İstek Ve Öneridir

47th

Yeni Üye
Selamlar oyunda cok yeniyim 20 günlük oyuncuyum, bi kaç istek ve önderi olarak sunmak istediğim şeyler var maddeler halinde iletiyorum, Saygılar sevgiler..

1- Görevlerde bulunana level aralığının kaldırılması exp kasan görev yapan arkadaslar için faydalı olacaktır, görevlerin yanında bulunan 65-70 gibi level arasında yapılması gerektiğini daha önceden bilmiyordum. 72 ve 74 görevlerinde 76 level olunca bi çok görevin kapandığını gördüm 75 olarak sınırlandırılmış olduğunu fark ettim ancak ROW party bulup bıraktığım zaman görev yapmak için partyden cıktığında bir daha exp row party bulmak zorlaşıyor görevlerde bulunan level aralığı kalkarsa boşta kaldığımızda görevleri yüksek levelde de yapabiliriz hem yardımcı olacak insan da daha cok oluyor. yaklasık 600m gibi bi exp kaybı yaşadım sanırım.
2- Başka joblarda da aynı şekilde oluyormu bilmiyorum warrior jobunu oynuyorum, ROW acıkken bazen moba yürüdüğünde atak yapmıyor, normal atak açık olduğu zaman bi problem yok ancak moda yürürken eğer mobda o anda yürürse normal atak ta işaretli değilse atak yapmadan mobun ölmesini bekliyor bununla ilgili bi inceleme yapılması gerekli
3- bazı görevlerde görev yerini göstere ayak simgesi yürümüyor (boss yada toplama görevlerinde olsun) bazı görevlerde de yolu kıslatma amaçlı yürüme yardımı dağa taşa yürüyüp takılıyor incelenmesi gerekli.
4- Row acıkken skil yada pot değiştirmek istediğimizde row u kapatıp apply yapmadan değiştirilmiyor, row aç kapa yapmadan yapılması faydalı olacaktır row aç kapa yaptığı anda takipsiz kalırsa kişi job farklı moba koşturuyo düzen bozuluyo
5- toplayıcılık için M haritasında en azından bölge olarak gösterilmesi faydalı olabileceğini düşünüyorum bazen saatlerde boş boş yürümek gerekiyor, toplayıcılık yaparken mobların atak yapmaması ile ilgilide bir düzenleme gibi bişey yapılabilirse güzel olur (dv haritası dışında) haddar ve haggard da (çok defa öldüm :))

İyi Çalışmalar dilerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt