Teşekkürler ancak priestin sadece destek niteliğinde bir job olmadığını battle priest diye bir job olduğunu da hesap etmeniz gerekir. Defans bakımından düşük seviyelerde olduğundan gerektiğinde kaçabilmesi veya zıplayan rakibini yakalaması için bence bu tür bir skill olması gerekiyor.Merhaba!
Priest sınıfının diğer sınıflar gibi uçmalı kaçmalı (jump) bir yeteneğe sahip olmamasının nedeni, sınıfların oyun içindeki rol dengesi ve işlevselliğiyle ilgilidir. Her sınıfın kendine özgü yetenekleri ve güçlü yanları bulunur. Priestler, takım arkadaşlarını desteklemek için özel olarak tasarlanmışlardır ve bu nedenle kendilerine has heal ve buff yetenekleri bulunmaktadır. Bu yetenekler, Priestlerin savaş alanında hayatta kalmalarını ve takım arkadaşlarını desteklemelerini sağlar.
Diğer sınıfların daha fazla hareket yeteneğine sahip olması, onların saldırı ve kaçınma kabiliyetlerini artırırken, Priestlerin hareket yetenekleri yerine savunma ve destek yetenekleri geliştirilmiştir. Priest sınıfına uçmalı kaçmalı yetenekler eklemek, oyunun dengelerini değiştirebilir ve sınıflar arası rollerin bulanıklaşmasına yol açabilir.
Yine de, öneriniz değerli ve dikkate alınması için oyun içi bilet sistemini kullanıp öneride bulunabilirsiniz.
Teşekkürler ancak priestin sadece destek niteliğinde bir job olmadığını battle priest diye bir job olduğunu da hesap etmeniz gerekir. Defans bakımından düşük seviyelerde olduğundan gerektiğinde kaçabilmesi veya zıplayan rakibini yakalaması için bence bu tür bir skill olması gerekiyor.
Bu nasıl saçma bir bakış böyle. O zaman bpye özel armor, silah, vuruş skilleri, kitap ne varsa kaldırsınlar olmasın bp diye bir şey. Yemin ediyorum şu yönetimden birileri açsın bir bp karakter oynasın 2 saat kimse söylemeden kendisi ekler bu tarz bir kaçış veya yakalama skilini.Battle priest diye bişey yok kardeşim oyun yönetimide bp olarak oyun oynamayı desteklemiyor… priest destek karekteridir
Oyunun en düşük armorunu giymek dezavantaj değil avantaj. +9 yapabilmek diğer armorlara göre çok daha az maliyetli aynı şekilde rün basabilmek de çok daha az maliyetli. BP ye defans sağlayan asıl şeyler takılar o 3 asas ezikse takısı yoksa iyi itemli bir bp kesebilmeli zaten 3 kişiyi de.ona nerf buna nerf derken bp allah gibi geziyor şu an oyunda zaten. Oyunun en düşük armorunu giymesine rağmen 1v1'de kesemeyeceği job yok. Geçen bir bp 3 assası kesemediği için şikayet etti, charın eli düşüyormuş çok saçmaymış. Benim böyle bir özellik eklenmesine itirazım yok, ancak eklenecekse defans prinin özelliklerine sahip olmayan farklı bir ağaç getirilmeli bp'ye.
tam da bunu söylüyorum zaten, priest giydiği için sen bunu avantaj olarak görüyosun assas okçu giyse tek yiyecek, bp defansif priestin sahip olduğu avantajlara sahip olduğu için oyunda npc'den satın alınabilen +8'i 20m olan armorları bile avantajına çeviriyor. Eğer dediğin gibi avantajsa diğer joblar da giysin bakalım bp için avantaj olan giysiler onlar için de avantaj oluyor mu? Assaslar ezik değil ortalama assaslardı, birinde 9 gs vardı hatta. Priestte de anti olarak bir tek kalkan vardı. Burada mesele priestin çok az masrafla bir tek kalkan alıp oldukça güçlü olması. Bunun sebeplerinden biri skillinin baz damage'i çok yüksek, eline +1 sword alsa bile fazla vuruyor anlatabiliyor muyum?Oyunun en düşük armorunu giymek dezavantaj değil avantaj. +9 yapabilmek diğer armorlara göre çok daha az maliyetli aynı şekilde rün basabilmek de çok daha az maliyetli. BP ye defans sağlayan asıl şeyler takılar o 3 asas ezikse takısı yoksa iyi itemli bir bp kesebilmeli zaten 3 kişiyi de.
Aynı itemler BP ye verdiği defansın aynısını diğer karakterlere de veriyor BP olunca fazla mı verecek? Ayrıca aynı şey okçu için de geçerli giysin paper +9 setleri rünlerini de bassın nasılsa atlama skili de var uzaktan uzağa sen yakalayana kadar keser seni çünkü o armorlar sayesinde ap normalden daha yüksek olacak iyi vuracak o okçu.tam da bunu söylüyorum zaten, priest giydiği için sen bunu avantaj olarak görüyosun assas okçu giyse tek yiyecek, bp defansif priestin sahip olduğu avantajlara sahip olduğu için oyunda npc'den satın alınabilen +8'i 20m olan armorları bile avantajına çeviriyor. Eğer dediğin gibi avantajsa diğer joblar da giysin bakalım bp için avantaj olan giysiler onlar için de avantaj oluyor mu? Assaslar ezik değil ortalama assaslardı, birinde 9 gs vardı hatta. Priestte de anti olarak bir tek kalkan vardı. Burada mesele priestin çok az masrafla bir tek kalkan alıp oldukça güçlü olması. Bunun sebeplerinden biri skillinin baz damage'i çok yüksek, eline +1 sword alsa bile fazla vuruyor anlatabiliyor muyum?
kankacım neden anlamak istemiyorsunAynı itemler BP ye verdiği defansın aynısını diğer karakterlere de veriyor BP olunca fazla mı verecek? Ayrıca aynı şey okçu için de geçerli giysin paper +9 setleri rünlerini de bassın nasılsa atlama skili de var uzaktan uzağa sen yakalayana kadar keser seni çünkü o armorlar sayesinde ap normalden daha yüksek olacak iyi vuracak o okçu.
Evet ama okçu kaçabilir rush2 boşuna yok 3 katı hızlı koşuyor roguelar için de kalkan var. BPnin ölümsüz olduğu falan yok abartıyorsun ortalama bir asas bp kalkan da taksa oynamayı biliyorsa öldürebilir. Kritikle vurdukları damage aşırı yüksek gel de bu adamdan kaç hadi...kankacım neden anlamak istemiyorsunOkçu giyse onu gelen fazla damage'den kurtaracak bir skilli yok. Bp kalkan takıyor, 2 attack kırma skilli var dbsi var malice'i var mana çekmesi var kendini healleyebiliyor, defansif priestin sahip olduğu avantajlar onun ölmesini engelliyor. Diğer taraftan m20 skilinin temel damage'i çok yüksek olduğu için çok fazla da damage çıkartabiliyor. Bu başlıkta bir de mobilite skillimiz yok o eklensin diyosun. Ben de diyorum ki o zaman defansif priestin sahip olduğu özelliklere sahip olamasın. Bir kalkan takıp npc'de satılan armorlarla ölümsüz oluyor bp, bunun savunulacak bir tarafı mı var allah aşkına
![]()
okçu-okçu gibi düşün, en düşük armorla okçu diğer okçudan kaçamaz ama bp kalkan takıp kendine heal atıp yaşayabiliyor. +7 judgment shield'ı olan ve bu kalkanı efektif kullanan bir bp'nin tek assasa ölme ihtimali yok (eşit itemden bahsediyorum). O yüzden ölümsüz derken abarttığımı düşünmüyorum, zaten birini kestiğinde gerçekten ölümsüz de oluyor karakter yani bunda bir yanlışlık da yok hahaha. Ayrıca bildiğim kadarıyla bu skillde bir cool down yok değil mi? Yani partiden birini kestiğinde priest ölümsüz oluyor ve bu özellik cool downa girmiyor, ölümsüzken başka birini keserse yine ölümsüz oluyor?Evet ama okçu kaçabilir rush2 boşuna yok 3 katı hızlı koşuyor roguelar için de kalkan var. BPnin ölümsüz olduğu falan yok abartıyorsun ortalama bir asas bp kalkan da taksa oynamayı biliyorsa öldürebilir. Kritikle vurdukları damage aşırı yüksek gel de bu adamdan kaç hadi...
Sen kendi açından bakıyorsun gerçeklere bak bu dediğin olmuyor gerçekte. Bir bp ile farm slotuna git 1-2 saat taıl bakalım kaç dakika farm atabileceksin? Yok ölümsüzmüş bilmem ne hikaye anlatma oyna bir bpyi 2 saat kendin gör.okçu-okçu gibi düşün, en düşük armorla okçu diğer okçudan kaçamaz ama bp kalkan takıp kendine heal atıp yaşayabiliyor. +7 judgment shield'ı olan ve bu kalkanı efektif kullanan bir bp'nin tek assasa ölme ihtimali yok (eşit itemden bahsediyorum). O yüzden ölümsüz derken abarttığımı düşünmüyorum, zaten birini kestiğinde gerçekten ölümsüz de oluyor karakter yani bunda bir yanlışlık da yok hahaha. Ayrıca bildiğim kadarıyla bu skillde bir cool down yok değil mi? Yani partiden birini kestiğinde priest ölümsüz oluyor ve bu özellik cool downa girmiyor, ölümsüzken başka birini keserse yine ölümsüz oluyor?
Sen şimdi oyunda gerçek anlamıyla ölümsüz olabilen, kendine heal atan, rakibin atağını ve defansını kıran, buffını silen, canını düşürebilen, manasını silen ve bunun üzerine skilliyle 1-1.5k damage atabilen bir karaktere bir de mobil skilli olsun herkeste var diyosun yani![]()
Bir assasla farm slotuna git 1-2 saat takıl bakalım kaç dakika farm atabileceksin? Bir warriorla farm slotuna git 1-2 saat takıl bakalım kaç dakika farm atabileceksin? Kardeşim senin farmın beni ilgilendirmiyor, farm jobu diye bir job yok bunu siz yarattınız yarattıktan sonra farm slotlarında solo duramıyor diye char buff istiyorsunuzSen kendi açından bakıyorsun gerçeklere bak bu dediğin olmuyor gerçekte. Bir bp ile farm slotuna git 1-2 saat taıl bakalım kaç dakika farm atabileceksin? Yok ölümsüzmüş bilmem ne hikaye anlatma oyna bir bpyi 2 saat kendin gör.
Bu oyundan 1 kuruş kar sağlamadım sağlamak gibi bir düşüncem de olmadı örnek olarak farmdan bahsettim. Önüne gelene döner ekmekçi yok simitçi diyerek saçma sapan konuşma bence. Bide sizin gibiler türedi farm kelimesi duyunca hemen döner ekmek bilmem neBir assasla farm slotuna git 1-2 saat takıl bakalım kaç dakika farm atabileceksin? Bir warriorla farm slotuna git 1-2 saat takıl bakalım kaç dakika farm atabileceksin? Kardeşim senin farmın beni ilgilendirmiyor, farm jobu diye bir job yok bunu siz yarattınız yarattıktan sonra farm slotlarında solo duramıyor diye char buff istiyorsunuzBana ne abi atmayın farm, durmayın slotta, "farm atamıyorum o yüzden joba mobil skill eklensin" siz farm atın diye her şeyi yapsınlar
Bu düşünceyi kim kanıksattı ya size? Ne kadar döner ekmekçi, simitçi, zurna dürümcü varsa toplanmış fikir beyan ediyor joblar hakkında, neymiş farm atamıyorlarmış. Kardeşim gidin ek iş bulun kendinize öyle doyurun karnınızı, burası sizin ekmek tekneniz değil, siz aç karnınızı doyuracaksınız diye oyunu asıl oynaması gerektiği gibi, pvp odaklı, oynayan adamların oyun deneyimini etkilemeyin.
"Karşındakini tanımadan bilmeden bu tür yorumlar yapma." "Tahminime göre sen oyunda tek başına tuvalete bile gidemeyen cinslerdensin. Yanına pri alınca aslan kesilip teke tek bir bp görünce canı azalsın da gidip keseyim diyenlerdensin."Bu oyundan 1 kuruş kar sağlamadım sağlamak gibi bir düşüncem de olmadı örnek olarak farmdan bahsettim. Önüne gelene döner ekmekçi yok simitçi diyerek saçma sapan konuşma bence. Bide sizin gibiler türedi farm kelimesi duyunca hemen döner ekmek bilmem ne40 yaşında insanım ben ve gelirim de gayet iyi buradan para kazanmaya da ihtiyacım yok. Karşındakini tanımadan bilmeden bu tür yorumlar yapma. Ben de pvp odaklı oynuyorum ve bu isteğim de tamamen pvp içindi ama belli ki senin yarana bastım. Tahminime göre sen oyunda tek başına tuvalete bile gidemeyen cinslerdensin. Yanına pri alınca aslan kesilip teke tek bir bp görünce canı azalsın da gidip keseyim diyenlerdensin. Belli bir bp arkadaş senin canını yakmış baya
![]()
Hala aynı şeyler sen bez takarken biz bu oyunun esinlendiği o oyunu oynuyorduk işine bak"Karşındakini tanımadan bilmeden bu tür yorumlar yapma." "Tahminime göre sen oyunda tek başına tuvalete bile gidemeyen cinslerdensin. Yanına pri alınca aslan kesilip teke tek bir bp görünce canı azalsın da gidip keseyim diyenlerdensin."
"40 yaşında insanım ben ve gelirim de gayet iyi buradan para kazanmaya da ihtiyacım yok."
"Ben de pvp odaklı oynuyorum ve bu isteğim de tamamen pvp içindi"
"Bir bp ile farm slotuna git 1-2 saat taıl bakalım kaç dakika farm atabileceksin?"
Aynen döner ekmekçi kardeşim.
kendine yatırım yapıp hayat kursaydın biraz 40 yaşında forumda farm için bp bufflatmaya çalışıyor olmazdın kardeşim. Ben işimde gücümdeyim zaten teşekkür ediyorum.Hala aynı şeyler sen bez takarken biz bu oyunun esinlendiği o oyunu oynuyorduk işine bak![]()