Job eşitsizliği !

psqoo31

Üye
Oyunda inanılmaz derecede job eşitsizliği oldugunu düşünüyorum ve acilen bunun düzeltilmesi gerekiyor. Mageler inanılmaz güçlü 60 lwl olan mageler daha ortada flame damage verem takı makı vs hiçbişi olmadan cok yüksek nova hasarı vuruyor aldıgı 8 bitane staf canavardan düşüyor .warrior inanılmaz derecede işlevsiz suan ne damage atabiliyor ne bos kesebiliyor. Asaslar inanılmaz güçlü.priestler biraz zayıf kalmış tank olamıyorlar . Oyunda henüz itemler ortaya cıkmamısken mageler böyle yüksek damageler atıyorsa asaslar bukadar düşük apler le pri ve varrior tekliyorsa item lendiklerinde düşünemiyorum mage 60 skili 1300 falan alan skili bide :) asas 56 skili 4 k falan vurur diye tahmin ediyorum .

Noxrem

Üye
" Mageler " diyorsunuz da... bir party toplanan mageler bir zahmet sizi teklesin diye düşünüyorum ? PVE kısmında da bir zahmet mage daha iyi olsun...

LunasCar

Üye
"Asaslar çok güçlü" neye göre kime göre komik bir yazı olmuş

Gensuke

Üye
şu oyunda zayıf olan tek class archer bp'yi tam gözlemleyemedim ama bp zaten bir class değil

Alkoer

Üye
şu oyunda zayıf olan tek class archer bp'yi tam gözlemleyemedim ama bp zaten bir class değil
bp neden bir class olmasın ? mage tüm skillere göre oynayabiliyor , warior ister atak ister defansif oluyor, asas ister dagger ister ok alıp oynuyor neden priest sadece millete hizmet edip buff heal veriyor ? atak skilim var str verebilme özelliğim var heal buff var neden ben bir class değilim ?

maclord07

Üye
Oyun başında Magelerin full mp verip yüksek hasar vermesi çok normal bir durum kaldi ki zaten daha "resistance defance" veren takılar herkeste mevcut değil. Oyunda item seviyeleri artıkça magelerin hasarları normale döner. Okçuya dicek birşey malasef yok üvey evlet durumunda exp kasıp daha sonra asas oynaman gerekiyor şuanki durumda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt