Kapalı Betada karşılaştığım Sorunlar

Pitou

Üye
OYUNDA ACİL DÜZELTİLMESİ GEREKEN 4 MADDE (BUNLAR DÜZELTİLMEDEN OFFİCAL DÜŞÜNÜLMEMELİ)

ACİL 1* Etrafımdaki oyuncular ışınlanarak koşuyor. Ayak hareketlerini görmüyorum adım adım ışınlanıyorlar.
ACİL 2* Partydeki arkadaşımı aslında önümde yürümesine rağmen arkamda görüyorum.
Arkadaşıma niye olduğun yerde duruyorsun gelsene diyorum yanındayımya diyor benim ekranımda onun olduğu yerde durduğu gözüküyor.

ACİL 3* Death valleyde ağaç slotunun yanında arkadaşım karşı ırkdan bir oyuncuya attack yaptı.Adam ağaçların içinde kalmasına rağmen arkadaşım dağın tepesinde attack yaptığı gözüküyordu bende görüntü bugu vardı.
ACİL 4* Mage teleport yaptığında veya gateden ışınlandığında harita geç renderlanıyor(yükleniyor).Etrafındaki insanları geç görüyorsun. Çektiğin oyuncuyuda geç görüyorsun oda seni geç görüyor.

1- Warrior hala okçu gibi uzaktan vurmaya devam ediyor. Warrior ve Priest attack seri skilleri çok hızlı animasyon gerçekleştiriyor. Ellerini çok hızlı indirip kaldırıyorlar.Gene macrosu iyi olan kazanacak gibi gözüküyor :(
2- Yetenekler basıldığında geç geliyor Örnek Rogue skilleri: dash,Adrenaline,CAMOUFLAGE Priest : Bütün skilleri geç basıyor.
3- Mage Alan yetenekleri çok dar. Mage hala oynanabiliyor değil ve staff yeteneği çok aşırı seri animasyon gerçekleştiriyor. Mouse sol tık ile basılı tuttuğunda mage animasyon iptali yapmıyor.
4- Kamera her gateden ışınlandığımda ve oyuna tekrar giriş yaptığımda karakterin içine kadar yakınlaştırıyor durmadan çok rahatsız edici.
5- Death vallay mobil oyun haritası gibi olmuş o kadar kötü ki grafikler lütfen Death valley grafiklerini düzenleyin mobil oyuna benziyor çimler kağıt gibi.Death valleyin tamamen revize edilmesi lazım.
6- Warrior Blink çok uzaktaki takım arkadaşına ışınlanabiliyor skill range kısaltılması lazım biraz.
7- Karakter elindeki kılıçı salladığında oluşan rüzgar effecti çok kötü gözüküyor kaldırılması daha iyi olacaktır.
8- Priest Weaken , Retribution vs gibi alan skillerini attığımda karakterim kitleniyor hareket etmiyor. Skill atmaktan vazgeçemiyorum atmaya zorluyor sistem.(Alan skiline basın mouse sol tık'ı basılı tutun karakter animasyon iptali yapmıyor.)
9-)Partydeki oyuncuları tıkladığımda party barı yeşil yada ayırt edebilcek bir renk olsun soluk olduğu için oyuncuyu tıklayıp tıklayamadığımı algılayamıyorum.
10-)Party barı çok küçük 8 kişilik party 5 kişiymiş gibi gözüküyor aşağı doğru büyültme seçeneği getirilmeli. Partydeki herhangibir oyuncuya tıkladığımda tıklamıyor bazen.
11-)Karakterler bazen olduğu yerde kitleniyor relog atmak zorunda kalıyorum.
12-)Partydeki arkadaşımı uzaktan sarı göremiyorum dibine girmem lazım nickini sarı görmem için.
13-)Partydeki arkadaşım önümde koşmasına rağmen onu arkamda görüyorum discord yayından takip ettik bu olayı önümde koşuyor ama ben onu arkamda görüyorum.
14-)Karakter ekrana yaklaştırdığımda zırh ve kostümleri çok güzel uzaklaştırdığımda aşırı soluk duruyor karakterimi göremiyorum resmen.Oynadığım oyunlarda karakter yakından neyse uzaktanda aynı gözüküyor burada böyle bir problem var.
15-)Priest oynarken ne attığım skilli anlayabiliyorum ne karşıdan gelen skilli anlayabiliyorum effect yok.
16-)Priest Alan skilleri animasyon gerçekleştirdikten 1sn sonra atıyor. (hemen atması gerekiyor.)
17-)Ekrandaki "Yön takip oku" beyaz olmaması gerekiyor haritada hiç kullanılmayan bir renk olması lazım beyaz renk, haritaların çoğu yerinde olduğu için bazen OK' u kaybediyorum.
18-Priest Heal effecti elini kaldırdığında belirgin olmalı heal attığımı göremiyorum tamam partye attığım fazla gözükmesin ona okeyim fakat ben heali kaldırdığımı görmem gerekiyor.
(Mage,Priest El kaldırma effecti belirgin olmalı effect çok fazla abartılı yüksek olmalı eli parlayan adamı görmemiz lazım ki ona göre önlem alınabilmeli.
19-)Priest karakteri çok kırılgan iki kişi bir priesti debuffsuz 2saniyede kesememesi lazım.
20-)Ne saldırı yaparken nede hasar alırken effect olmadığı için hasar ve vuruş hissiyatı yok oyunda.
21-)Rakip oyuncuyu seçtiğim anlaşılmıyor daha belirgin renkler kullanılmalı.
22-)Oyunda Dorion , Hagard , Lunaskar - Protean Kingdom vb. gibi haritalarda Yağmur , kar , sis , yıldırım güneş vs her şey olabilir. Fakat "Death valleyde" herhangi bir hava olayı olmamalı o haritaya özgü ışıklandırma yapılıp her şeyin net göründüğü oynanışı engellemeyen bir görüntü olmalı. Death valley'de oyuncular birbirinin mekaniğine cevap verebilmeli sis vs gibi şeyler bazı jobların oynanabilirliğini engelliyor. Mage , bp priest ,solo oyuncular için bir dezavantaj. Bütün joblara eşit yaklaşılmalı.
23-)Canavara veya Oyuncuya priestle bir skill attığımda(Torture ,weaken vs) onu can barının altında görmem lazım hangi debufflar var üstünde onu görmem lazım.
24-) Death valleyde karşı ırk gözüktüğünde oluşan koyu kırmızı yazılan isimler okunmuyor. Nick vermekte zorlanıyoruz.
25-) C basıp oturduğumda W basıp ayağa kalkmak istediğimde karakter kitleniyor , kıpırdamıyor.
26-) Priest "Dispel" yeteneğine el kaldırma effecti getirilmesi lazım. Priestin bütün skillerine el kaldırma effecti getirilmesi lazım ne attığı anlaşılmıyor.
27-) Oyun içi chat barı , damage barı , option ayarları nasıl ayar yaptıysak oyuna tekrar girdiğimizde bunlar sıfırlanmamalı sürekli baştan ayar yapıyoruz.
28- Lunaskar kingdom ve Protean kingdom gibi düşük seviyedeki oyuncuların takıldığı haritada "soothsayer: 9254 altın 12.160exp" veriyor. Death valleyde ondan kat kat güçlü yaratıklar kesiyorum onun yarısı kadar exp ve para veriyor insanlar neden Death valleyde exp kassın ki amaç ne ? Bende diyorum oyundaki bütün insanlar neden Soothsayer slotuna gidiyor.
29-) Oyunda partye aldığım oyuncu yanımdan uzaklaşınca bedenini görebiliyorum. Fakat ismini göremiyorum. Yanıma çok yaklaşınca ismini görebiliyorum. Buda birbirimizi kaybetmemize neden oluyor.
Partydeki arkadaşımızın karakteri gözüktüğünde ismininde aynı şekilde gözükmesi lazım iyi günler.
30-) Debuff yiyince can mor olmuyor.
31-) Karşı ırka maksimum uzaklıktan debuff attığımda (torture vb. debufflar) benim skill barımda attığımı gösteriyor.Fakat karşıdaki oyuncu bana hiçbir debuff gelmedi diyor.Rakip oyuncu maksimum alandan çıktığında debuff atsanda işlemiyor.
32- ) Dorionda bulunun Irkları birbirinden ayıramıyorum. 2 Irkda birbirine çok benziyor en azından oyuncu kendi ırkını ve ismini "mavi". Karşı ırkı ise "kırmızı" görmeli
33- ) Karşı ırkdan Torture yedim fakat bunu normal bir scroll basılıymış gibi gözüküyor üstümde ve can barım kırmızı kalmaya devam ediyor. ( Can barım mor olmalı ve scroll barında debuff yediğimi gösteren belirgin bir görünüm olmalı.)
34-) Alan yeteneklerini kullandığımda mouse sol tuşa basılı tuttuğumda karakterim kitleniyor hareket edemiyorum.
35-) C basıp oturduğumda W basılı tuttuğumda karakterim ayağa kalkıyor kitleniyor ,hareket etmiyor.
36-) Bir arkadaşımla mesaj alanından bir şeyler konuşuyorum.Gateden ışınlandığımda bütün pmler siliniyor.
37-) Clanım olduğu halde clanımı göremiyorum. Clandan çıkamıyorum. Yeni clan oluşturamıyorum buga girdim.

Son düzenleme:

Lolgamelol2

Üye
1- Warrior hala okçu gibi uzaktan vurmaya devam ediyor. Çalışan arkadaşlar karakter skill range testi yaptılar mı ? çok merak ediyorum kaç kere ticket attım.
2- Yetenekler basıldığında geç geliyor örnek Rogue'nin görünmezlik ve Adrenaline yeteneği
3- Mage hala oynanabiliyor değil ve staff yeteneği çok aşırı seri animasyon gerçekleştiriyor.
4- Kamera her gateden ışınlandığımda ve oyuna tekrar giriş yaptığımda karakterin içine kadar yakınlaştırıyor durmadan çok rahatsız edici.
5- Death vallay mobil oyun haritası gibi olmuş o kadar kötü ki grafikler lütfen Death valley grafiklerini düzenleyin mobin oyuna benziyor çimler kağıt gibi.
Aklıma gelmeyen daha çok şey var eklemeye devam edecem fakat ben bunların ticketini çok attım düzeltilmemesi üzdü.
6 ay biz sadece UI beklemişiz

Waffentrager

Üye
Evet benim de alfada raporladığım sorunları çözmemişler. Raporlanan tüm sorunları çözmeden alfadan çıkmayacağız gibi bişey demişlerdi. Bu süreçte gerçekten yeni UI yapmakla uğraşmışlar sanki. Gerekli testler, kontroller yapılmadan erişime açılmış, tüm sorunlar oyuncular tarafından bulunması bekleniyor sanki.

Freeware

Üye
Açıkçası gözlerimi aşırı yorduğu için tekrar girmeyi düşünmüyorum. Allah yolunu açık etsin :)

underestimated

Üye
Bu şekilde kapalı betaya geçmek gerçekten çok saçma olmuş umarım önümüzdeki günlerde çoook büyük bir güncelleme gelir de dediklerinin en azından yarısını halletmiş olurlar aciliyetlerin hepsine katılıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt