kanal az , slotlar yetmi̇yor

rstemre93

Üye
Birçok oyuncu benim gibi aynı sorunu yaşıyor. Oyun yöneticilerinden talebim şu; Lunaskardaki kanal sayısını arttırın exp kasamıyoruz. Rica ediyorum. Saygılarımla

TheUprising

Üye
Kanal sayısından ziyade , spotların konumunu yerleştiren arkadaşlara atıfta bulunmak lazım , resmen lunaskar ırkında spotlar o kadar dengesiz ve ayrıkki resmen bi spottan diğer spota 25 lira taksi parası yazar sadece / birde en çok dönülecek olan spotların bölgelerde 2 spotla sınırlandırılması aşırı saçma koskocaman mekanda 2 spot yer var - zaten dv yi söylemiyorum bile lunaskar ırkının arka tarafı resmen mera atımı alıp keşfe çıksam biyerden bi yere 20 dakika da giderim

Yener

Üye
Oyunda rekabet var, ekibini kurup güçlüysen slotu alacaksın bu tür oyunların doğasında var bu durum brn lunaskarım gidip inadına proteanların bölümünde onlara exp kastırmadan orada kasma derdindeyim. Kendi bölümümde slota çökerim benden güçlü olan varsa buyursun alsın, slot kavgası oyuna heyecan getirir, öyle romantikler gibi ks atma slota ilk biz geldik gibi sözler saçmalık.

rstemre93

Üye
Oyunda rekabet var, ekibini kurup güçlüysen slotu alacaksın bu tür oyunların doğasında var bu durum brn lunaskarım gidip inadına proteanların bölümünde onlara exp kastırmadan orada kasma derdindeyim. Kendi bölümümde slota çökerim benden güçlü olan varsa buyursun alsın, slot kavgası oyuna heyecan getirir, öyle romantikler gibi ks atma slota ilk biz geldik gibi sözler saçmalık.
Ks konusunda sana katılıyorum zaten genel olarak arttırılmalı ama çok oyuncu var

Hazerfen

Üye
Dorion 20 server ama bomboş,
Lunaskar ile proetan 8'de bırakıyorlar, bende nalamış değilim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt