İtem Basma-Yükseltme-İtem Sınıfları Hk.

albatros

Üye
Sevgili RiseOnline ekibi bu aralar çok yoğun çalışıyorsunuz öncelikle kolaylıklar dilerim. Yaş 30 olan birisi olarak bu oyunlara düşkünlüğümüz aşikardır. Genel olarak oyun alfa aşamasında gayet zevkli bir durumda sakın YILMAYIN. Benim biraz forumda gezinipte göremediğim birşey var(belki de ben göremedim) şöyle açıklayayım;

İtemler hakkında bilgi edinemedim, basic item, rare item daha üstü hangileri renkler neyi ifade ediyor açıkcası bulamadım.
İtem yükseltmesi nasıl yapılır hangi itemlere hangi yükseltme kitabı kullanılır gibi bir rehber aradı gözlerim.

ŞAhsen bugün bir itemime gerek basic gerek rare + basma işlemi uyguladım 2 sinde de birşey olmadı. Tşkler

Eskilerin KarahanOnline çetelerinden (Parliament Kurucularından)

Kenshin

Üye
albatros, Rise Online World'un resmi YouTube kanalında konuyla ilgili bir video yayınlandı (Bu linkten izleyebilirsin). Video yukarıda sorduklarını detaylı olarak anlatmasa da bir fikir verebilir. İncelediğim kadarıyla altın sarısı gözüken eşyalar en üst seviye, mor görünenler ise bir tık altı gibi. İlerleyen günlerde eşyalar ile ilgili detay verilecektir.

GMertkan

Üye
Sevgili RiseOnline ekibi bu aralar çok yoğun çalışıyorsunuz öncelikle kolaylıklar dilerim. Yaş 30 olan birisi olarak bu oyunlara düşkünlüğümüz aşikardır. Genel olarak oyun alfa aşamasında gayet zevkli bir durumda sakın YILMAYIN. Benim biraz forumda gezinipte göremediğim birşey var(belki de ben göremedim) şöyle açıklayayım;

İtemler hakkında bilgi edinemedim, basic item, rare item daha üstü hangileri renkler neyi ifade ediyor açıkcası bulamadım.
İtem yükseltmesi nasıl yapılır hangi itemlere hangi yükseltme kitabı kullanılır gibi bir rehber aradı gözlerim.

ŞAhsen bugün bir itemime gerek basic gerek rare + basma işlemi uyguladım 2 sinde de birşey olmadı. Tşkler

Eskilerin KarahanOnline çetelerinden (Parliament Kurucularından)
Bu konuda bir gelişme var mı? Ben de bir rehber arıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt