Kamplara Level Sınırı Gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McihanM

Üye
Mesela 1. camp 75-74, 2. camp 73-72, 3. camp 71-70 bu örnek tabiki ama bu şekil bir düzenleme olursa bir taraf sürekli fullken bir tarafın boş kalmasını bir nevi çözer diye düşünüyorum.

KoHalo

Üye
öyle mümkün degil 75 kasmak 1 aya alır 85 ise 3 ay alır.

McihanM

Üye
öyle mümkün degil 75 kasmak 1 aya alır 85 ise 3 ay alır.
Ne alakası var reis? 60 level ile 75 level niye aynı kampta duruyor? Mesela ben 73 levelim exp kasıyorum pt ile crash yesen bir şey olsa o kampa girene kadar burnundan geliyor. O kampta bir yığın 60 küsür adam var boş boş takılıyor öyle onlar ayrı bir mesele sadece farm odaklı sürekli slotlarda olanlar var kimi 60 kimi 65 kimi 70. Niye bunların hepsi aynı kampta olsun ki? Eğer böyle bir düzenleme olursa kamplara yığılmalar azalır. Oyuncular levela göre kamplara yayılır full sorunu biraz daha azalır. Mesela 60-62 levelin campı çok mu full kalıyor açarsın o levelin 2. campını millet gider o campa girer. Slotlara ona göre ayar çekersin 75-73 lv camplarda yüksek level mob slotunu arttırırsın 60-62 lv olanda düşük levelli mob slotunu arttırırsın bu sorun böyle çözülür. Bak görürsün bu iş böyle uzarsa buna benzer birşey yapacaklar.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bu şekilde bir planlama bulunmamaktadır. Öneri olarak iletilebilir dilerseniz bilet üzerinden öneri yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt