Işınlanmaya Çok Korkmak 2

osmangaziforum

Üye
daha önceki konu kapatıldığından birkez daha aynı konuyu açma gereği duydum .
Kronik hale geldi . günde defalarca başıma geliyor . az öncede lunadkardan death valey e ışınlanmaya bastım . Alttaki adam koşmaya başladııı durmadan koşturdu .

oyun kilitleniyor ve adam koşup duruyor hiç durmuyor ışınlanmıyorda .

bu sorun neden kaynaklanıyor . aynı sorunu yaşayanlar varmı bi çözümü varmı . çok aşırı olmasa asla bu konuyu açmazdım .

Şimdide oyuna tekrardan giriş yaptım . ışınlanamadığım death valey e ışınlanabilmem için 4.7 dk geçmesi gerekiyor uyarısı aldım :(((

Burtto

Üye
Kronik hale geldi . günde defalarca başıma geliyor . az öncede lunadkardan death valey e ışınlanmaya bastım . Alttaki adam koşmaya başladııı durmadan koşturdu .

bu sorun neden kaynaklanıyor . aynı sorunu yaşayanlar varmı bi çözümü varmı . çok aşırı olmasa asla bu konuyu açmazdım .
bende yaşıyorum aynısını ya donup kalıyor yada adam sürekli koşuyor officale kadar çözülür inş :D

osmangaziforum

Üye
şu anda death valeyde gurup zindan yaptım Lunaskara tıkladım hooop gene aynısı kitlendi gene adam koşup duruyor . Kronik ötesi olmasa konu açıp meşgul etmek istemem sizleri ama hakikaten kronik günde on kere oyunu kapatıp açmak iyi oluyor .

oyunu kapatıp açtım ve ışınlanamadığım lunaskara gidebilmem için 4 to 7 dakika beklemem gerekiyor :(

Son düzenleme:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Henüz benimle iletişime geçende olmadı. :(
Arkadaşlar bu problemle karşılaşanlar benimle iletişime geçerse çözüm üretmek üzere iş birliğinde bulunabiliriz.
Lütfen bunu dikkate alınız.
Daha önce sizlere yazılmış geri dönüş olmamış , o yüzden konunuz kapatılmıştır aktif bir GM ye yazarsanız sorun için gerekli incelemeler yapılacaktır.

osmangaziforum

Üye
size dm attım birkaç kez ama dönüş olmadığından konu açtım . Discort tan anlamıyorum telefonda vardı çok karışık geldi sildim . Mesajlaşma yoluyla çözmek mümkün olurmu .

MusTi

Senior Moderatör
size dm attım birkaç kez ama dönüş olmadığından konu açtım . Discort tan anlamıyorum telefonda vardı çok karışık geldi sildim . Mesajlaşma yoluyla çözmek mümkün olurmu .

Tamam işte mesaj yolu cevap verirseniz GM arkadaşlara sorun için çözüm sağlanacaktır.

RickSancheZz

Üye
windows güncellemelerini, ekran kartı güncellemelerini mutlaka yap, ben 1 güncellemeyi bekletsem bendede aynısı olmaya başlıyor

Pitou

Üye

Şimdide oyuna tekrardan giriş yaptım . ışınlanamadığım death valey e ışınlanabilmem için 4.7 dk geçmesi gerekiyor uyarısı aldım :(((
Çalıştırı aç.
%Appdata% yaz
Local
RiseOnline
Saved
savedgames ' içerisinde bütün dosyaları sil. Dosya kontrol yap tekrar patch attır Crashlerde azalma olur.

MusTi

Senior Moderatör
Local çıkmadı bende

Klasör seçeneklerinden Gizli dosyaları göster demeniz gerekiyor.
1690222900260.png

osmangaziforum

Üye
bu sabah dediğinizi yaptım . umarım artık kormak zorunda kalmayız ışınlanırken . teşekkür ederim ilgi ve alakanız için

osmangaziforum

Üye
2 gün sonra tekrardan yaptı . Tahminimce bugün Cumartesi ve yoğunluk bu takılma için etkili oluyor diye düşünmekteyim

feelfree

Üye
2 gün sonra tekrardan yaptı . Tahminimce bugün Cumartesi ve yoğunluk bu takılma için etkili oluyor diye düşünmekteyim
İstediğin ayarı yap sadece minimalize edebilirsin önüne sistem bazlı geçilmesi gerekiliyor senlik bir durum yok bahsettikleri her ayarı gm destekli şekilde bende zamanında yaptım hala yaşamaya devam ediyorum kısaca çok kasma kendini bir süre sonra alışıyorsun :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt