İster Yapın İster Yapmayın

themurolity

Üye
Oyun zaten p2w yani bunu tartışmaya gerek bile yok. Seninde RoW ile yapacağın itemler ortalamanın üstüne dahi çıkamaz ki büyük slotlara klanın veya tanıdığın yoksa girme şansın bile yok , slotu elinden alırlar.
Bende seninle aynı saatlerde oynayan biriyim. Zengin vs değilim. Oyuna cash dışında doğru dürüstte bir harcama yapmadım.
Sen RoW ile eşitlik sağlayabilceğini sanıyorsan zaten en başta yanılıyorsun. Dv ye çıksan aynı şekilde hayatta kalma şansın olmayacak ortalama bir itemede sahip olsan pendantı olan bir adam seni çok rahat alabilecek. Bir pendant bile 9-10 bin TL lere satılıyor. Sen nerde eşitlikten bahsediyorsun. Oyunun yarısını bırak %80 i bu itemlere ulaşamaz zaten. Sen bu adamlarla yarışa kalkarsan kafadan 70-80 bin TL yi gözden çıkartman gerekir.Senin farm yaparakta gelebileceğin ortalama 5-10 bin TLyi geçmez. Sen bu adamlar zaten full + full iken birde üstüne afk iken farm yapma hakkı tanıyorsun. Eee zengin adam daha zengin oldu fakir adam daha fakir oldu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Yanılıyorsun. Ben farm atarak düşürdüğüm itemlerin büyük çoğunu bastım. Örneğin +7 hatred bastım +7 E. S bastım şuan kullanıyorum. + arch sword basmıştım kitlendiği için +7 e s basınca bende +8 e attım. Bastım sattım takılarımı aldım. Elbette pendant yok :) ben bu itemlere farm yaparak sahip oldum. Şimdi sen row da exp kasılsın item olmasın dersen ben ve benim gibi yapanlar hiç bir şeye sahip olamazlar. Diyelim elle farm yapacağız ve row yok işte o zaman oyuna item girişinde sorun olacak. Bugün hatred 50 m bu sistem böyle devam ederse 1 haftaya kalmaz 1 gb olur. Çünkü dw de farm bitti yaratıkların hp def resist arttı kesmek o kadar kolay değil. Minimum 4 kişi lazım haydi 1 tane hadret düşürdün 50 m versini çık pot parasını çık kar yok. İtem düşürmek artık kolay değil. Bu gidişle çok daha zor olacak.

bRT E

Üye
Yanılıyorsun. Ben farm atarak düşürdüğüm itemlerin büyük çoğunu bastım. Örneğin +7 hatred bastım +7 E. S bastım şuan kullanıyorum. + arch sword basmıştım kitlendiği için +7 e s basınca bende +8 e attım. Bastım sattım takılarımı aldım. Elbette pendant yok :) ben bu itemlere farm yaparak sahip oldum. Şimdi sen row da exp kasılsın item olmasın dersen ben ve benim gibi yapanlar hiç bir şeye sahip olamazlar. Diyelim elle farm yapacağız ve row yok işte o zaman oyuna item girişinde sorun olacak. Bugün hatred 50 m bu sistem böyle devam ederse 1 haftaya kalmaz 1 gb olur. Çünkü dw de farm bitti yaratıkların hp def resist arttı kesmek o kadar kolay değil. Minimum 4 kişi lazım haydi 1 tane hadret düşürdün 50 m versini çık pot parasını çık kar yok. İtem düşürmek artık kolay değil. Bu gidişle çok daha zor olacak.
Senin gibi + basma konusunda şanslı değilim , çoğu oyuncu gibi bende şanssızım. Herkes ile kendini aynı kefeye koyma. Çoğumuz 3-5 m biriktire biriktire item sahibi olabiliyoruz. +4-5 e yüzlerce item yakmışımdır. Çoğu meselede bende seninle aynı düşünüyorum. Ama çözüm RoW değil. Mmorpg mantığı bu şekilde oto oyunla ilerlemez.
Kanal 1'e eski coin mantığını getirsinler drop olayını iyileştirsinler millet orda el ile takılsın.

Cabbar34

Üye
Farmı yapsın ama eliyle yapsın ona laf yapıyormuyuz , hayır. Kanal 1 e gir bakalım bu dediğim slotların hemen hepsi boş neden ? Çünkü RoW yok ancak git diğer kanallara herkes RoW , pc başında adam yok neredeyse.

Bu oyun açıldığından beri zaten pot mana sitelerden alınıyor orası ayrı.

Para verip item alma muhabbetine gelirsen gb 1 TL de olsa 100 TL de olsa parası olan herzaman itemini alacak buna engel olamazsın hah nasıl olursun kaldırırsın epincileri bak bakalım ne oluyor keşke yapabilseler.

RoW tamamen exp kasmaya yönelik olmalıydı. Drop ve coin dahi atmamalıydı. Amaç sadece exp kasmak olmalıydı. Ama yapmadılar.

RoW ile oynayacaksanız gidin telefondan mmorpg bulun oynayın bir tuşa basın herşeyi yapıyor zaten. Mmorpg mantığına ayrı birşey bu yada kolay kasılacak herkes rahat bir şekilde lv alacak sonrası farm ve pk..

Adam açmış RoW'u karakter kendi kendine oynuyor saçmalıktan başka birşey değil
dostum kendinizle çelşip duruyosunuz..bu oyuna row aylar sonra geldi..insanlar 65 e elle kastı 65 lvlde kesebiliceği mobları elle kesti..drop vardı herkes mutluydu ben kendimden bılıyorum bir slota gırdımmı epic item almasamda yarım saatde çantamı çöp ıtemle fulluyordum..aa tamam burası olur 400k 500k damlaya damlaya göl olur hesabı. bir dayanağımız vardı.sonra acayip guruh türedi oyun item doldu oyun gb doldu bişeyler anlatıp anlatıp durdular ..bir güncelleme geldi yahu yarım saatde dolan canta ya 1 saatde 4 tane çöp gelmeye başladı..row mow da yoktu zaten cap 65...burası kırılma noktsı oldu..user kaçtıda kaçtı gittide gitti..row geliş sebebi neydi gidenleri geri getirmek işi gücü olanları rahatlatmak vs vs ki oylede oldu azımsanmıycak bir kitle geldi..sonra o gürüh yine çıktı pıyasaya yahu adamlar 3586 pc ile row açarak viilla alıyolar yat alıyolar ..bu oyuna oyle antın kuntın pc ile 5 10 krakter sokamazsın .soksan bile o ekran kartlarının çalışması ay sonu elektırık parasını kurtarması muamma..deneyen illaki olmuştur ama ne kazanmış ne kaybetmiş kimsenin bir bilgisi yok..sen kendine özgü bir oyun yapmadın farklı bir oyunu kopyaladın o oyunun userini çektin.ayakta kalmak istiyosan o oyunu ornek alıcaksın..neymiş fenedim o oyun batmışş adamlar ayak ustu 3 server hesabı en az 10 mılyon kaldırdılar bittimi nerde daha 4 .serveri açıyolar..adam gelıcek suya sabuna el surmeden basıcak parayı krallar gibi gezıcek ortalıkta .ama rowla bırılerı coıns kasıyomus bas nerf i..birileri beleş zindandan unig takıalıcak 40k ya satıcak ama rowla coıns farmlıyolarmıs bas nerfi..bunlar mantıklı hareketler değil..2 tane epinciye boyun eğip 5 yıldır uğraştığı oyunu heba edıyolar farkında değiller..sonuc olrak gb satınında gb alanında önünü açan yönetim değilmi...

Alkoer

Üye
Dostum yapma gözünü seveyim hiç elle emek verilmeden oto kasılan bir oyun iyi mi sence? Sen + basmada şanslıymışın birşeyler almışsın diye row u övmen doğru değil.

Bende 2004te 20 yaşındaydım şimdi kaç yaşındayım hesapla. Aynı senin gibi günde 3-4 saat en fazla oynayıp item kastım. Ama rowla çoklu pc farm atanlar siteye satanlar oyunu oynamıyor sadece ticaret amaç.

Oyun dropları mantıklı olsa sen 3-4 saatte yeterli item kassan daha güzel olmazmı? Tabiki bizden genç daha çok vakti olan adam bizden önde olsun sorun yok. Ama row kötü kullanıma çok açık. Senin gibi iyi niyetlinin yanında kötü adam 99999 tane var.

osi

Üye
gb fiyatını yükseltmek için yapılan olaydır. gb fiyatı şu anki fiyatını x2x3 yaptığı zaman eski hal ile eşitlenip, bu konular unutulup gidecektir.

MaRaKeSH

Üye
Rise online malum oyuna benzetilmemeliydi. Birebir aynısı oldu hatta birbirlerinden esinlenerek işler yapılmaya başlandı sankş anlaşmalı gibi. Burda row oyuna ne yaptıysa ordada genie aynısını yaptı. yayınlarda izliyoruz hiç bir slota girilemiyor solo yoksun zaten hadi solo başının çaresine baksın diyebilirsin. Rowun yarattığı etkiyi row kullanmayı kısıtlasın diyerek coin değerleri düşürülerek yada çöp item atma mantığını değiştirerek yada drop oranlarını garip bir ring sistemine bağlayarak oyuncuları birer birer değil grup grup kaybettiniz. Oyun içerisinde azımsanmayacak kadar çok arkadaşım var nerdeyse hepsi sadece bir zindan giriyor yada savaşa giriyor oda 1 kutu alayım zararın neresinden dönersen kardır. yada malum oyunu oynayıp alttan rowa bırakıyor. Ben oyun içeriwsnde kazandığım parayı crafta yatırdım oda hezimet. Tabi başkasının yaptığı kimseyi ilgilendirmez ben millet deli gibi kazandı lafına çok kızıyorum ama yönetim birşeyler yapmak isteyip yapamayanın yanında değil maalesef. Neden o adam row alıyor çünkü o adam deli gibi pot alıyor çünkü temiz iş. Peki biz pk sevenler full pus oynadıkda ne oldu kocaman bir hiç. Çok büyük destek verdiğimiz insanları bu oyuna çağırdığımız paralar yatırttığımız ve yatırdığımız büyük beklenti olan oyunumuz maalesef bu politikalara teslim oldu. Bakınız amazon fiyaqsko ile sonuçlanan bütün projelerinde ilk 5 e girdi neden oyuncu dostu olarak devam etti. kişiyi başkalarına bağımlı yapmadı bundan belki bir ders çıkarılabilir. Yıl 2023 olacak hala Slot mafyalarını konuyoruz yazık

N3v3N

Üye
Rise online malum oyuna benzetilmemeliydi. Birebir aynısı oldu hatta birbirlerinden esinlenerek işler yapılmaya başlandı sankş anlaşmalı gibi. Burda row oyuna ne yaptıysa ordada genie aynısını yaptı. yayınlarda izliyoruz hiç bir slota girilemiyor solo yoksun zaten hadi solo başının çaresine baksın diyebilirsin. Rowun yarattığı etkiyi row kullanmayı kısıtlasın diyerek coin değerleri düşürülerek yada çöp item atma mantığını değiştirerek yada drop oranlarını garip bir ring sistemine bağlayarak oyuncuları birer birer değil grup grup kaybettiniz. Oyun içerisinde azımsanmayacak kadar çok arkadaşım var nerdeyse hepsi sadece bir zindan giriyor yada savaşa giriyor oda 1 kutu alayım zararın neresinden dönersen kardır. yada malum oyunu oynayıp alttan rowa bırakıyor. Ben oyun içeriwsnde kazandığım parayı crafta yatırdım oda hezimet. Tabi başkasının yaptığı kimseyi ilgilendirmez ben millet deli gibi kazandı lafına çok kızıyorum ama yönetim birşeyler yapmak isteyip yapamayanın yanında değil maalesef. Neden o adam row alıyor çünkü o adam deli gibi pot alıyor çünkü temiz iş. Peki biz pk sevenler full pus oynadıkda ne oldu kocaman bir hiç. Çok büyük destek verdiğimiz insanları bu oyuna çağırdığımız paralar yatırttığımız ve yatırdığımız büyük beklenti olan oyunumuz maalesef bu politikalara teslim oldu. Bakınız amazon fiyaqsko ile sonuçlanan bütün projelerinde ilk 5 e girdi neden oyuncu dostu olarak devam etti. kişiyi başkalarına bağımlı yapmadı bundan belki bir ders çıkarılabilir. Yıl 2023 olacak hala Slot mafyalarını konuyoruz yazık
Çok haklısın hocam. Maalesef oyun her güncelleme de malum oyuna daha çok benziyor. Malum oyunun sevilmeyen olumsuz yanları birbir enjekte ediliyor. Row asistanindan tut kozmetik ürünlere özellik eklemeye kadar hatta son güncelleme ile moblarin coin miktarlarına kadar herşey aynı olmaya başladı. Pot basmak bile masraflı hale geldi.
Sonraki patch hangi olumsuz ozellik getirilecek, acaba ne eksik kaldı diye düşünüyor insan.

DuncanTimberlake

Üye
geldiğimiz noktada, 70+ adamlar mana yakmamak için, masrafları düşürmek için (o da bulursa, yoksa awe100 alacaksın) healer 60 pri bulup awe 200 alıp ezik skiller ile crimson dönüyoruz olmadı lizardmana veya proteanda soothlara gidecez.

Assas karakterler çok düşük mana kullanımına sahip, awe 100 oldumu bedavaya vuruyorlar. dolayısıyla assasların hiç bir şeyden şikayet etmeye hakkı yok. 70+ ya tüm sınıfları kastım. Ancak bir healer priest, attacker warrior veya mage ise gavurun oğlu gibi. zaten oyunda mage yok artık. tek tük.
1 pot: 6950 gold
1 vuruş ortalama 200-300 mana
1 pot : 2000 mana / 10- vuruş vuruş başı 600-700 gold - 1 crimson harpy 1000k gold veriyor.
Gold limitinden ötürü, kostüme basılan gold sc ler çok anlamsız. ayrıca sc ler çok pahalı. kostümlere basılan exp oranları düştü. exp oranı düştüğü için, almıyorsun, çünkü hem pahalı hem anlamsız. dolayısıyla daha uzun row süresiyle kasmak zorundasın. oyunun 74-75 adamlara reva gördüğü slot crimson, sooth falan oldu.

önceden row, her gün olmasa dahi, hemen hemen kafa kafaya idi. arada yüklüyorduk cepten, bir şekil gidiyorduk. sorun hiç bir zaman exp olmadı. sorun artık slotların kendini karşılamaması. insanlar elle 3-5 saat kasıyor drop alamıyor. row bırakan tabi ki 18 saat kastığı için drop alma şansı 3-5 saat kasan adama göre fazla. ancak bu demek değil ki row açtın mı item yağıyor. bazen drop olmuyor yani. hele geldiğimiz noktada 1 haftadır klanca troll beast, tyrant, winged dönüyoruz. kimsede item yok. elle kasan oyuncu tabi ki daha çok ödüllendirilsin. ama row bırakıp oyuna para harcayan insanlar da gavurun oğlu değil sizlerin bu değirmeni döndürmesi için gerekli olan kaynaklar. ve sizler bu kaynakları hor kullanıp, isteklerini yok sayıp, günün sonunda iğneyi kendinize batırıyorsunuz.

Geldiğimiz noktada durum ortada. Kimsenin artık bir şey demesine de gerek yok. Oynayan sayısı belli, slotların hali belli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt