İstek İnt mage ve int priest hakkında

Pitou

Üye
Malum X oyunda Mage Shelleri - Priest Shelleri bir anlam ifade etmediği için değersiz oldukları için çöpe atıyorduk. Çünkü prieste düşük seviyeli Armor kıyafetleri takıp int yerine full hp veriyorduk "Immortality (undying) " basıyorduk çok daha sağlam oluyordu oyuncular. Yüksek seviyeli armorlar 190 int istediği için oyuncular tercih etmiyordu.Tercih edilmeyen kıyafetin yapılışının da bir anlamı olmuyor.
ÖNERİ 1
Mage İmperial Armorlar 158 int istiyor.Extra hp bonus ve mp bonus resistance gibi farklı özellikler vermeli ki oyuncular Full Leather(Paper) kıyafet yapmaktan artık vazgeçsin yüksek seviyeli armorlar artık çöp olmasın. Adam tank mage yapıyor full paper kıyafet full hp yapıyor - hasar mage yapıyor full paper kıyafet full mp yapıyor böyle olmaz.

Öneri 2
Priest İmperial armorları öyle özellikler verilmeli ki 187 int verdiğimde , düşük armor takan oyuncular benim hp mi geçemesin çünkü bunlar üst seviye armorlar ona göre muamele yapılmalı.

Ouss

Üye
int bonusun bir numarası yok, int verdikce HP bonus artmalı ya da int istiyen kıyafetlere ekstra hp ve defans özelliği verilmeli aksi taktir de , int kıyafetleri grind(farm)lamanın bir mantığı yok npc dekilere upgrade basıldığı zaman kat kat daha iyi ve end game seviyeye ulaşılıyor daha oyunun başında.

Kurt59

Üye
Mageler için armorlara ekstra bonus verilmeli yada int point 160 daha az olmali

Sis

Üye
Deneyimli bir priest oyuncusu olarak kesinlikle bu konu başlığına katılıyorum. Priest karakterlerinde en yüksek kademe kıyafetlerin kesinlikle bir özelliği olmalı. Dengeleme için ;
  • Full set tamamlanması karşılığında çeşitli bonuslar,
  • Bir alt kademe zırh ile aralarında daha yüksek bir zırh farkı,
  • Daha düşük INT puanı gibi çözümler üretilebilir.

Heywood

Üye
+1
Oyunun şu halinde en fazla kafa yorulması gereken class'ın mage olduğunu düşünüyorum. Warrior, Rogue ve Priest nispeten daha dengeli ve bitmiş(ya da bitmeye çok yakın) hissiyatı veriyor. Mage oynadığımda o hisse yaklaşamadım.

Konu armorlarla mı alakalı emin değilim. Ancak INT mage oynamanın da bir anlama gelmesi ve hatta paper oynamaya ciddi bir alternatif olması gerektiği kanaatindeyim. Başlığı açan arkadaş çok güzel bir noktaya değinmiş. Malum oyundaki tank oynayan mage'lerin bile paper oynaması ciddi bir mantık hatası. Paper(kâğıt) kelimesi kırılganlığı ifade ederken aslında tank oynanamıyor olması gerekir.
Umarım gerekli düzenlemeler yapılır. Nazar değmesin, oyun alfada olmasına rağmen çok iyi konumda.

anil

Üye
Katılıyorum bu konuda. Ayrıca defansif tarz Priest oyuncuları PVE içeriğini de tek başına yapabilmeli, bir partiye ihtiyaç duymamalı. Bu oyundaki tüm classlar için geçerli. Bütün classlar, partisiz olarak görevlerini tamamlayabilmeli.

COMANCHERO

Üye
Mageler için armorlara ekstra bonus verilmeli yada int point 160 daha az olmalim
magelere öyle bir özellik verilirse , şuandaki magenin şikayet edilen özellikleri fixlenirse magelerin önüne kim geçecek :D alfa 2 aşamasında mageleri test etmek lazım bidaha bence

Pitou

Üye
Bu oyunda böyle rahatsız oluyorsan başka mmorpglere geçebilirsin
Oyundan rahatsız olsaydım eğer sabah akşam oyunun gelişimi için uğraşmazdım bug aramazdım. Oyunun daha iyi olmasını istiyorum. Senin yaptığın gibi emek veren insanlara sataşmakla zaman harcamıyorum . Benimle muhattap olma lütfen konularıma da yorum yapmazsan sevinirim .

_GooDDmG_

Üye
Arkadaşın yazdıklarına katılıyprum. Tank magenin giyeceği ayrı bir kıyafet olmalı, tank mage priest kadar sağlam olabilmeli. stat pointlerine göre giyebilmeli. Örneğin tank magenin giyeceği shellerin defansı priest shel gibi olmalı ve ona görede hp point istemeli, örneğin giyebilmesi için 180 hp vermesi gerek gibi .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt