İnferno Ya Neden Almıyor

furty25

Üye
SON GÜNCELLEMEDEN BERİ ALMIYOR NE YAPMAK LAZIM GİRMEK İÇİN BU NASIL İŞ ARKADAŞ PREYİ SADECE İNFERNO İÇİN ALDIM BEN BOŞPA OYNUYORUZ RESMEN

liadren

Yeni Üye
zurna dürüme elveda. 200gr çiğköfte hoşgeldin. günaydın knk

NaneliLerry

Üye
GS yetmesine rağmen yine almıyor infernoya kalıcı bi çözüm istiyoruz

Oppai

Üye
Çözüm basit;
2500-3000 dönerciler - boss ödülü green gem
3000-3500 oyunda ilerlemeye çalışanlar ve zengin dönerciler - boss ödülü Yellow Gem
3500 - 4000 oyuncular - boss ödülü Red Gem
4000+ Ciddi oyuncular - Boss ödülü Onyx

bunu uygulasalar benim gibi insanlarda küfür kıyamet koparıp mute yemez - exile island düşmezler.

Ama yönetim bildiğini okumaya devam edecektir.

N3v3N

Üye
Sayıca fazla olan ırkta iseniz girememeniz normal.

infernodaki ırk ustunlugunun son bulması için varolan sistemde odalara alınanlarin karma olması taraftarıyım.

Yine sayıca fazla olan ırk infernoya giremesin. Ek olarak odalar ve bu odalara yerleşecek oyuncular belli olduktan sonra partyler karma yapılsın. Lunaskardan 4 kişi, proteandan 4 kişi karsilikli yer degissin. Boylelikle infernodaki ırk üstünlüğü özellikle ilk odaları aynı ırkın kazanması sonlanmis olur. Hemde ırk ustunlugunun artık önemli olmadığını görenler sayıca az olan tarafa geçmeye başlarlar.

Irk ustunlugu olan tarafin inferno kazanma oranlari %80-95 iken sayıca az olan ırkta bu oran %5-20. Sırf inferno kazanabilmek için irk değişenler var.

Son düzenleme:

Slarent

Üye
Çözüm basit;
2500-3000 dönerciler - boss ödülü green gem
3000-3500 oyunda ilerlemeye çalışanlar ve zengin dönerciler - boss ödülü Yellow Gem
3500 - 4000 oyuncular - boss ödülü Red Gem
4000+ Ciddi oyuncular - Boss ödülü Onyx

bunu uygulasalar benim gibi insanlarda küfür kıyamet koparıp mute yemez - exile island düşmezler.

Ama yönetim bildiğini okumaya devam edecektir.
Şuan oyunu oynamıyorum ama buna yorum yapmak istedim.
Umarım oyuna dahil edilmeyen boş bi fikir olacak kalır.
Oyun sadece para yatıran yada yenı sunucular açıldığından beri farmlayıp hesap dizenler için yok dostum.
Evet infernonun eşleştirmesinde gs geldiğinden beri bi sorun var, yönetım bunu kabul etmiyor. Ama çözümü bu değil.
Sen yeni baslayan adama ödül olarak 2m'lik itemi reva görür, 200binlik hesaba onyx' verirsen bu zaten başlı başına bi saçmalık olur.
Yenı baslayan karakter dizebilmeli, reva gördüğün itemle harcadıgı potu koyamaz, o zamanda etkinliğin bi anlamı olmazdı.
Herkes her durumu kişisel yorumladığı için bu kadar fazla şikayet olusuyor zaten.

liadren

Yeni Üye
infernoda hiç bir sorun yok. az çiğköfte, döner yiceksiniz. charınıza item koyucaksınız. hem ptdekileri rezil etmiceksiniz hemde siz rezil olmucaksınız.

kısacası infernoya girmek isteyen charına item koyucak yoksa 1x green max 2x green ile avunmaya devam ediceksiniz.

robben34

Üye
Oyuna yeni başladım farm pre aldım solo bir şekilde ilerlemeye çalışıyorum 2534 gs var madem 2500 gs ile giremeyeceğim ne demeye oraya 2500 gs ve premium şartı koyuyorlar şu dönerci yada çiğköfteci muhabbetinden de sıkıldım artık oyuna gelirinin bi kısmını bağlamayı marifet zanneden aveller cevap yazmasın ağzımı bozdurmayın

HugeGrandman

Üye
Şuan oyunu oynamıyorum ama buna yorum yapmak istedim.
Umarım oyuna dahil edilmeyen boş bi fikir olacak kalır.
Oyun sadece para yatıran yada yenı sunucular açıldığından beri farmlayıp hesap dizenler için yok dostum.
Evet infernonun eşleştirmesinde gs geldiğinden beri bi sorun var, yönetım bunu kabul etmiyor. Ama çözümü bu değil.
Sen yeni baslayan adama ödül olarak 2m'lik itemi reva görür, 200binlik hesaba onyx' verirsen bu zaten başlı başına bi saçmalık olur.
Yenı baslayan karakter dizebilmeli, reva gördüğün itemle harcadıgı potu koyamaz, o zamanda etkinliğin bi anlamı olmazdı.
Herkes her durumu kişisel yorumladığı için bu kadar fazla şikayet olusuyor zaten.
Eşleştirme sistemi diye birşey var, sistem şuan hem bozuk hemde kötü. Ortalama seviye oyuncuda, giriş seviyesi oyuncuda, oyun sonuna yaklaşmış oyuncuda aynı odaya düşebilir şuan.
Bunun ne kadar mantıksız olduğunun ne zaman farkına varacaksınız. Pk atmayı bilmiyor oynadığı jobun görevlerini bilmiyor item seviyesi ve premium u yetersiz bir oyuncu ile ben neden eşleşmek zorundayım keyif almak için oynadığım oyunu bana neden zindan etmek zorunda. Ödül sistemi değiştiğinde oyuncu daha fazla kazanmak için item yükseltecek bunun neyini anlamadın

HugeGrandman

Üye
2 taraflı düşünelim, 8-8 bir oda kuralım bir tarafta giriş seviyesi ve ortalama seviye 8 oyuncu olsun diğer takımda 2 tane +9 ws olan az buçuk tank warrior olduğunda kazanmak mümkün olmuyor. Sistemin 2 tarafında da bulunabileceğinimizi unutmayalım ezilen tarafta da olabilirsin ezen tarafta da sana geliyor 8 9 k canı olan malum oyundan sadece event için gelen Multi pc warrior diğer tarafta aktif oynayan itemli warrior nasıl kazanacaksınız. Ben kazanan tarafta bile olsam adil rekabet edemediğim rakip item seviyesinden çok çok yukarda partim olduğu için eventten keyif almıyorum kazanıyor muyum evet ama mücadele şansı 0 olan bir partiye karşı bana denk olan bir partiye karşı değil 0 oyunculuk ile önüne aldığımızı deviriyoruz.
2. Denklem yapalım sana skillerinin çoğu açık olamayan yada skill reset premium sahibi olamayan bir priest geliyor itemleri yetersiz karşıda mevcut bütün skilleri açık great curse mana çekme atak kırma tp blok görünmezlik hepsi açık priest rakipte nasıl kazanacaksın diğer bütün oyuncular eşit itemde bile olsa fark yaratan oyuncuların olması bile sana kazandırmıyor çünkü zayıf bir DB priestın var. Kazanamazsın. Rakip priest 12 13 k can anti senin priestın 7 imperial judgment 7 priest nasıl kazanamacaksın rakip domine eder bu eşleşme her iki oyuncu tarafı için haksızlık. Ben mücadele etmek istiyorum karşı parti ile vs atmak istiyorum. Diğer yeni oyunculara da yazık kazanamazlar bu rakiplere karşı.

Eşleştirme sistemi oyuncuların item seviyesine göre olmak zorunda bu sağlanmadan adil rekabet ortamı sağlanamaz. Z makro ile Multi pclerin gelip girdiği çöplükten öteye gidemez yoksa bu event.

qartets

Yeni Üye
ben priestim int sette 4 k gs var str de 3.4 k str düşük gs girince takım daha iyi geliyor yüksek gs girince döner ekmekçi sistemde bir sıkıntı var

Musticious

Yeni Üye
Galiada 4k gs priestle inferno bana rakip oyuncu bulamıyor. GS düşükken giriyordum artırdıkça pt ler culluklaşmaya ve sonra da almamaya başladı. 2500 kişinin hepsi 4k gs üstü ise benim yayınlarda sağda solda gördüğüm culluk görev itemli 2.5k gs charlar ne abi? 2.5k gs warior mage çırılçıplak girebiliyor ben priestle 4k giremiyorum. Bir saçmalık var ama çözemedim bence bu sistem oturuncaya veya ırk dengesi sağlanıncaya dek aynı ırk eşleşmesi geri gelmeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt