Job Değişimi ve Quest Item değişimi?

Hellraiser

Üye
Job değiştirmek istiyorum fakat aktif mi o yönde bir bilgim yok.

Job değiştirme eğer aktifse, Job değiştirdiğimizde Quest Itemlarımız da otomatik olarak Jobumuza göre değişiyor mu?

JVS

Üye
Şuan da Job değiştirme aktif değil.

NCS ve ICS aktif

Dilefruz

Üye
Job değiştirmek istiyorum fakat aktif mi o yönde bir bilgim yok.

Job değiştirme eğer aktifse, Job değiştirdiğimizde Quest Itemlarımız da otomatik olarak Jobumuza göre değişiyor mu?
Merhaba,
Job değiştirme şuan aktif değildir. İleride gelecek olan bir özelliktir. Aktif olduğunda silahların/giysilerin v.b. taşınacağını sanmıyorum.

Hellraiser

Üye
Merhaba,
Job değiştirme şuan aktif değildir. İleride gelecek olan bir özelliktir. Aktif olduğunda silahların/giysilerin v.b. taşınacağını sanmıyorum.
En azından Quest Itemlarının aynı şekilde Job'a göre çevrilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca ne zaman aktif edileceği hakkında bir bilgi var mı?

Hellraiser

Üye
Getirlemeleri lazım, çoğu kişi şu an başladığı Job'u oynamak istemiyor bazı nedenlerden dolayı. Zaten başlı başına güzel bir özellik ve kesinlikle olmalı diye düşünüyorum. Baştan neden aktif edilmemiş onu anlamadım açıkçası..

_Cerberus_

Üye
Irk değiştirme şuan aktif fakat kostümler kullanım dışı kalıyor ve şeklini tekrardan ayarlanmıyor bilgisini vereyim

Hellraiser

Üye
Job değiştirme nedir arkadaş mage açıyım bp kasıyım sonra canım sıkıldı asas döneyim, ondanda sıkıldım priest açıp buff vereyim falan filan komedi resmen inşallah böyle bir şey gerçekleşmez
Kendin de cevabını vermişsin aslında ''canım sıkıldı'' diyerek. Bu kadar basit bir şey.

muuc

Üye
Merhaba,
Biran önce getirin lütfen çok fazla nob değiştirmek isteyen var çünki ve quest itemlerde joba göre değişsin yada itemler gidiyorsa job değişimce quest görewleri sıfırlansın

Doggyz

Üye
job değiştirmenin gelmemesi konusunda hemfikirim bende çünkü mage açar 65 kasar sonra change basar bu böylemi olucak saçma gelmemeli geleceğinide zannetmiyorum. Sıkılan adam kasacak sıfırdan bu kadar basit ben 60 okçudan sıkıldım warior açtım şuan 61im burda emekle yapan insanlara haksızlık olur.

NtHuseyin

Üye
Bencede kesinlikle gelmemeli macroyla okcu kastılar , şuan o sistem gelirse herkes str pri dönüp slotları kanserlicekler bu kadar basit

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt