ÇÖZÜLDÜ Kapalı Beta 1.2 Yaması Hakkında

Miman

Üye
Öncelikle gerkese iyi akşamlar dilerim. "Kapalı beta 1.2 yaması" bildirildi.Fakat başlatıcıyı çalıştırdığımda her hangi bir güncelleme olmadı.Sunucu tabanlı bir güncelleştirme olduğunu düşündüm. Ayarlarımı yapıp kaydettim.Haritayı değiştirdiğimde ayarlar kaydettiğim şekilde değildi.Tekrar ayarlayıp kaydettim.Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde yine ayarlarımın kaydettiğim şekilde olmadığını gördüm.Yamayla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.Herkese kolay gelsin.Şimdiden teşekkürler...

Vision

Senior Moderatör
Merhaba, yama notlarını paylaştığımız 1.2 yaması henüz istemciye verilmedi.

underestimated

Üye
Merhaba, yama notlarını paylaştığımız 1.2 yaması henüz istemciye verilmedi. Güncellemeyi bu gece içerisinde launcher üzerinden indirebileceksiniz.
En büyük sorun olan takılma, görüntü bugı ne zaman düzelecek ve close beta sizce de beklentinizin çok çok aşağısında kalmadı mı ? Şahsen kendi adıma konuşmam gerekirse oyunu "gerçekten" test etmek istiyordum fakat şuanda sadece dungeon gir çık gibi bir durum söz konusu diğer test edebilceğim şeyler için herhangi bir teşvik edecek durum yok sonuçta 68 LV başlıyor karakterler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt