Irk değişince skill kapanması

DendroctonuS

Üye
Faction scroll da ırk değişiminde skillerin kapandığı yazıyor da ben mi görmedim arkadaşlar duyan eden var mıdır ? Resmen oyunu bıraktım şuan için sırf bu yönetimin gereksiz durumları yüzünden

RickSancheZz

Üye
Evet maalesef kapanıyor, tekrar skil açtığın ırka dönersen açık kalıyor skiller, ben 70 novasından 1 tane açınca 3 üde açılır diye beklerken ırk değiştirince skil kapanması şoku yüzünden beklentimden vazgeçtim

DendroctonuS

Üye
Evet maalesef kapanıyor, tekrar skil açtığın ırka dönersen açık kalıyor skiller, ben 70 novasından 1 tane açınca 3 üde açılır diye beklerken ırk değiştirince skil kapanması şoku yüzünden beklentimden vazgeçtim
Akıl işi değil yani

RAVENNN

Üye
Bari priestlerin skill açma ücretlerini düşürün! 5 tane skill açtım 25 skill book üstüne para istiyor! Ben nasıl ırk değiştireyim şimdi? 5 gb para mı vereyim? Düzenleme getirin yoksa bırakacagım oyunu

GizliPriest

Üye
Irk değişimi olmasın denge olsun diye böyle birşey yaptılar insanlar ırk değiştirirken çekinsin diye ama durum şu evdeki hesap çarşıya uymuyor herkesin o skilleri açmak için durumu olmuyor ilk defa böyle bir yaptırıma denk geliyorum enteresan aynısını biz de yaşıyoruz ırk değiştiremiyoruz :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt