partiler kurulmaya başlanacak, alt odalara doğru seviye ve sezon puanı miktarı azalarak devam edecektir.
  • Partiler yine seviyelerine göre 2 Rogue, 2 Priest, 2 Mage, 2 Warrior şeklinde dağıtılacaktır. (Not: Minimum her grupta 1 rahip 1 büyücü olacak şekilde düzenleme yapılmıştır.Bu sınıflardan etkinliğe katılan yeterli oyuncu yoksa grubunuza gelmeyebilir.)
  • Her iki ırktanda eşit sayıda oyuncu etkinliğe katılabilir.(Örneğin 2000 Lunaskar 2800 Protean katıldığını varsayalım.2000 Lunaskar 2000 Protean ırkından oyuncu etkinliğe katılabilir.)
sağ tarafta bp yoksa girememen normal ay sonu şuan herkeste 20 30kdan fazla bp var.

Rosalindaa

Üye
Kapasite niye var onu hiç anlamış değilim +80 olupta sağ bp si olan herkesi al işte amaç ne yani

ziebennbk

Üye
Kapasite niye var onu hiç anlamış değilim +80 olupta sağ bp si olan herkesi al işte amaç ne yani
muhtemelen dönerciler gelip farmlamasın diye. bir de oyuna bir denge kurmaları lazım, öbür türlü oyuna aşırı miktarda taş girişi olur bu da piyasayı alt-üst eder.

bu son güncelleme ile beraber adeta "ya oyunu oyna ya da buradan sana ekmek yok" dediler. oyuna hiçbir katkısı olmayıp tek derdi gb satmak olanları olabildiğince her alandan uzaklaştırmaya çalışıyorlar böyle böyle

Elmo1

Üye
Kısa bir özet geçmek gerekirse bu oyunda, önden 2-3 meslekle item, level, pkya çıkış, dv bossları, zindan uniqleri ve şimdi de inferno temple hep aynı adamları doyurmak için.
Bugla 40 lvl meslek yapılan charlar hala duruyor, ardından zorlaştırıldı sana zor kısmı kaldı, artık para etmeyen craft itemleriyle birlikte.
85 olduğun gün zindanlardan uniq hatta epic itemler kaldırıldı.
E sende pklık itemde yoktur o zaman.
Orda da aynı adamlar hem dv bossları hem bp hem inferno temple. Sen/ ben daha tırmalamaya devam.
Velhasıl birkaç bin kişi karşılıklı 250 şerden desen 500 kişiyi doyurmaya çalışıyoruz, konu bu kadar net.

MDMA

Yeni Üye
Yönetim uzun versiyon halini istemişti bu da son video olsun. 1 hafta bekleyeceğim düzeltmezlerse karakteri NFT satıp Rise clientini kalıcı olarak sileceğim.
İlklerden erken bastığımız halde "maksimum sunucu sınırına ulaşıldı. Daha sonra tekrar deneyebilirsin hatası veriyor.

levbom

Üye
hocam yanlış anlamada 3k bp ile giremebilirsin. sağ taraftaki bp sıralamasına göre alıyor etkinlik. ben en son tıklıyorum beni çekiyor çünkü sağ tarafım 180k
beğenin yada beğenmeyin etkinliklere girebilmek için pk yapıp BP kasmaya zorluyor oyun.
sağ tarafınız 15 20k olsa rahatlıkla girebilirsiniz.
3 gün sonra sağ taraflar sıfırlanırsa o zaman girebilirsin 1 2 gün ondan sonra gene giremezsin biraz bp kasmanız lazım.

MDMA

Yeni Üye
hocam yanlış anlamada 3k bp ile giremebilirsin. sağ taraftaki bp sıralamasına göre alıyor etkinlik. ben en son tıklıyorum beni çekiyor çünkü sağ tarafım 180k
beğenin yada beğenmeyin etkinliklere girebilmek için pk yapıp BP kasmaya zorluyor oyun.
sağ tarafınız 15 20k olsa rahatlıkla girebilirsiniz.
3 gün sonra sağ taraflar sıfırlanırsa o zaman girebilirsin 1 2 gün ondan sonra gene giremezsin biraz bp kasmanız lazım.
Benim anlamadığım zaten ne yönden almıyor diye ama yönetim herhangi bir BP isteği yoktur diye patch notuna yazıp oyuncularla dalga geçmeyecek o zaman madem dediğin doğru ise? Yazsınlar abi 50k sağ BP olmayan giremez biz de neden almadığını anlayalım. Bence etkinlik girişinde -300 sağdan BP alması mantıklı olurdu.

levbom

Üye
hocam anlatamıyorum. örneyin 50 tane oda var
16*50= 800 kişi alıyor etkinliğe o ilk 800 kişinin içinde olmazsanız içeriye çekilemiyorsunuz.
katılım için bp şartı yok ama içeri çekerken bp sıralamasına göre çekiyor.
oyunun kapasitesi 1000 tane oda açıp 16000 kişiyi içeriye almaya yetmiyor. belirli sayıda bir oda açıyorlar. Sıkıntı ondan kaynaklı. bunuda belirtmişler zaten daha nasıl açıklama yapabilirler.
Şuan yönetimin yapması gereken oda kapasitesini büyütmek çünkü sizin gibi arkadaşlarımız dışarıda kalıyor bu maduriyeti gidermek içinde oda kapasitesini arttırmaları lazım.
son gelen güncellemede arttırmışlardı. demekki yeterli olmamış.

İndeterminekolit

Üye
Oyunu oyun oldugu için oynayan sağ tarafta 80k BP si olan beni almadı bugün etkinliğe.
Ama sağ tarafı 0k olan çarlar girebildi.
Bu mu oyundaki adaletiniz? Malum oyundaki gibi bir düzen getirip milletin çift çarla etkinliğe girmesine olanak sağlayıp gerçek oyuncuları oyundan soğutmak mı istiyorsunuz?

matrax_16

Üye
Kısa bir özet geçmek gerekirse bu oyunda, önden 2-3 meslekle item, level, pkya çıkış, dv bossları, zindan uniqleri ve şimdi de inferno temple hep aynı adamları doyurmak için.
Bugla 40 lvl meslek yapılan charlar hala duruyor, ardından zorlaştırıldı sana zor kısmı kaldı, artık para etmeyen craft itemleriyle birlikte.
85 olduğun gün zindanlardan uniq hatta epic itemler kaldırıldı.
E sende pklık itemde yoktur o zaman.
Orda da aynı adamlar hem dv bossları hem bp hem inferno temple. Sen/ ben daha tırmalamaya devam.
Velhasıl birkaç bin kişi karşılıklı 250 şerden desen 500 kişiyi doyurmaya çalışıyoruz, konu bu kadar net.
İmzamı atarım. Amaçları zengin çarları mutlu etmek. Bak 100 tl pre dediler. Aylık pus 1000 tl yi geçti :)

levbom

Üye
oyunu bende eleştiriyorum.
oyunm şuanki paraları hak etmiyor. pahalımı pahalı evet ama
oyunun cıktıgı tarihteki ekonomik durumla şuandaki ekonomik durum birmi oyun cıktıgında askarı ücret kaç paraydı şuan kaç para
muhtemelen yılbaşından sonra en az 15bin tl olacak. biraz adaletli davranın.
ama altını çiziyorum şuanki paraları hak etmiyor. etkinlikler keyifsiz dengesiz. sürekli crash problemleri. 4 5 aydır CWF ye girmiyorum.
2 haftadır blood valleye girmiyorum.
inforne sabah girme şansım yok akşamda genelde unutuyorum o kadar umursamıyorum.
ayrıca blood valley ve infernolara katılarak oradan aldıgınız gem ve kutuları satarak bile premium parasını rahatlıkla çıkartabilirsiniz.
ayrıca bide celestial chest görevi var.
o itemde 10m cıvarı günlük etkinliklerden 20m kazanabilirsiniz. infernoyu kazanırsanız direk 25m sadece infernodan geliyor zaten.

gorkem4

Yeni Üye
hayır, oyunu oynamanız yeterli. pk atmazsanız bp kasamazsınız. çok basit matematik. dv'deki insanların toplasan max. %10'u anca 20-30k üstü para yatırıp da char dizmiştir. geri kalanlar normal, ortalama oyuncu. herkes diline dolamış "para yatırma para yatırma" diye ama kimse dönüp de kendine sormuyor "ben oynamayı biliyor muyum?" diye. daha doğru düzgün dv çıkmamışsınız 50k diye sızlanıyorsunuz. istersen milyonluk charın olsun oynamayınca o bp gelmiyor, bilginize...

Diyebilirsiniz ki "ee pk çıkıyoruz adamlar bizi ezip geçiyor parayı basmışlar" demek ki dvde yanlış konumdasınız, biraz oyun becerinizi, bilginizi ve öngörünüzü geliştirirseniz nerede nasıl oynamanız gerektiğini öğrenip kaliteli pk atabilirsiniz. dediğim gibi şuan dv'nin çok büyük çoğunluğu ortalama itemli oyuncular. Mesela bugün inferno'da partime gelen roguelerden birinde dual 8 gs (4er gb) 7 imperial set (totalde 5-6gb) vardı. bu kadar item yapılabilir olmalı bunlar artık başlangıç seviyesi itemler. 1 ay sağlam farm atıp şu tarzda bir char rahatlıkla yapabilirsiniz. bir mmorpg oyunu oynadığınızı farkına varın, eleştirilerinizi ona göre yapın.
aynen

levbom

Üye
ayrıca ben şunu anlamıyorum bu oyunun en büyük amacı en önemli olayı BP kasmaktır en fazla bpye sahip olmaktır.
Sadece zindana gireyim craft yapayım hiç pk yapmayayım farm yapayım ise zaten oyun oynama amacınız farklı. oyun oynamak istemiyorsunuz para kazanmak istiyorsunuz diye düşünüyorum.
hiç pk yapmayacaksınız başka online yada offline oyunlar var onları oynayaiblirsiniz. bu oyunun olayı pk atmak zaten oyunun etkinlikleride ağırlıklı olarak pk üzerine.

MDMA

Yeni Üye
Hiçbir oyunda BP veya (başarı puanı) sıralamasına göre evente almaz. İlk kim tıkladıysa ve karşı ırktan o an kim tıkladıysa o kişileri evente alır. Umarım bu saçmalıktan yönetim vazgeçer ve kim ne zaman tıkladıysa evente girebilir dışarıda kalmadan. Biz arkadaşlar arasında konuşup oyunu bırakma kararı aldık çünkü aşırı saçma bir sistemi var etkinliğe giriş sistemin, bırakma sebebimiz bu değil çoğu oynayış tarzında bug mevcut ve oyun hızlı hareket etsende hantal kalıyor yavaş algılama yapıyor tuşlara ne kadar hızlı bassakta vs. Bu yüzden ve Inferno event giriş saçmalığı yüzünden biz kalıcı olarak ayrılıyoruz. Konu kilitlenebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt