Item craft suresi

Misanthropicl

Üye
Butun inventory bos hali 32 item aliyorken, materyalleri tutugumuzu dusunelim 28 itemlik bos alanimiz var. Item craft yapacakken en fazla 28 item stack yapabilecegiz eger afk stack yapiyorsak. Yani sunu demek istiyorum, item craft yaparken zaten pc basinda durmamiz gerekecek cunku canta dolacak. Peki bu item craftlamanin sureli olmasinin nedeni ne ? Tamam anladik zor olsun istediniz, arkadasim cok degerli yapimcilar cevap verin buraya ! 14 levelden 15 levele gecmek icin hesapladim tam 3 gun boyunca durmadan 5 dakikada bir item craftlamam lazim. Arkadaslar eger tuvalet ihtiyaciniz yemek yeme ihtiyaciniz varsa yandiniz 4 gune dogru yolu var. Ha bir de calisiyor musunuz ? O zaman tamamen naneyi yediniz. peki 15 levele gectik 3 gun pc basindan kalkmadik surekli iteme bastik 15 level olduk. 16 level ? 17 level ? exp artiyor surekli ? ? ? 5 gun 7 gun 12 gun pc basindan kalkmadan craft dugmesine mi basiyoruz ? Lost izleyenler varsa hatirlarlar :D Lost dizisinde de saatte bir dugmeye basarlardi. Yapimcilar ya cok Lost izlemis ya da bizim bilmedigimiz bir sey var yoksa akla mantiga kesinlikle uymuyor.
Bu sistem tamamen sunu soyluyor en dusuk level materyalini milyon adet pazardan cekersen yani 20gb 30gb 100 gb harca onun dandik xp si ile kas. Oyun bundan baska bir sey soylemiyor. Bu oyunun yoneticileri acilen su craft sistemini duzeltmeniz lazim acilen !

Moderatör tarafında düzenlendi:

birol2003

Üye
Belki bir gecede 3-5 lvl alınmasını istemedikleri için önceki tecrübeleri sonrası bu sistemi koymuşlardır.

Misanthropicl

Üye
Belki bir gecede 3-5 lvl alınmasını istemedikleri için önceki tecrübeleri sonrası bu sistemi koymuşlardır.
Bence de oyle zaten. Konu abartilmis olmasi. Verdigi exp 200 bekleme suresi 5 dakika. 3 gun boyunca durmadan craft dugmesine basabilecek delikanli varsa ciksin gorelim. Bu mantikla meslegi fullemek 5 yil falan surer.
Ayrica sen oyle diyorsun ama fulleyen yine fulluyor. Cekiyor piyasadan butun hammeddeyi 10 gbye yine fulluyor. Benim anlattigim bu sistem oyuncu dostu degil, insanlari oyunda gb harcatmaya yonelik. Peki gbyi nerde bulacak ? Disaridan sitelerden. E bu da illegal. Sen resmen insanlari illagele yonlendiriyorsun. Oyun icinde kavgaya dovuse yonlendiriyorsun. Baska hic birsey degil.

RickSancheZz

Üye
bilmediğim için soruyorum hangi meslekte 500 exp verip 5 dk bekletiyor ?
Ben weapona yöneldim 2500 exp verip 2 dk bekletiyor, aşçılıkta şuan ulaştığım seviyelerde hiç bekleme yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt