Inferno Temple Girme Sorunu

Gensuke

Üye
10 gün önce oyuna tekrar başladım gerekli gear scorea sahibim etkinliği katılan oyuncu sayısı benim bulunduğum ırkta daha az ve ben tıkladıktan sonra kendi ırkımdan 10-15 kişi daha tıklamasına rağmen bu 10 gün boyunca 1 kere bile bakın 1 kere diyorum etkinliğe giremedim her eseferinde rakip oyuncu bulunamadı diyor.Discord'dan da inferno temple ile ilgili bir çalışma yok deniyor.Bu hep böyle mi devam edecek ? Mevcut sistemde etkinlik hangi oyuncuyu neye göre içeriye alıyor ?

Gensuke

Üye
Yav yok öyle bisi. Öncelik sınıf. Sonra bp. Bp kasin veya mage açın. %100 çeker 0 bp bile olsa.
abi çok saçma ya ben mage oynamak istemiyorumki bp desen bp kasmak için item yapıp pk atmak lazım item yapmak için de böyle etkinliklere katılmak lazım :D

Oppai

Üye
eşleştirme sistemi , rng sistemi gibi çok muallak - biz daha çözemedik.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Örneğin 4500-5500 Gear Score üzerinde etkinliğe katılan 15 kişi olduğunu düşünelim. Şimdi bu oyuncuların Gear Score yüksek olduğu için kesin girmeleri gerekiyor ama eşleşemeyecekler, çünkü 8vs8 olmadan oda açılmıyor bu yüzden bu 15 kişi mağdur olacak. Sürekli aynı Gear Score aralığındaki oyuncular ile eşleştiğinizde de "partime hep aynı oyuncular geliyor Scroll basmıyorlar, o afk kalıyor, küfürleştik, bilerek oynamıyor, sürekli yeniliyoruz" gibi şikayetler ortaya çıkıyor Bu yüzden bu sistem random şekilde devam edecek.
Ara ara katılamamanız maalesef normal maalesef.

NaneliLerry

Üye
Örneğin 4500-5500 Gear Score üzerinde etkinliğe katılan 15 kişi olduğunu düşünelim. Şimdi bu oyuncuların Gear Score yüksek olduğu için kesin girmeleri gerekiyor ama eşleşemeyecekler, çünkü 8vs8 olmadan oda açılmıyor bu yüzden bu 15 kişi mağdur olacak. Sürekli aynı Gear Score aralığındaki oyuncular ile eşleştiğinizde de "partime hep aynı oyuncular geliyor Scroll basmıyorlar, o afk kalıyor, küfürleştik, bilerek oynamıyor, sürekli yeniliyoruz" gibi şikayetler ortaya çıkıyor Bu yüzden bu sistem random şekilde devam edecek.
Sistemi gear score ve bpden bağımsız olarak her partye 2 mage 2 priest 2 rogue 2 warrior gelcek şekilde yapsanız daha güzel olur.Son odalarda bazı joblar olmayabilir ama kesinlikle böylesi daha güzel olacak en azından herkes girmiş olacak.

Gensuke

Üye
hocam şuan 20 gün falan oldu ara ara girememeniz normal yazmışsın ama ben hala 1 kere bile giremedim bu etkinliğe.Sizin yazdığınız sisteme bakarsak zaten hiç giremicem çünkü hep aynı oyuncular katılıyor.Çok adaletsiz ve yanlış bir sistem şunu 2500 gs üstü random yapın , 2500 gs ile 4500 gs aynı ekibe düşebilsin herkes faydalansın şu etkinlikten.He ben niye ezik adamla aynı partye düşüyorum diye yakınan olacaktır ama bugün kötü partye düşersin yarın iyi.

DenizBerat

Üye
hocam şuan 20 gün falan oldu ara ara girememeniz normal yazmışsın ama ben hala 1 kere bile giremedim bu etkinliğe.Sizin yazdığınız sisteme bakarsak zaten hiç giremicem çünkü hep aynı oyuncular katılıyor.Çok adaletsiz ve yanlış bir sistem şunu 2500 gs üstü random yapın , 2500 gs ile 4500 gs aynı ekibe düşebilsin herkes faydalansın şu etkinlikten.He ben niye ezik adamla aynı partye düşüyorum diye yakınan olacaktır ama bugün kötü partye düşersin yarın iyi.
E zaten oyle. Random.

panaremas

Üye
Galia serverında lunaskar kalabalık bu yüzden gear scoreu ortalamanın üstünde yapman gerekiyor yada protean olman gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt