İtem - GB alımı satımı hakkında

Trade sınırlandırması olmalı mı ?

• Evet

Oy: 9 39.1%
  • Hayır

Oy: 5 21.7%
  • İşe yaramaz

Oy: 7 30.4%
  • Kararsızım

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BrhnGndz

Üye
GB ve item satışı engellenmesi imkansız. Bu yüzden henüz oyunda itemler çoğalmamışken satışına kısmi sınırlama getirilebilir. Üst düzey itemler +1'den sonra, uniq takılar trade edildikten sonra 6ay/1yıl trade kapanmalı. İtem ve GB alım satımının önüne geçemezsiniz. Oyuna emek veren oyuncuyu bu şekilde korumuş olursunuz. Yada sizce doğrusu ne ise karar alıp açıklama yapın.

ProbLem

Üye
açılan gb konularını direk cevap vermeden siliyorlar, o yüzden boşa ankete gerek yok dc den soruyoruz cevap yok, sanırım serbest alım satım.

ProbLem

Üye
açılan gb konularını direk cevap vermeden siliyorlar, o yüzden boşa ankete gerek yok dc den soruyoruz cevap yok, sanırım serbest alım satım.

BrhnGndz

Üye
Alımı satımı trade açık olduğu müddetçe engellemek imkansız. O yüzden etkisi azaltılmalı.

samilyen1

Üye
bu mezarcıları bir şekilde engellerlerse ciddi anlamda çok keyifli bir oyun zevki verir hepimizi ama bu köylü kitleye engel olmaları gerekiyor

ProbLem

Üye

bu arkadaş rise online anlaşma yapan bir yayıncı, arkadaş kendisi gb satışı yasak değil öyle birşey söylenmedi yönetim tarafından diyerek izleyicileri yönlendiriyor. O zaman bende satışa başlıyorum, algısı yok vergisi yok yolumuzu bulalım madem böyle olacak burası

BrhnGndz

Üye

bu arkadaş rise online anlaşma yapan bir yayıncı, arkadaş kendisi gb satışı yasak değil öyle birşey söylenmedi yönetim tarafından diyerek izleyicileri yönlendiriyor. O zaman bende satışa başlıyorum, algısı yok vergisi yok yolumuzu bulalım madem böyle olacak burası
Hocam amaç tartışma değil, yönetime herkes çözüm önerisi sunsun. Onlarda birkaçını uygulayarak etkisini en aza indirmeye çalışsın.

samilyen1

Üye
ya abi basit pvp serverlarda gb satışını bu kadar rahat yapamazsın yani onlar bunun önüne bir engel koyabiliyorsa buradaki yönetimin bunu rahatlıkla yapabilmesi lazım diye düşünüyorum

samilyen1

Üye
ya abi basit pvp serverlarda gb satışını bu kadar rahat yapamazsın yani onlar bunun önüne bir engel koyabiliyorsa buradaki yönetimin bunu rahatlıkla yapabilmesi lazım diye düşünüyorum

Taun

Üye
bu işin en güzel çözümü tradeyi kapatıp parayı kasan itemini alır şeklinde ayarlanırsa kimse pw2 diye şikayet edemez veya pazar kurupda item çekme olayınada bir azaltma gelebilir günde 3 tane trade hakkı veya 2saatte bir trade hakkı

mert13

Üye
:D ya abi item satışını gb satışını öyle bi engellersinki kafayı yersin burda kodan başka oyun oynamamış adamlar gelmiş diyoki engelleyemezsin :D bi bakıma haklı engelleyemezsin ama paranın önemini düşürebilrisin mesela benim oynadığım oyunda itemler bind oluyo karaktere naparsan yap satamazsın bu yüzden genelde para daha çok pve kısmında veya meslek kısmında harcanıyo p2w için değil

BrhnGndz

Üye
ya abi basit pvp serverlarda gb satışını bu kadar rahat yapamazsın yani onlar bunun önüne bir engel koyabiliyorsa buradaki yönetimin bunu rahatlıkla yapabilmesi lazım diye
Oyuncular kendi arasında yapmaya başlar. Ek çözümler şart hocam

bu işin en güzel çözümü tradeyi kapatıp parayı kasan itemini alır şeklinde ayarlanırsa kimse pw2 diye şikayet edemez
Trade hepten kapanırsa başka sorunlar oluşur hocam

mert13

Üye
:D ya abi item satışını gb satışını öyle bi engellersinki kafayı yersin burda kodan başka oyun oynamamış adamlar gelmiş diyoki engelleyemezsin :D bi bakıma haklı engelleyemezsin ama paranın önemini düşürebilrisin mesela benim oynadığım oyunda itemler bind oluyo karaktere naparsan yap satamazsın bu yüzden genelde para daha çok pve kısmında veya meslek kısmında harcanıyo p2w için değil
itemlerin bulunması zor oldukça fiyat artar ve bu bulunması zor olan itemler en güçlüleri olursa her zaman gb satışı olur napıcaksın craftla yapılan itemler bile zor bulunan itemlerle kapışıcak kadar güçlü olur veya oyuna meta kavramı getirir sürekli değişmelerde bulunursun işte o zaman kimse öyle tekelcilik yapamaz

BrhnGndz

Üye
:D ya abi item satışını gb satışını öyle bi engellersinki kafayı yersin burda kodan başka oyun oynamamış adamlar gelmiş diyoki engelleyemezsin :D bi bakıma haklı engelleyemezsin ama paranın önemini düşürebilrisin
Engelleyemezsin :)

Taun

Üye
bu tarz oyunlarda 1.3.5 kişi full p2w yapar sonra clan yapar ardından aradan 6ay geçer sonra oyuna yeni başlayan oyuncu 1-2 ay dayanır sonra bırakır bunun sebebi pvp alanlarının levele göre değilde gear skora göre ayarlanması gerekiyor ve 1-2-3 adet pvp alanı gear skora göre ayarlansn ki onda şu var bende o yok durumları minumuma geçer parası olan parası olana karşı kapışır orta oyuncu orta oyuncuyla kapışır item mi yaptı diyelim orta seviye üst seviyeye girer alta giremez kimse soğmadan oyundan devam ederler.Bu yapılırsa kimse bunalmaz soğmaz bırakmaz. pvp alanına girerken itemler kitlenir çıkarttak yapamazsın şeklinde ayarlanabilir.

Son düzenleme:

mert13

Üye
kanka çöpe atmaktan başka hiç birşey yapamadığın itemin nasıl satışını yapıcaksın anlatır mısın ?

BrhnGndz

Üye
kanka çöpe atmaktan başka hiç birşey yapamadığın itemin nasıl satışını yapıcaksın anlatır mısın ?
Sistem bu şekilde olsa neden bu konuyu açayım hocam. Adam gb çekip piyasayı istediği gibi toplayamasın. Hadi topladı basmak için uğraşsın. Hadi bastı satamasın o bastığı itemi. Trade kapanırsa o zaman sistemi sil baştan yapsınlar.

mert13

Üye
ben sana sadece engellenebildiğini söyledim bu oyunda böyle olmalı demedim bu oyunun mekanikleri dediğim şeyi kaldırmaz zaten

suchen

Üye
Bu oyunun kitlesi tahminimce 25-35 arası bu kadar tercih edilmesinin sebebi kesinlikle gb ve item satışıdır.25-35 yaşındaki adam oyuna para harcıyorsa zaman harcıyorsa karşılığını almak ister.Bunun önüne geçilemez kesinlikle bugün anket açılsa gb satışı item satışı olsun fazlalık çıkar haberiniz olsun.Pvp dediğiniz yerde item ve gb satışını açtıkları an sunucu sahiplerinin cebine giren para azalıyor p2w sunucuya değil oyuncular arası akışına dönüyor ve kaç oyuncu var da takip etmesi zor olsun.Şuan +7 raptorun var diyelim ve warriordan sıkıldın artık rogue veya attacker priest oynayacaksın o itemi satmadan da dönemiyorsun çünkü geçeceğin hesapta da ihtiyacın olan bir silah var ee 1 sene mi bekleyecek adam ?? bazı çözümleriniz sorundan daha kötü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt