İstek Item Görünüşleri ve Özellikleri

underestimated

Üye
Merhabalar yazdıklarımı oyun geliştiricileri bir şekilde görür diye düşünüyorum, oyun içinden de ticket atacağım fakat geç cevap verildiğinden dolayı öncelikle konuyu buraya açmak istedim. Umarım oyundaki Reaper, Stormbringer, Facelifter gibi itemlerin görünüşü tamamen değişir çünkü bu şekildeyken malesef hala oyuncuların çoğu Knight Online item isimleriyle konuşarak anlaşıyorlar bu tarz itemlerin yani Knight Online'ı andıran hatta bazılarının çok benzediğini düşündüğüm itemler umarım komple değişir oyunda Raptor yokken ya da Shard yokken bunların söylenmesi oyunu daha önce hiç bilmeyen hiç oynamamış insanlar için baya kafa karıştırıcı bir durum, ek olarak oyunun marka değerine büyük zarar verdiğini düşünüyorum siz ne kadar yenilik yaparsanız yapın bu denli benzerlikler kalkmadıkça bazılarının gözünde oyun malesef Knight Online'ın çakması gibi konumlanıyor ki keşke oyuna girseler baksalar yeni Death Valley enfes olmuş. Umarım dediklerimi dikkate alırsınız ya da en azından gerekli yerlere iletirsiniz.

Sizce bu tarz itemlerin görünüşleri ve özellikleri değişmeli mi ? Değişmesi gerektiğini düşünen arkadaşlar yorumlara yazıp konuyu desteklerlerse çok sevinirm bana kalırsa gerçekten önemli bir konu. Herkese iyi seneler :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt