themurolity
Üye

Yanılıyorsun. Ben farm atarak düşürdüğüm itemlerin büyük çoğunu bastım. Örneğin +7 hatred bastım +7 E. S bastım şuan kullanıyorum. + arch sword basmıştım kitlendiği için +7 e s basınca bende +8 e attım. Bastım sattım takılarımı aldım. Elbette pendant yokOyun zaten p2w yani bunu tartışmaya gerek bile yok. Seninde RoW ile yapacağın itemler ortalamanın üstüne dahi çıkamaz ki büyük slotlara klanın veya tanıdığın yoksa girme şansın bile yok , slotu elinden alırlar.
Bende seninle aynı saatlerde oynayan biriyim. Zengin vs değilim. Oyuna cash dışında doğru dürüstte bir harcama yapmadım.
Sen RoW ile eşitlik sağlayabilceğini sanıyorsan zaten en başta yanılıyorsun. Dv ye çıksan aynı şekilde hayatta kalma şansın olmayacak ortalama bir itemede sahip olsan pendantı olan bir adam seni çok rahat alabilecek. Bir pendant bile 9-10 bin TL lere satılıyor. Sen nerde eşitlikten bahsediyorsun. Oyunun yarısını bırak %80 i bu itemlere ulaşamaz zaten. Sen bu adamlarla yarışa kalkarsan kafadan 70-80 bin TL yi gözden çıkartman gerekir.Senin farm yaparakta gelebileceğin ortalama 5-10 bin TLyi geçmez. Sen bu adamlar zaten full + full iken birde üstüne afk iken farm yapma hakkı tanıyorsun. Eee zengin adam daha zengin oldu fakir adam daha fakir oldu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.