Kalbinde mi ?

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Herkese merhaba arklar severek takip ettigim Rise Online World erken erişime açıldı açıldığı günden beridir dikkatle takip ediyorum.Oyunda olması gereken benim açımdan büyük bir eksikliği yönetimin ve sizlerin dikkatini çekmek adına paylaşmak istedim.

Oyunu oynamak nedir ? Bir amaç uğruna saatlerini harcamak onu benimsemek sahiplenmek hissetmek Hikayeyi kelimelerle değil oyunda görmek ben bu noktada büyük bir sıkıntı yaşıyorum.

Eminim ki az değiliz yarış atı olmak istemiyorum. Bir hikayenin parçası olmak istiyorum. item veya level umrumda değil açıkcası sürekli bir heycanla oyuna girip kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Oyunun kendi hikâyesinde kaybolup insanları o Dünya ya ait hissetmelerini istiyorum.

Fakat gördüğüm kadarıyla sunî bir ortam mevcut, itemler kostümler bir amaca hizmet ediyor gibi geliyor, neden hikayeden başlanıp insanları bir parcadan bir bütün haline getirilip sonra yenilikler gelmiyor ? Merak ediyorum. Ben her yenilikte oyundan bir kez daha kopuyorum. yapılan değişikliklerin birbirine olan bağlantısı kuramıyorum.Şimdi fazla uzatmadan sorumu sormak istiyorum.

Rise Online World yetkililerine

Kalbimizde mi olmak istiyorsunuz ?

Son düzenleme:

LosTurcos

Üye
Kalp malp anlamam da benim için erken bitti oyun. Şuan bekliyorum neler gelecek oyuna diye. Keşke hiç önceden girmeseydim heyecanı kaçmasaydı bundan sonra hiçbir oyuna ne alfa ne beta hiç girmeyecem ta ki official'a kadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt