Kaleb Dungeon Saati Hk.

Archantos

Üye
Merhabalar

Kaleb Dungeon 24 Saat süresini 20 saate çekmeye yönelik bir çalışma mevcut mudur ?

Çalışan arkadaşlar da belli durumlar da 24 saat sınırı yüzünden zindan gırmede geç saatlere kalabiliyoruz bunun için çalışma yapılırsa memnun oluruz.

Pitou

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam Sunrise en son discord konuşmasında saat olayının kalkacağını söylemişti. Eskisi gibi 12 de sıfırlanıp istediğimiz saatte girebileceğiz sanırım.
Aradan biraz zaman geçti yanlış anlamışta olabilirim . Bilen varsa beni düzeltsin :)

PistoleroTR

Üye
Zindandan evvel oyunda ticaret bitmiş arkadaşlar. 100k ya item satılmaz oldu. Hala neyi bekliyorlar bir hamle yapmak için bilmiyorum. Gidişat TR ekonomisine döndü aynı.

Archantos

Üye
Ticaret konumuzdan farklı olarak haksız sayılmazsın fakat oyunda yeni item gelecek itemlerin söylentisi olan itemlerin değişmesi söz konusu vesaire olsun baya etkiliyor sanırım ticareti

PistoleroTR

Üye
İşte asıl sıkıntı burada uniqe item epic itemden kötü olamaz! Kötü olduğunu herkes biliyor. Şimdi onlara güncelleme geleceği söyleniyor. Benim şahsi fikrim bunu yapacaksanızda dillendirmeden yapacaksınız ki; oyunun ticaret döngüsü durmasın. Ticareti dönmeyen oyun bitmeye mahkumdur malesef. Yapılan yanlış.

Archantos

Üye
Aslında kötü değil ama olaya x oyun gibi AP odaklı bakıldığı için kötü diye düşünülüyor , her birinin verdiği özellikler farklı tabiki ama biraz daha dengelemek gerekiyor sanırım

Uçan Zürafa

Üye
Zindanı her sormadan değiştirdiklerinde sorun oluyor. Oyuncu şikayet ediyor. Dinlemiyorlar sonra biraz zaman geçiyor eski düzene dönüyorlar. Hala burunları sürtülmedi. Oyuncuyu dinledikleri zaman da gelecek. UMARIM...

PistoleroTR

Üye
Aslında kötü değil ama olaya x oyun gibi AP odaklı bakıldığı için kötü diye düşünülüyor , her birinin verdiği özellikler farklı tabiki ama biraz daha dengelemek gerekiyor sanırım
Aslında çok kötüü Gunnar's sabre diye bir büyük kılıç var. Kullanabilen 2 sınıf warrior ve priest sadece. Peki bu silahın temel bonusu ne dostum. Dex. Ne alaka asas silahı mı bu? Tek el takılan silahta dex bonusunun ne işi var

N3v3N

Üye
Aslında çok kötüü Gunnar's sabre diye bir büyük kılıç var. Kullanabilen 2 sınıf warrior ve priest sadece. Peki bu silahın temel bonusu ne dostum. Dex. Ne alaka asas silahı mı bu? Tek el takılan silahta dex bonusunun ne işi var

Rakibe 800-1000 vuruyorsan dex bonus hasarın daha çok 1000 e yakın olmasıni sağlıyormuş. Fakat kaç dex ne kadar oranda etki ediyor belli değil.

PistoleroTR

Üye
Rakibe 800-1000 vuruyorsan dex bonus hasarın daha çok 1000 e yakın olmasıni sağlıyormuş. Fakat kaç dex ne kadar oranda etki ediyor belli değil.
İşte bu bilgiler malesef ki doğru değil. Çünkü hangi karakteri oynuyorsan stat puanı verirken hangi stat seni güçlendiriyor ise yanında * işareti var ve stat puanları buna göre veriliyor. Şayet dex warrior ya da priest atağını kesinlikle arttırmıyor.

N3v3N

Üye
İşte bu bilgiler malesef ki doğru değil. Çünkü hangi karakteri oynuyorsan stat puanı verirken hangi stat seni güçlendiriyor ise yanında * işareti var ve stat puanları buna göre veriliyor. Şayet dex warrior ya da priest atağını kesinlikle arttırmıyor.
Evet atağı artirmiyor fakat vurduğun hasar aralığını yukarı çekiyor. Maks seviyede vurmanı sağlıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt