İtem damageleri güncellensin artık.

Adv3NN

Üye
artık cidden paladin clubından spike 8inden bıktık be yok mu 1 tane yetkili şu damagelere kontrol saglıcak itemlerin güclendırmeleri ne zaman gelecek bıktırdı vallahi karakter yapsak zaman ayırsak verdigimiz emegin karşılıgı aşırı düşük sonuçlar doguruyor bir tane yetkili artık düzenleemeye başladık desin şu damageleri.

Adv3NN

Üye
Oyun daha yeni gelişcek acele etme
yenide kanka offical sonuçta o kadar beta yaptılar hiç mi oyuncu girip test etmedı oyuncuyu geçtim gmlerde girip bakmadı ? oyun erken erişim bahanesi kullanma basılan posterlerde dahi offical yazıyordu :D

RaywinTR

Üye
artık cidden paladin clubından spike 8inden bıktık be yok mu 1 tane yetkili şu damagelere kontrol saglıcak itemlerin güclendırmeleri ne zaman gelecek bıktırdı vallahi karakter yapsak zaman ayırsak verdigimiz emegin karşılıgı aşırı düşük sonuçlar doguruyor bir tane yetkili artık düzenleemeye başladık desin şu damageleri.
sorun şu ki mage ve bp priestlerde defans namına üstüne koyabileceğin birşey kalmıyor. +9 paper yok takıların verdiği defans belli, takı upgradede yok. defans değişmediği için damage hep aynı. diğer bi taraftan asaslar silahlarını kuvvetlendirmeye devam ediyor.

birol2003

Üye
En iyisi bir excel tablosu yap 1. Stun Knightonline 2. Stun Rise online (sıralama terside olabilir)
Satırlara ise oradaki itemleri ve statları yaz, aradaki farklar ortaya çıksınki row yönetimi neyi düşürüp neyi çıkaracaklarını bilsinler, adamlara bir yardımcı olun arkadaşım öyle armut piş ağzıma düş olmaz, destek olun biraz.

Ne bu böyle hep köstek hep köstek:cautious:

enokaptan

Üye
O malum oyunda hesabım olsa atak gücü ve hasarı kıyaslaması yapardım ama bende yok malesef

Mesela 1300ataklı okcu 60skiliyle paper prieste kaç vuruyor bunu kıyaslardım

birol2003

Üye
O malum oyunda hesabım olsa atak gücü ve hasarı kıyaslaması yapardım ama bende yok malesef

Mesela 1300ataklı okcu 60skiliyle paper prieste kaç vuruyor bunu kıyaslardım
Evet bu çokk önemli, istersen ordada bir hesap açıp değerleri bizimle paylaş hepimiz ticket atalım değerleri eşitleyin diye, olmazki böyle orda okçular yüksek vuracak burda az vuracak. Bak hepimiz bırakıp gideriz oraya diyelim.

Adv3NN

Üye
dalga muhabbetıne cevırmışsınız ama ciddi bi mesele bu konu takım elbisenizi giyip kravatınızı takmadan konuya hurra gırmeyın lütfen iyi günler

KAYBERENN

Üye
açıkçası full + fl krakterim var gerçekten görev itemi ile arasındaki fark :) o kadar az ki yapmasakta olurmuş dedirtiyor bazen ama bunlar böyle kalacağını düşünmüyorum sırasıyla bunlarada müdahale ederler

N3v3N

Üye
yenide kanka offical sonuçta o kadar beta yaptılar hiç mi oyuncu girip test etmedı oyuncuyu geçtim gmlerde girip bakmadı ? oyun erken erişim bahanesi kullanma basılan posterlerde dahi offical yazıyordu :D
O testler 70 lvl olarak yapıldı. 65 lvl için alfa beta yapilmadi :D

Alkoer

Üye
açıkçası full + fl krakterim var gerçekten görev itemi ile arasındaki fark :) o kadar az ki yapmasakta olurmuş dedirtiyor bazen ama bunlar böyle kalacağını düşünmüyorum sırasıyla bunlarada müdahale ederler
Görüşler çok değişiyor bu konuda anlamadım ben.

Benim warrior arkadaş elite+7 dizdi. Ve çok memnun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt