Kapalı Beta Süreci Hakkında

okanozcan

Üye
İyi günler sayın Row ekibi kapalı beta süreci neden o kadar uzun sürdü ve devam ediyor bilmiyorum ama bu kadar uzun sürmesi pek sağlıklı bir durum olmazsa gerek.. Yine de bir bildiğiniz vardır diye düşünüyorum.

Ancak 18 gündür bir yama bile paylaşılmaması ? Bunun nedeni nedir acaba uzun bi süre değil mi sizce de ? Özellikle o kadar çözülmesi beklenen sorun varken süreci de bu kadar uzattıktan sonra bu sorunları çözmeden kapalı beta sürecini bitirmeyi mi planlıyorsunuz?

Pitou

Üye
Umarım Kapalı betaya geçerken alfa da bildirilen bütün hataları çözdük öyle açtık gibi bir yorum yapılmaz. Ticketlerde bildirilen sorunları çözmeden açtınız kapalı betayı. Lütfen aynısı olmasın.

Taurus

Üye
Kapalı beta sürecinin biz oyuncular için değil de Roco finans yatırımcıları için yapıldığını düşünüyorum. Pitou'nun da bahsettiği gibi alfadaki çoğu sorun çözülmedi üstüne grafik ve optimizasyon bozulup geldi sanırım ekip tüm vaktini tokenin oyuna entegrasyonu için harcamış diğer sorunlara bakılmamış ya da bakılalamamış. Ciddi yatırımda alındı Coinmarketcap'te tokeninin piyasa değeri 250m $ görünüyor. Oyun tarafına da yeni yatırımlar geldiyse işlerin hızlanıp daha kaliteli işlerin çıkağını düşüncesindeyim umarım beklediğim gibi olur yeniden kapalı betada yaşadığımız şoku yaşamayız. Hepimiz neler olduğunu anlamaya çalışıyoruz ama kimse çıkıp bir şey söylemiyor oyuncu ile bu kadar içli dışlı olan ekip neden 180 derece döndü anlam veremiyorum bir şeyler oluyor ama sonu güzel olur inşallah diyelim.

okanozcan

Üye
Kapalı beta sürecinin biz oyuncular için değil de Roco finans yatırımcıları için yapıldığını düşünüyorum. Pitou'nun da bahsettiği gibi alfadaki çoğu sorun çözülmedi üstüne grafik ve optimizasyon bozulup geldi sanırım ekip tüm vaktini tokenin oyuna entegrasyonu için harcamış diğer sorunlara bakılmamış ya da bakılalamamış. Ciddi yatırımda alındı Coinmarketcap'te tokeninin piyasa değeri 250m $ görünüyor. Oyun tarafına da yeni yatırımlar geldiyse işlerin hızlanıp daha kaliteli işlerin çıkağını düşüncesindeyim umarım beklediğim gibi olur yeniden kapalı betada yaşadığımız şoku yaşamayız. Hepimiz neler olduğunu anlamaya çalışıyoruz ama kimse çıkıp bir şey söylemiyor oyuncu ile bu kadar içli dışlı olan ekip neden 180 derece döndü anlam veremiyorum bir şeyler oluyor ama sonu güzel olur inşallah diyelim.
Kesinlikle yazdığın herşeye katılıyorum bi açıklama bekliyoruz en azından ...

Arlina

Üye
Geçen discrodda yatırıcmılar baskı yapıyor açık betaya erken geçicez gibi birşey yazmışlardı.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Merhaba
Kapalı beta açık olmasının nedeni hâlâ daha ROW geliştiricilerin bu süreçten faydalandığını gösteriyor. Yılbaşına doğru Kapalı beta sonlanacak.
Rise Online World ekibi olarak şuanda arka planda ciddi derecede yeni oluşumlar var,yeni bir süreçe gireceğiz.
Bu süreçin sonu " New Age " diyebiliriz..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt