Kanat sisteminin mantıksızlığı.

Xhi

Üye
Selam arkadaşlar, yarın oyun açılıyor umarım keyifli, eğlenceli vakitler geçiririz. Benim aklıma takılan bir mantıksızlık var kanatla ilgili. Kanat ne işe yarar? Kanat uçmaya yarar yada havada süzülmeye. Ama oyunda kanat takıyoruz ve sadece görsellik ve ufak bir güçlendirme dışında bir olayı yok. Benim kişisel zevkime de hiç uymuyor bu görsellik. Tabi oyunun açılmasına 1 gün kala bu sistemin değişmesini beklemiyorum ama ileride belki daha mantıklı bir işlevi olabilir. Alfa da oynamıştım ama tam hatırlamıyorum kanatların görselini kapatabilecek miyiz merak ettiğim bu?

Nart

Üye
Google Leh atlıları yazıp tarihte nasıl kullanıldığını görebilirsin.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca kanatları görmemek için ayarlarda seçenek mevcut. Dilersen gizleyebilirsin.

Dilefruz

Üye
Selam arkadaşlar, yarın oyun açılıyor umarım keyifli, eğlenceli vakitler geçiririz. Benim aklıma takılan bir mantıksızlık var kanatla ilgili. Kanat ne işe yarar? Kanat uçmaya yarar yada havada süzülmeye. Ama oyunda kanat takıyoruz ve sadece görsellik ve ufak bir güçlendirme dışında bir olayı yok. Benim kişisel zevkime de hiç uymuyor bu görsellik. Tabi oyunun açılmasına 1 gün kala bu sistemin değişmesini beklemiyorum ama ileride belki daha mantıklı bir işlevi olabilir. Alfa da oynamıştım ama tam hatırlamıyorum kanatların görselini kapatabilecek miyiz merak ettiğim bu?
Merhaba,
MMORPG oyunlarında Kanat genel olarak görsel ve bonus puan vermek için vardır. İleriye yönelik uçma/süzülme olayının oyuna gelmeyeceğini düşünüyorum. Kanat sizi rahatsız ediyorsa bunu kapatabilirsiniz böyle bir özellik mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Xhi

Rework

Üye
Aslında hızı etkilemeden süzülme de mantıklı. Irk savaşının olduğu haritalarda fixlenebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt