İttirme Yoluyla Skill Bozan, 3-4m İleri Fırlatan Assaslar?

baddy

Üye
Bazı asas oyuncuları "protean ve lunaskar" 2 ırkta da adamı ittirmekten ziyade havaya fırlatıyor. Bu oyuncuların bu ittirme, skill bozma olayını "slide" ile ve üzerine full koşarak denedik ve o arkadaşların yaptığını yapamadık.
  • Bu bir açık mı? ya da;
  • Bu oyuncuların yaptığı oyun mekaniğinde var olan bir şey mi?
  • 3. parti hızlandırma uygulamasıyla oyuna illegal etkisi mi?
Biraz araştırdım ve speed hack videolarına rast geldim, yani bazı oyuncuların "0m" yazan skillerini "5-6m" geriden atması beni araştırmaya iten ikinci nedendi. Siz neler düşünüyor ve nelere denk geldiniz bu konu altına yazar mısınız. Ve hatta video ile bu konu altında link bırakıp, video linklerini konuyu güncelleyerek ana metne taşıyamayı planlıyorum. Yorum ve yaşadığınız bu gibi şüpheli saçma deneyim yorumlarınızı bekliyorum.

risetnl

Üye
pk da iken bir asasın aynı anda 2 saniye gibi bir sürece kayma skili + atak skili +r skil +kör skili +r skil + atak skili attığını gördüm ama video kayıtta değildi bir daha denk geldiğimde gerekli şikayette bulunacağım bariz makro kullanımı var bu kadar skili oyun yönetimi kullanamaz diyor videosu olsaydı acaba ne diyeceklerdi çok merak ediyorum =)

RickSancheZz

Üye
Bazı asas oyuncuları "protean ve lunaskar" 2 ırkta da adamı ittirmekten ziyade havaya fırlatıyor. Bu oyuncuların bu ittirme, skill bozma olayını "slide" ile ve üzerine full koşarak denedik ve o arkadaşların yaptığını yapamadık.
  • Bu bir açık mı? ya da;
  • Bu oyuncuların yaptığı oyun mekaniğinde var olan bir şey mi?
  • 3. parti hızlandırma uygulamasıyla oyuna illegal etkisi mi?
Biraz araştırdım ve speed hack videolarına rast geldim, yani bazı oyuncuların "0m" yazan skillerini "5-6m" geriden atması beni araştırmaya iten ikinci nedendi. Siz neler düşünüyor ve nelere denk geldiniz bu konu altına yazar mısınız. Ve hatta video ile bu konu altında link bırakıp, video linklerini konuyu güncelleyerek ana metne taşıyamayı planlıyorum. Yorum ve yaşadığınız bu gibi şüpheli saçma deneyim yorumlarınızı bekliyorum.
hiç denk gelmedim, genelde asası göremeden cesedim yere düşüyor

birol2003

Üye
5 aylık rise online tecrübeme dayanarak iddia ediyorum, assasianlarla ilgili herhangi bir düzenleme, nerfleme, v.s. v.s. en ufak değişiklik yapılmaz/yapmazlar eksi yönde.

Witch_King

Üye
Bir asası görmeden yatıyorsun zaten. Çok ilginçtir ki senin elin pota gidip 1 tane can potu basana kadar adam 3 skil basmış ve yerdesin. Boss keser gibi arkanda bir heal seni tanklyacak anca öyle asasa karşı durabilirsin. Gerçi priest sana heal basıp elini kaldırana kadar asas paşazadelerimiz gene 30 tane skili 2 saniyede basıp seni yatırırlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt