Kaleb silence nerf hakkında.

_F_G_

Üye
Bir mage yanına gelen herhangi bir karakterden zaten DB yemeden 2 yiyor. Hayatta kalmasını sağlayacak tek bir yeteneği var oda okçu filan elini düşürmezse kaleb silence yeteneğini dibindeki adama atıp bir strateji ile TP esc yada atak yapmak. Bunun oranını yüzde 70 e düşürmek karakterin teklenme ihtimalini arttırır. Ondan sonra mageler 10 parti geziyor diye algı yapılıyor. Yanıma geldiğinde kendimi 5 saniye koruma ihtimalini başka bir ihtimale bağlanması sonucu ben nasıl tek başıma oyun oynayayım. İmperial giyemiyorum takılarımin bonuslari çalışmıyor silahimin hasarı artmıyor. Yanıma gelen tek atıyor. Death Valley de hiç bir farm slotumda tek başına bir mage barinamaz. Bir kac tane tek atılan slot hariç row farmi da yapılmıyor. Biraz hakkımız yenmiyor mu?

RoXriTe

Üye
Bir mage yanına gelen herhangi bir karakterden zaten DB yemeden 2 yiyor. Hayatta kalmasını sağlayacak tek bir yeteneği var oda okçu filan elini düşürmezse kaleb silence yeteneğini dibindeki adama atıp bir strateji ile TP esc yada atak yapmak. Bunun oranını yüzde 70 e düşürmek karakterin teklenme ihtimalini arttırır. Ondan sonra mageler 10 parti geziyor diye algı yapılıyor. Yanıma geldiğinde kendimi 5 saniye koruma ihtimalini başka bir ihtimale bağlanması sonucu ben nasıl tek başıma oyun oynayayım. İmperial giyemiyorum takılarımin bonuslari çalışmıyor silahimin hasarı artmıyor. Yanıma gelen tek atıyor. Death Valley de hiç bir farm slotumda tek başına bir mage barinamaz. Bir kac tane tek atılan slot hariç row farmi da yapılmıyor. Biraz hakkımız yenmiyor mu?
Şuan oynadığın mageye şükret çünkü çok daha kötü hale gelmişti mageler. Staff tekli skill nova meteor yetmedi itemleri nerf yedi. Yeni yeni düzelttiler skillerinin hasarını. Mage oynayacaksan mecbur int olacaksın paper mage burada bir işe yaramıyor. Hiç yoksa sage kıyafetleri giyin.

_F_G_

Üye
Oyun metasi imperial mageye uygun değil. Mecburiyetten leather giyiyor herkes yoksa heavy leather ile imperial fiyatları ayni sayilir

CrystalMaidenDota

Üye
Okçuyum ve 3k buff 350acyle beni sololayabilen tek job mage. Staff menzili o kadar uzun ki 3-5 oklarının hiçbiri tutmuyor döndüğünüz zaman. Tekli zaten can potunu aşamıyor. Staff damageniz de bufflı çarı zar zor tutuyorum m2 basılı değilse. Canı çok azaldığında da çiftleme basıp silah düşürme atıyor cc alsam bile seriden 3 can potu basmış oluyor o sürede.

Balerion

Üye
Magelerin op olma hırsı devam ediyor;
1. Şu an oyunda asaslardan sonra en güçlü sınıf mage. Staff menzili 5li okun menzili kadar. Adam ok menzilindan staf vuruyor. Ortalama bir warrior kadar hasar da çikariyor. Yanina yaklaşildiğinda mage okçudan çok daha avantajlı.
2. Büyü skillerinin menzili 40-45. Vixenin menzili 36. Şaka gibi.
3. Row farmda şu an en OP sınıf mage.
4. solo manuel farmda en op sinif mage. Slota ks atılmiyorsa alanla 5 mob x 2k 10 bin hasar çikariyor.
5. Dv solo farminda zayıf kalıyor, olsun o kadarı da.

Escape var tp var, sorun yaşadıgında partisinden birini yanina cekebilir veya olecdgini anladiginda kacabir. Ekibi oynamayi biliyorsa zaten yanına yaklaşmaya calisani keser.

Asaslar çok güçlü diye sağlam bir nerf atsalar, oyun aynı gün mage online'a doner. Mageler OP'likte asaslara o derece yakın

_F_G_

Üye
Keşke sizinle aynı fikirde olsaydım hangi sınıf oynuyorsunuz bilmiyorum sırayla hepsini simule edelim.
Bir roguesiniz tek başına gezen mage gördünüz kaçar misiniz gidip tek mi atarsınız?
Warriorsunuz en itemli mage kadar hasariniz var mage in 4 k sizin 7 k canınız var 1v1 de bugünün metasi olan leather setli mageden kaçar misiniz kesermisiniz?
Bp oyuncususunuz mageyi gördünüz uzaktan size 550 vurdu DB attınız kaçar misiniz gidip kesermisiniz?

İnsanlar mage ekipleri kurmasa yani 8 10 mage dip dipe olmasa mage oyuncusu bulamazsınız. Yani bu keyfiden çok zaruri bir durum. Solo olarak sc basıp slot gezen mage görmedim. Henuz oyun metasi buna müsait değil.

_F_G_

Üye
Okçuyum ve 3k buff 350acyle beni sololayabilen tek job mage. Staff menzili o kadar uzun ki 3-5 oklarının hiçbiri tutmuyor döndüğünüz zaman. Tekli zaten can potunu aşamıyor. Staff damageniz de bufflı çarı zar zor tutuyorum m2 basılı değilse. Canı çok azaldığında da çiftleme basıp silah düşürme atıyor cc alsam bile seriden 3 can potu basmış oluyor o sürede.
Silahınızı düşürme yeteneği yakın mesafeden belli bir animasyon ile atılıyor. Ben okculara denk gelince elimin düşmesinden zaten atamıyorum. O kadar çok 3 5 ok geliyor ki karakterin staff vurmaktan başka çaresi kalmıyor. Bu lr kitler ise tabi atilabilir ama Fr ve ice kesinlikle atması çok zor. Bizzat deneyimledim. Yani Total scli 4 k canı olan bir sınıfım benim elim 3 kere düşerse silence atacakken can kalmıyor.bence mage ile mücadele stratejisi olarak yanlışlarının var .bu magenin gücü ile ilgili değil.

HeaveN

Üye
Mageler güçlü knk warrior daha rahat kesiyom mage göre :D bazı mageler var ölmek bilmiyo.

Witch_King

Üye
Oyun size mage oynamayın diyor. Neredeyse yakında patch notlarında ''artık mage oynamaya müsaade edilmeyecektir'' ibaresi olacak.

Hala ne diye direniyorsunuz arkadaşlar. Açın bir asas bakın keyfinize diyor oyun kısacası.

Nart

Üye
Yüzdelerle oynayıp oyunun gidişatına bakılarak en doğru noktada bırakacaklardır diye umuyorum. Yep yeni bir oyun oynuyoruz sabırlı olmak gerekiyor.

N3v3N

Üye
İşi şansa bırakmak yerine süreyi kisaltmak daha doğru olabilirdi. 5 sn değil de 3 sn olabilirdi.

Bide skillere epey bir güncelleme geldi fakat skill açıklamaları değişmedi. Bunlar düzenlenecek mı? Yeni baslayan oyuncular içinde sorun teşkil edecek bu durum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt