Kafalar Karışık

ShadowEveLynn

Üye
Hangi job açsam karar veremedim konu açıp hem fikir alışverişi yapmak hem de güzel bir muhabbet konusu açmak istedim .
Ben yıllardır asas playerim para kasma zorluğu, item upgrade zorluğu , level kasma zorluğu ve kısıtlı saatlerde oynamamdan ötürü hangi job devam etsem karar veremedim . Dün gece zar zor biriktirdiğim 15 m parayı cleaver basmak için harcadım sonuç zaten malumunuz hüsran. Bu sebepten ötürü farm için mage mi açsam priest mi açsam priest şikayeti çok nerf gelir mi meçhul kafamda bir çok soru var . Asasla boş vakitlerde exp kasıp yan charla farmlayıp zamanla dizmek pkmı bu charda atmak düşüncesindeyim . Peki bu farm atacağım karakter ne olmalı lunaskar ya da haddarda mage mi priest mi daha fazla kar bırakır bir de stat pointleri nasıl tavsiye edersiniz buyurun yorumlara .

DiabIo

Üye
Rogue classı assas olarak kasmak gerçekten zor, premium var ise archer a dönüp hem ex hem de farmı sevdiğiniz karakter ile yapmanız 65 olunca tekrar assasin e dönmeniz de mantıklı bir seçenek. Mage eğer bir ekibiniz var ise mantıklı. Solo farmda ise en iyi seçenek şuan bp oynamak. Burda kararı hangisinden keyif alıyor iseniz ona göre vermeniz gerekecek

ShadowEveLynn

Üye
Rogue classı assas olarak kasmak gerçekten zor, premium var ise archer a dönüp hem ex hem de farmı sevdiğiniz karakter ile yapmanız 65 olunca tekrar assasin e dönmeniz de mantıklı bir seçenek. Mage eğer bir ekibiniz var ise mantıklı. Solo farmda ise en iyi seçenek şuan bp oynamak. Burda kararı hangisinden keyif alıyor iseniz ona göre vermeniz gerekecek
Teşekkürler hocam okçu çok düşündüm fakat pot masrafı sc masrafı çok olacak o yüzden yönelmiyorum . Warrior bile bu yüzden hiç seçenek arasına girmiyor benim açımdan

skaebneN

Üye
Merhaba

Sana tavsiyem kesinlikle BP. SC masrafın yok öncelikle. Bu yüzden istediğin yerde farm atabilirsin. Okçu burada solo bir karakter değil. Pot masrafı olarak da düşünme BP'yi. Vurduğun damage ile bastığın potu hesaplarsan okçudan daha az mana yakıyorsun. Irk olarak da ezici bir fark yok tamamen sana kalmış. Sana önerim bazı şeyleri görmen açısından @KARLIGAN 'nın sıfırdan serisi var ona bakabilirsin. Oyunu her yönüyle gösteriyor.

ShadowEveLynn

Üye
Merhaba

Sana tavsiyem kesinlikle BP. SC masrafın yok öncelikle. Bu yüzden istediğin yerde farm atabilirsin. Okçu burada solo bir karakter değil. Pot masrafı olarak da düşünme BP'yi. Vurduğun damage ile bastığın potu hesaplarsan okçudan daha az mana yakıyorsun. Irk olarak da ezici bir fark yok tamamen sana kalmış. Sana önerim bazı şeyleri görmen açısından @KARLIGAN 'nın sıfırdan serisi var ona bakabilirsin. Oyunu her yönüyle gösteriyor.
Eyvallah hocam . Ben de bp düşünmüştüm bayram etkinliğinde exp event olur diye düşünüyorum hızlıdan bp kasmak mantıklı geliyor şuan . Bu arada @KARLIGAN sevdiğim yayıncılardan 1.5 senedir attığı tüm videoları izlemişimdir burdan ona da selamlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt