Job bölümünde yan karterim açılmıyor

Nusy

Üye
Merhaba iyi akşamlar,

Job seçim ekranına geldiğim zaman ana karekterime yani (x) Karekterime giriyorum sorun suz bir şekilde oynayabiliyorum , fakat (y) Karekterime girdiğim zaman sürekli İD PW alanına yönlendiriyor cooneting lost hatasını alıyorum.

Modem restledim , İstemciyi doğrulama yaptim Dosya konumundan launchurdan açtım oyunu ama bir türlü çözüme ulaşamıyorum.

Tarih saat ayarlarini kontrol ettim bir türlü çözümüne ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim .

Keyifli forumlar iyi çalışmalar dilerim...

Muhtemelen sorun Dorion7 benimle beraber bir arkadaş aynı PT de görevlerimiz yaparken aynı anda oyundan attı, Ve oyuna tekrar girmeye çalıştığımızda connetiong lost hatasını alıyoruz şuan arkadaşım da aynı hatayı alıyor, yan karekterler Dorion7 Haricinden bütün kanallara giriş sağlayabiliyor lütfen yardımcı olun teşkkürler..

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    961.6 KB · Görüntüleme: 32

Vision

Senior Moderatör
Muhtemelen sorun Dorion7 benimle beraber bir arkadaş aynı PT de görevlerimiz yaparken aynı anda oyundan attı, Ve oyuna tekrar girmeye çalıştığımızda connetiong lost hatasını alıyoruz şuan arkadaşım da aynı hatayı alıyor, yan karekterler Dorion7 Haricinden bütün kanallara giriş sağlayabiliyor lütfen yardımcı olun teşkkürler..
Dorion 7 haritasında bir sorun vardı, an itibariyle çözülmüş durumda. Giriş yapmayı dener misiniz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt