İtem fiyatları

nEp

Üye
Tabi ki her alanda fırsatçı olduğumuz gibi burada da aşşağı kalmıyoruz. 24 saat geçmedi mino +1 i 8m e alalı demin bi' gezindim 30mler havada uçuşuyor.
Şimdi size basit bir denklem söyleyeceğim. Eğer bir eşyadan sayılı var ise paha biçilirken yüksek fiyatlandırılır.
Eğer o eşya "belediye dağıtmış" hale geldiyse fiyat düşer.
Düzgün ekonomiler de böyledir.
Bu şekilde yobaz fırsatçılığa devam edildiği sürece oyunun kaderinin malum oyun gibi komple p2w olmasının önüne asla geçilemez.
Bence bi' el atılmalı yoksa oyunda da Türkiye ekonomisini yaşayacağız (!).

Şarapçıoğlu

Üye
Ekonomi çok iyi yeğenim siz nankörlük yapıyosunuz. Çıkart staff'ını, dagger'ını göster bakayım herkesin elinde bi silah.

RajBhera

Üye
normal birsey makro engellendi gb ve item daha cok degerlendi kimse elindeki itemi degersizlestirmek istemez

Otchiwa

Üye
item fiyatları hâlâ oturmadı biraz zaman alacaktır. pazarın dengelenmesi kolay değildir. hâlâ birçok oyuncu exp kasmaktan pazara hiç bakmadı bile.

skaebneN

Üye
Dün +7 Swift Shooter 90m idi. Bu gün 150m-120m civarında.

nEp

Üye
normal birsey makro engellendi gb ve item daha cok degerlendi kimse elindeki itemi degersizlestirmek istemez
Değerlendi mi dostum 10 gün önce ki gb fiyatlarıyla şuan ki arasında ki fark hakkında bilgin yok belli ki. Farazi konuşmuşsun. İtem değersizleştirmek mi? :D
Temel olarak oyun coin değeri item değeriyle eşit ortantı da gider. Yani 10m e alırken 15tl ise 30m e alırken 7 8 tl.
Bir daha düşün sen 30m e satarken değerleniyor mu, değersizleşiyor mu ?
Bari oyunda milletin yakasını bırakın, yeteri kadar ekonomi cahilliğinden çekiyoruz. Bir de siz çıkmayın.

Detrau

Üye
death valley ve lunaskardaki droplar zaten en az %50 azaltıldı forumda konular açıldı 12 saatte drop alamadım diye item fiyatlarının artması normal

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt