İyice tiksinmeye başladım Kasamıyoruz

yelloha

Üye
Kanalların sayısı düştü. Bütün kasma slotları dolu. 20 kere chanel değişip gezdim party alan yok
Exp Scler yalan oldu
Oyundan atma
Cz'de zaten pek exp kasmak kolay değil
Hafta sonu bugün neden chanellar arttırılmıyor işkence oluyor_?
Girip bakılsın her slotda 2 party nerdeyse
Bütün gün tek tek party aramaktan bunaldım solo bir oyuncu olarak bırakmanın eşiğine geldim.

aykutbrt1

Üye
Kanalların sayısı düştü. Bütün kasma slotları dolu. 20 kere chanel değişip gezdim party alan yok
Exp Scler yalan oldu
Oyundan atma
Bütün gün tek tek party aramaktan bunaldım solo bir oyuncu olarak bırakmanın eşiğine geldim.
Harbiden şu sunucuları kanallari arttirmaniz lazım

Exp Scler yalan oldu
Oyundan atma
Oyun için de ticket at bunu s

ProXLaH

Üye
Kesinlikle katılıyorum, daha önce benzer bir konuda daha fikrimi belirtmiştim, Kanal sayılarının özellikle Cuma, Cumartesi, Pazar gibi oyunun en yoğun olduğu zamanlarda hiç değilse tekrar arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Görev yapmaya çalışan insanlar boş yer bulamıyor. EXP kasmak isteyen insanlar boş yer bulamıyor. Solo oyuncular zaten görevleri tek yapmakta zorlanırken, slotların dolu olması ve yer olmaması insanları sinirlendiriyor. Oyuncu yoğunluğuna bağlı olarak Kanalların tekrar arttılması gerçekten önemli ve yapılması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum

yelloha

Üye
ınanın party olsun kasmaktan yorulmam party bulamıyorsun abı cok yoruldum gerçekten butün gün slot gezdım .Yok olmuyor geriliyorum elde birşey yok

Hazerfen

Üye
Vallahi ne yapsınlar bende şaşırıyorum.
Oyunu mu geliştirsinler, eksikleri mi kapatsınlar, kanalları mı artırsınlar, slotlarımı çoğaltsınlar,
Bunların hepsini aynı anda yapacak ekip yok galiba, eleman eksikliği olabilir, iş başvurusu falan görürseniz başvuralım bari biz tamamlayalım eksiklikleri

Bogateg

Üye
Gözlemler daha iyi exp veriyor herkes makro açıp Oracle veya soothsayer peşinde olunca slot kalmıyor tavsiyem ot kur golemlere, ben öyle yapıyorum her kanalda boş golemler 27 k exp veriyor

yvangquay

Üye
görevlerden gelen expi arttırmaları lazım, şu an çok yetersiz. ayrıca görevden armor ve silah ta düşmesi lazım ki solo olarak görev yapabilelim. şu an herkes makro kuruyor, partiye giren saatlerce çıkmıyor. ee partilerde yer değiştirme olmayınca millet kasamıyor

Thracian

Üye
Ekip tüm harita ve sunucuları detaylı olarak takibini gerçekleştiriyor. Alınması gereken aksiyonlar elbet alınacaktır fakat öncesinde uygun ortamın oluşturulması lazım. Geri bildirimleriniz için teşekkürler iyi oyunlar dilerim.

Joker

Üye
Partilerde okçular slotları kapatmış, makroları açmış... 4-5 tanesini raporladım ama daha sonra "makro bildir" seçeneği kayboldu. Limit mi var?

huseyin35

Üye
Zindanı açıp drop oranını kapatsalar exp party bulamadan zindanlarda exp kassa gene sorun cozulur. Ama pardon o zaman diger oyundan farkli bir ozellik eklenmis oluyor. Adamlar 61'de exp ikiye bolunmesine kadar ayni yapmislar arkadaş ozgun olun biraz

BlackAlistar

Üye
suan oyunun %98 i macro maalesef tum slotları kapatıyorlar bazı yerlerde gorev yapmak zaten ımkansız

anil

Üye
Ekip tüm harita ve sunucuları detaylı olarak takibini gerçekleştiriyor. Alınması gereken aksiyonlar elbet alınacaktır fakat öncesinde uygun ortamın oluşturulması lazım. Geri bildirimleriniz için teşekkürler iyi oyunlar dilerim.

Başlayanlar bırakınca ve yeni başlayanlar da kasamayıp oyunu silince uygun ortam oluşur umarım.

Yeni bir oyunda ilk izlenim kadar önemli bir şey yoktur. Bir oyunu deneyip beğenmeyen oyuncu yüzde 90 bir daha şans vermez.

OuZ

Üye
aslında görev exp leri yeterli olsa herkes görev yapsa oyuncular o exp slotlarını kapatmaz.tüm haritada userler olur ama görevler yeterli exp vermediği için 500 kişi 10 tane exp alanı içnide gelip gidiyor.

presto_86

Üye
Bende 100 kere söyledim bu tip oyunlarda en güzel olay beraber görev yapma görev yapmalarin çok zevkli olması lazım 3 gündür bende girmiyorum 54 lvlim okcuyum 1100 canım var adaş tek atıyor bana lanet olsun ben adama 200 vuruyorum beklemedeyim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt