İstek Job change ihtiyacı!!!

wattjamez

Üye
Level kasmanın bu kadar zor olduğu bir süreçte job change ihtiyacı ortaya çıkıyor bu durumun göz önünde bulundurulması gerekiyor...

Guinness

Üye
Bu durum sanırım yakın zaman da çözülecek. Markete bununla ilgili bir sc koyacaklardır.

Aziz

Üye
Job change diye bir saçmalık MMO'nun kültürüne aykırıdır. Kesinlikle gelmemeli. Desteklemiyorum.

Jackass

Üye
Çok zekisiniz arkadaşlar, mageler 65'e kassınlar sonra job change atsınlar. Biz mele olarak amelelik yapalım. Hımm süper fikir.

wattjamez

Üye
Bp açtım priest oynamak istiyordum ama durumu o kadar vahim ki zevk alamıyorum yeniden exp kasmak gözümü korkutuyor bu suratle job change ihtiyacı doğuyor...

Ouss

Üye
job change bence de gelmeli, güzel bir seçenek oyuncular için, oynadığımız karakterden sıkılınca başka karakter kasmak yerine ona direkt geçmek güzel olurdu

morganlefay

Üye
Mageler hızlı hızlı npsini levelini kastı, güzelce farmını yaptı. Sonra bir güzel melee ye geçsin daha da güçlü olsun ne güzel dünya

Kwisatz Haderach

Üye
Job change olması gerekiyor. Betaya göre değişen değerler var ve bunlardan açılışa kadar kimsenin haberi yoktu benim gibi çoğu kişi betaya göre karakter kastı.

MiceS

Üye
Job change getirilmesi hakkında moderatör arkadaşlardan yorum bekliyoruz. Bu istedigimize cevap bekliyoruz. İyi çalışmalar

SpeedyCaptan

Üye
bence de gelmeli okcu kastım cz de 250 vuruyor....O kadar konu acıldı düzenleme de yok uğraşmak istemiyor insan

MiceS

Üye
bence de gelmeli okcu kastım cz de 250 vuruyor....O kadar konu acıldı düzenleme de yok uğraşmak istemiyor insan
Bende bu durumdan muzdaripim. Okçu açtık level 62 olduk ama damage yerlerde. Hadi diyorlar okçu işi ekip işi 1 parti adam 3 k HP si olan adamı indiremedikten sonra ne anladım bu işten. Job change şart

JaxSui

J
Gelmesi saçma olur. Mage kasarım hızlıca sonra asasa dönerim. Olmaz..

soulgrisman

Üye
ben kolay exp kasan birisi olarak gelmemeli diyorum. gelirse dengeler altüst olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt