işte bundan korkuyordum

RustClaw

Üye
hh.png

herkese hayırlı uğurlu olsun artık bu şekilde olur slotlar umarım ileride ücretliye geçişte . sadece belirli kamplarda olur bu asssitan muhabbeti

RustClaw

Üye
Selamlar,

R.O.W Assistant Death valley bölgesinde aktif olmayacak. Diğer haritalarda ise sadece belirli kanallarda aktif olup diğer kanallarda kullanıma kapalı olacaktır.
İyi forumlar.
gerçekten güzel sistem olmuş ben sürekli oyunda aktif kalamıyorum günlük 5 saat bile exp kasmam için yeterli olucaktır . ileride paralı olduğu zamanda bu şekilde kasmanın faydası olucak . dv ye kesinlikle gelmemesi lazım zaten bide hayriyetten dediğiniz gibi belirlie camplarda kalsın fazla yayılmadan bu şekilde güzel oldu iyi çalışmalar

Notorious

Üye
Dorion4
Dorion5
Dorion6
Protean Kingdom 4
Protean Kingdom 5
Lunaskar Kingdom 4
Lunaskar Kingdom 5
Haddar 3
Haggard 3

Sadece bu haritalarda Oto Atak kullanılabilecek.

MaRaKeSH

Üye
harika bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Şu anda deneme aşamasında olması da ayrı keyif verici hem tanımamız açısından da. 5 saat kısmı sadece yeterli gelmedi bana. Bu gerçekten sınırlımı olmalı. ücretli olacağı kesin gözüyle bakıyorum zaten öle olmalıda aksi düşünülemez. premium şartı da getirilmeli. çünkü çok bilgisayarlı abiler var malum biz kaybederken oyun kazanır en azından

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt