Item set bonusları hakkında

tekpak

Üye
item setleri konusunda hiç bir yerde bilgi sahibi olamadım ve ne hikmetse yönetim bu tür bilgilerin alayının sır kalması gerektiğini düşündüğü için böyle forumda sormaya karar verdim.

travellers seti için kemeri takmak gerekli mi? mesela 1 pendant-2 küpe-2 yüzük ve belt of courage takarsak set bonusu işliyor mu? yani set bonus tam olarak hangi şartlar altında işliyor? bonusunun 100 hp ve 40 def olduğunu tesadüfen öğrendim.

knights set(str ve hp veren) bonusları nedir? bunun için de belt gerekli mi? gerçi kolyesini de görmedim hiç ama

brawlers set(yine str ve hp) bonusları nedir? kemeri gerekli mi?

bilen var ise söyleyebilir mi? teşekkürler

TIR

Üye
Kankam 1 kolye 1 küpe 1 yüzük taktığında set çalışır. Belt in bir işlevi yok setlere hepsi ayrı parça olarak geçiyor

TheJimmyQ

Üye
item setleri konusunda hiç bir yerde bilgi sahibi olamadım ve ne hikmetse yönetim bu tür bilgilerin alayının sır kalması gerektiğini düşündüğü için böyle forumda sormaya karar verdim.

travellers seti için kemeri takmak gerekli mi? mesela 1 pendant-2 küpe-2 yüzük ve belt of courage takarsak set bonusu işliyor mu? yani set bonus tam olarak hangi şartlar altında işliyor? bonusunun 100 hp ve 40 def olduğunu tesadüfen öğrendim.

knights set(str ve hp veren) bonusları nedir? bunun için de belt gerekli mi? gerçi kolyesini de görmedim hiç ama

brawlers set(yine str ve hp) bonusları nedir? kemeri gerekli mi?

bilen var ise söyleyebilir mi? teşekkürler
kanka basit özetliyim yanlış bir kısım olursa düzeltilir 36 farklı takı çeşidin var 6x6 mantığı ile elinde 6 farklı bonus özelliği açabiliyorsun fakat her bonus senden 3 takı istiyor mesela travelde 1x küpe 1x yüzük 1x pendant koydun bu sana bir özelliği açar gittin diğer 3 parçanı epik aldın bu da sana farklı özellik açar.

tekpak

Üye
cevap için teşekkürler. o zaman şu şekilde devam ediyorum.

travellers setinin kemeri var ama yeşil, bu yine de sayılıyor mu? bu durumda 1 yüzük ve 1 küpe alırsam set bonusu mu gelir?

çünkü o zaman kolye 1 yüzük ve 1 küpeyi mesela brawler setinden ayarlayıp 2 set bonusu alabilirim.

eğer set bonusu almak için küpe-kolye-yüzük şart ise çünkü 2 set bonusu almak imkansız oluyor, malum 1 tane kolye takabiliyoruz

TheJimmyQ

Üye
cevap için teşekkürler. o zaman şu şekilde devam ediyorum.

travellers setinin kemeri var ama yeşil, bu yine de sayılıyor mu? bu durumda 1 yüzük ve 1 küpe alırsam set bonusu mu gelir?

çünkü o zaman kolye 1 yüzük ve 1 küpeyi mesela brawler setinden ayarlayıp 2 set bonusu alabilirim.

eğer set bonusu almak için küpe-kolye-yüzük şart ise çünkü 2 set bonusu almak imkansız oluyor, malum 1 tane kolye takabiliyoruz
kanka set bonus mavi'den başlıyor yani düz 8 str ile istediğin sonucu alman imkansız. gelelim kombin kısmına BİLDİĞİM kadarıyla BELT VE NECK ile 2 farklı kombinasyon yapılıyor. yani travllers eaaring,ring,pendant ( mavi set ) brawler eaaring,ring,belt ( epic set ) olarak 2 bonus 2 set. uniq kısımda nasıl işliyor bir fikrim yok cünkü henüz elde edemedim.

tekpak

Üye
tamam niye bağırıyorsun ki :D bilmediğim için konu açtım zaten.

oke o zaman 1 küpe - 1 kolye - 1 yüzük set bonusu. 1 küpe ve 1 yüzük random takabiliriz yani.

TheJimmyQ

Üye
tamam niye bağırıyorsun ki :D bilmediğim için konu açtım zaten.

oke o zaman 1 küpe - 1 kolye - 1 yüzük set bonusu. 1 küpe ve 1 yüzük random takabiliriz yani.
boşver son zamanlar'da herkes gergin :D ..
allahtan BİLDİĞİM kadarıyla demişim garanti idda etsem belki de daha farklı şeyler olabilirdi ucuz kurtulduk :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt