İstek Joplar Arasındaki Dengeleme Sorunu (priest)

cebraaa

Üye
-Warior: Defansı Yüksek hp si yüksek Özelliği Bu Karakterin. (Bp ye kesiliyor ) .Priest Karakterinin Heal vede Debuff skilini kullanmadan.
-Rogue: Görünmez olabiliyor , ani hasar çıkartıyor Özelliği Bu Karakterin. (Bp ye kesiliyor ) .Priest Karakterinin Heal vede Debuff skilini kullanmadan.
-Mage: Grup halinde oynamaya yatkın bir karakter , Çok uzaktan vurabiliyor , Saniyeler içerisinde 1000 kişiyi bile alan hasarıyla kesebilecek gücü var doğru noktaya vurur ise Özelliği Bu Karakterin. (Bp ye kesiliyor ) .Priest Karakterinin Heal vede Debuff skilini kullanmadan.

-Priest: Sprinti var , Buff + ac atabiliyor , Malice yada debuff atabiliyor ,kendini ve takım arkadaşlarını güçlendirebiliyor, aynı zamandada heal atabiliyor.

Gördüğüz gibi her karakterin farklı özellikleri mevcut bence gayette yeterli özellikler her biri için...
Soru şu : Neden bu kadar özelliği olan Priest karakteri bütün jopları kesebiliyor vede moblarada en yüksek damageyi atabiliyor ?

Bakın çok basit bir soru cevabını istiyoruz artık yeter..
(bp priestin özelliği bu değil asla bu değil (hasar atması) zaten bir çok özelliği var üstte belirttim .. Oku okuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tabada

Üye
Bu soruların cevabını isteyen 3-5 toksik kişiden birisin, yazdıkların doğruyu yansıtmıyor nedir bu BP kuyruk acısı gidin item yapın çöp karakterlerinizle kesildiniz diye suçu bir sınıfa yüklemeyin iğneyi kendinize batırın...

BaranRM_

Üye
mask-hakl%C4%B1s%C4%B1n.gif

Digna Nyx

Üye
Craft açılmıyor nedir bu "Battle Priest" oynayanlardan çektiğimiz! Bir craft bile yaptırtmıyorlar üstelik skill bile kullanmadan.

samess

Üye
Bp karakteri fazla op dengelenmesi lazım. Geçin bu düşük def yüksek atak ayağını aynı ap wr koysak karşısına o da kutu alamaz, oyunun şu an en güçlü wrsini koysak karşısına onu da duman eder. Çete gibi heryerde bpler ben oyunda birşey yapabilmek için bp kasmak zorunda mıyım?

tacettin

Üye
priestler bize sadece heal atsın biz farm atak başka işleri ne

harmony

Üye
Sanırım priest sınıfının isminin değişmesi gerekiyor, genelde insanlar bu sınıf ismini görünce can iyileştirme ve güçlendirme sağlaması gerektiğini düşünüyor. Kalkıp birde hasar atınca tövbe bismillah moduna sokuyor insanları :)

Vanquisher

Üye
Oyunu bırakıyorsun kafan rahatlio hocam bu kadar sikayet etcenize oynamayin

cebraaa

Üye
Her seferinde vole
Sanırım priest sınıfının isminin değişmesi gerekiyor, genelde insanlar bu sınıf ismini görünce can iyileştirme ve güçlendirme sağlaması gerektiğini düşünüyor. Kalkıp birde hasar atınca tövbe bismillah moduna sokuyor insanları :)
Atsın hasar neden atmasın ya. İnsancıl bir hasar olsun, rekabet ortamı olsun, bu şey gibi padişahlık sistemi gibi bir durum, kral bp itaat eden diğer joplar.

Bogateg

Üye
Warriorun defansı çok yüksek değil HP Side öyle , bence warrior sınıfının eşyalardan gelen defansin arttırılması lazım , battle priestler şuanda lvl düşük olması ve diğer joplarin üst skillerinin olmaması nedeniyle bir tık üstün gibi ,

KARLIGAN

Üye
-Warior: Defansı Yüksek hp si yüksek Özelliği Bu Karakterin. (Bp ye kesiliyor ) .Priest Karakterinin Heal vede Debuff skilini kullanmadan.
-Rogue: Görünmez olabiliyor , ani hasar çıkartıyor Özelliği Bu Karakterin. (Bp ye kesiliyor ) .Priest Karakterinin Heal vede Debuff skilini kullanmadan.
-Mage: Grup halinde oynamaya yatkın bir karakter , Çok uzaktan vurabiliyor , Saniyeler içerisinde 1000 kişiyi bile alan hasarıyla kesebilecek gücü var doğru noktaya vurur ise Özelliği Bu Karakterin. (Bp ye kesiliyor ) .Priest Karakterinin Heal vede Debuff skilini kullanmadan.

-Priest: Sprinti var , Buff + ac atabiliyor , Malice yada debuff atabiliyor ,kendini ve takım arkadaşlarını güçlendirebiliyor, aynı zamandada heal atabiliyor.

Gördüğüz gibi her karakterin farklı özellikleri mevcut bence gayette yeterli özellikler her biri için...
Soru şu : Neden bu kadar özelliği olan Priest karakteri bütün jopları kesebiliyor vede moblarada en yüksek damageyi atabiliyor ?

Bakın çok basit bir soru cevabını istiyoruz artık yeter..
(bp priestin özelliği bu değil asla bu değil (hasar atması) zaten bir çok özelliği var üstte belirttim .. Oku okuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hem okçu hem bp oynamış birisi olarak , bence bp nin hasarı çok değil diğer jobların hasarında sorun var. warriıor ve mage deneyimlemedim ancak okçu için konuşursam oyunun ilk zamanları gorev ıtemlı okcumla gorev ıtemlı bp aynı damage vuruyordu. zaten bp ve okçunun bence mantığı budur genelde farm karakterleridir gideri az olduğu için tercih edilir. okçunun 3-5 skılı ve prıestın teklı skılı aynı damageyı vurur. sadece mobuna gore bırbırne ustunluk saglar. ornegın okçu daha çok arcdemon gıbı canı yuksek moblarda bp den kutu alır , bp ıse dread cyplos gıbı canı dusuk moblarda okcudan kutu alır gıbı. ancak sonrasında posion damageye gelen guncelleme ile okcuların atakları hayli düştü. oyun başında damagelerı esıt olan bp ve okcu jobunun arası açıldı. +7 bluewing , 3 parçadan switness set , 2 parca epic takı ve +7 hevay plate takan bir okçu olarak damagelerimde gözle görülür bir artış olmadı. bu nedenle okçumu bozdum. bp ye nerf yerine diğer joblara biraz buff gelmeli dıye dusunuyorum. belkı şuan oyun başındayız diye de göze batıyor olabılır. zamanla takılar +landıkça , yeni zırhlar ortaya çıktıkça ve defans resıst artısı oldukça ve +70 cap gelınce daha dengeli olabılır dıye dusunuyorum. oyunun bır cok seyı +70 cap e gore duzenlenmıs gıbı. Ko oynayanlar ne demek ıstedıgımı anlayacaktır , Base harıtası 69 level sınırlıdır ve genelde orada da en guclu joblardan birisi bp dir. hani demek istediğim bu level kaynaklı bır sey de olabılır.

Digna Nyx

Üye
Warriorların 60 skilinde problem olduğunu düşünüyorum.
Örnek vermem gerekirse 2000 küsür ap ye sahip bir warrior, 1700 küsür ap ye sahip bir battle prieste göre 60 skili ile daha az hasar çıkartabiliyor.
Burada büyük bir hata mevcut, şahsen böyle düşünüyorum.
Warrior sınıfında hata olması, priest sınıfını nerflemeyi gerektirmez.
Hataları düzeltsinler, nerflemeden önce.

Jigglypuff

Üye
belkı şuan oyun başındayız diye de göze batıyor olabılır. zamanla takılar +landıkça , yeni zırhlar ortaya çıktıkça ve defans resıst artısı oldukça ve +70 cap gelınce daha dengeli olabılır dıye dusunuyorum. oyunun bır cok seyı +70 cap e gore duzenlenmıs gıbı. Ko oynayanlar ne demek ıstedıgımı anlayacaktır , Base harıtası 69 level sınırlıdır ve genelde orada da en guclu joblardan birisi bp dir. hani demek istediğim bu level kaynaklı bır sey de olabılır.
Test zamanları mage hariç diğer sınıfları denedim en oturmuş warriordu , bp full olsa bile ayakta kalamıyor üstünlüğü tamamen lvl ve item olamamasından dolayı 70 cap ve diğer silah ve zırhlar oyuna girince bp üstünlüğünü kaybedecek ama bi grup ısrarla anlamak istemiyor

Digna Nyx

Üye
Test zamanları mage hariç diğer sınıfları denedim en oturmuş warriordu , bp full olsa bile ayakta kalamıyor üstünlüğü tamamen lvl ve item olamamasından dolayı 70 cap ve diğer silah ve zırhlar oyuna girince bp üstünlüğünü kaybedecek ama bi grup ısrarla anlamak istemiyor
Ah klavyesine kurban olduğum, keşke bu gözlerle duruma bakıp, bp şöyle güçlü böyle kuvvetle demeden önce, abi 65 level cap tamam güçlü olabilir deseler.
Keşke oyundaki diğer jobların atak hatalarını bulup tespit edip, düzeltilmesine katkıda bulunsalar.

Keşke . . .

KARLIGAN

Üye
katiliyorum. ornegin oyun 65 degil 56 cap olsaydi bu sefer asas ce okcu guclu denilecekti. bu tamamen level , item ve skil kaynakli bence de. 70 cap gelince duzen oturacaktir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt