Öneri Job Çeşitliliği ve Yabancı Oyuncular

0sk1

Üye
Katılım
30 Ara 2020
Mesajlar
2
Puanları
3
Merhaba,
Nacizane 2 önerim var:

1- Mutlaka planlarınızın arasında vardır ama lütfen Türkiye dışındaki ülkelere de pazarlama ve reklam payınızdan ayırın.
2- Benim bir MMORPG'de en çok aradığım şey job çeşitliliği. Yani gerektiğinde troll itemlerle, alışılmadık stat ve takılarla dahi başarılı bir PK atamasam da bir şeyler yapma fırsatı yakalamalıyım. Tekdüze Warrior, Rogue oynamak bana hep sıkıcı gelmiştir.

Umarım istediklerinizi fazlasıyla başarırsınız, iyi çalışmalar.
 

HERO

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
267
Puanları
43
Katiliyorum
Cok önemli bencede ve muakak cok kişi düşüniyor.
Craft v.b. lütfen yapin, 2021 girdik craftsiz, jobsus MMORPG mi olur :D
 

May Payne

Üye
Katılım
25 Kas 2020
Mesajlar
200
Puanları
28
Craft sistemi hemen hemen her oyunda olan bir şey zaten. Yayımlama hakkı isteyen firmalarla görüşülüp ilgili ülkeye ait sunucular olması yerinde olur. Yoksa sunucular aşırı kalabalık olur ve yurt dışından bağlanıldığı için lag oluşabilir. Gurbetçilerde artık bir zahmet yaşadıkları ülkenin sunucusundan bağlansınlar. PvE ve PvP olarak 2 farklı item çeşitliliği olması yeterlidir bence. İtem çeşitliliği diye saçma sapan yüzlerce itemin ortada dolaşmasına gerek yok. Statları oyuncuların vermesi gerekir bence. Böylece aynı item diye bir şey olmaz. İtemlerin görüntüsü değişsin, hep aynı görüntülü itemler sıkar diyenlerde mağazadan skin satın alsınlar bir zahmet. Her şeyi de devletten beklemeyin.
 

sherlockholmes

Üye
Katılım
19 Ara 2020
Mesajlar
41
Puanları
8
Job ve alt kategorileri gidebildiği yere kadar çeşitlendirilmeli.
Sadece 4 Ana Job ile sınırlanmamalı oyun katılıyorum ve aralarında denge sağlanmalı ya da loldeki gibi düzenli nerf - buff sistemi kullanılmalı.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt