item silindi acil YARDIM

tsezerdemirr

Üye
MERHABA. Dün dungeon içerisinde üstümdeki gereksiz itemleri silerken bug ve lagdan kaynaklı +6 hatreds blade itemim çöpe atılmış olarak gözüktü
item değerli olduğu için yardımınızı talep ediyorum.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    3.9 MB · Görüntüleme: 109

MrJacues

Üye
Hocam selam,

Öncelikle geçmiş olsun. Sizin yaptığınız bir hata bu maalesef oyun yönetiminin telafi edeceğini düşünmüyorum. Art niyet olmasa bile kendi düşen ağlamaz sisteminde bunu revize edemezler, etmemeliler. Yoksa sırf bu işe bir ekip adamaları gerekiyor.

Daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim,
İyi oyunlar.

lMorteux

Üye
Hocam selam,

Öncelikle geçmiş olsun. Sizin yaptığınız bir hata bu maalesef oyun yönetiminin telafi edeceğini düşünmüyorum. Art niyet olmasa bile kendi düşen ağlamaz sisteminde bunu revize edemezler, etmemeliler. Yoksa sırf bu işe bir ekip adamaları gerekiyor.

İyi oyunlar.

Hocam mod gibi yazma hocam canım hocam

tsezerdemirr

Üye
Hocam selam,

İyi oyunlar.
konu benim dikkatimle alakalı değil ki soldaki itemi sildim sağdaki gitti o zaman inventoryde hiç item tutmamam gerekiyor

MrJacues

Üye
Hocam mod gibi yazma hocam canım hocam
Selam,

Kurumsal firmada çalışıyorum bu yazı dilinden kurtulamadım. Otobüse bindiğimde bile "nokta, virgül, iyi günler, saygılarımla" sonlarını parafta atıp öyle iniyorum.

Çok üzgünüm... :)

MrJacues

Üye
konu benim dikkatimle alakalı değil ki soldaki itemi sildim sağdaki gitti o zaman inventoryde hiç item tutmamam gerekiyor
Konuyu üst yönetime taşıdınız mı, ticket açıp destek istediniz mi? Çünkü burada bu konuya bir yeşil mod gelip "Ticket açmazsanız dikkate alınmayacaktır." gibi rutin bir hazır script ifade yazıp konuyu kilitleyecek.

İyi oyunlar.

dropfood

Üye
aynı durum başıma da geldi fakat değerli item değildi. adına çok üzüldüm inşallah yardımcı olurlar

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Merhaba item silerken bir bug yok oyunda bu sizin sorumluğunuzdur.
Zaten bir uyarı penceresi mevcut bir item silme işlemi yaparken. Eğerki bir hata bug diyorsanız oyun içi ticket sistemine durumu anlatın

1653411175380.png

EMSA

Üye
Geçmiş olsun dostum üzücü. inşallah çözülür.

Jaaaa

Üye
Bu bir oyun hatasıdır. Lütfen dikkat edin oyun içerisinde takılarının kaybolduğunu söyleyen arkadaşlar da var bu durum oyuncuları mağdur ediyor yazık yani silinen item değerli bir item çöpe atılmış 3-4 bin tl can sıkar lütfen dikkate alın!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt