Karakter Dengesizliği hakkında

Pitou

Üye
Henuz hıc bır karakteri deneme şansım olmadı fakat Yorum ve Tanıtım vidolarına bakarak söyleyebileceğim damege konusunda butun karakterler için şu aşamada değerlendirme yapılması bence doğru değil şuan herjes full item full seviye Offical acıldığında herkesin itemleri eşit olmayacak ve yeniden şikayetler başlayacak. Bana göre şu aşamada yapılması gereken karakterlerin Can ve Mana dengesi, Şuan full seviye olduğu için Exp kasma zorluğu değerlendirlmesi lazım, Joplara uygun exp ve farm slot dengesi, Bence bu şekilde bir değerlendirme yapılmalı.
Job dengesi eşit item eşit seviyede yapılır 50 seviye 60 seviye veya çok farklı itemlerle job dengesi nasıl kurmayı düşünüyorsun ?

RunBaby

Üye
Job dengesi eşit item eşit seviyede yapılır 50 seviye 60 seviye veya çok farklı itemlerle job dengesi nasıl kurmayı düşünüyorsun ?
Evet damege konusunda haklısın benim asıl söylemek istediğim skill damage oranlarından ziyade lwl ve item daha çok değerlendirilip ona göre ayarlanmalı

SunRise

Yönetici
Community Manager
Merhaba
Bu konunun farkındayız, bütün sınıfların stabil bir hale gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor.
Açmış olduğunuz tüm Öneri, İstek ve Şikayetleri, ROW ekibi özenle incelemektedir.

Sphecta

Üye
Merhaba
Bu konunun farkındayız, bütün sınıfların stabil bir hale gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor.
Açmış olduğunuz tüm Öneri, İstek ve Şikayetleri, ROW ekibi özenle incelemektedir.
inceliyorsunuz teşekkür ederizde sunucuda %95 mage asas %5 mele parti kaldığının farkındasınızdır umarım. Oyunu tanımaya gelen x oyundan insanlar bu şekilde güzel bir etkinliğe girip okcu mage server a dönmüş diyip gitmeleri hoş olmadı ivedi şekilde çözülseydi keşke

RunBaby

Üye
Şuan ki oyunda ki mage ve okçular eminim oyun açılışında farklı jop larla oynayacaktır şuan ödül alabilmek adina kolayca puan kasabilmek için sayıları çok ve warrior ve priest sayısı az bence şuan beta sürecinde uzun süreli pvp yerine pve de kasılmali oyunu araştırilmali

AthenSlayeR

Üye
Henuz hıc bır karakteri deneme şansım olmadı fakat Yorum ve Tanıtım vidolarına bakarak söyleyebileceğim damege konusunda butun karakterler için şu aşamada değerlendirme yapılması bence doğru değil şuan herjes full item full seviye Offical acıldığında herkesin itemleri eşit olmayacak ve yeniden şikayetler başlayacak. Bana göre şu aşamada yapılması gereken karakterlerin Can ve Mana dengesi, Şuan full seviye olduğu için Exp kasma zorluğu değerlendirlmesi lazım, Joplara uygun exp ve farm slot dengesi, Bence bu şekilde bir değerlendirme yapılmalı.
Yazdıklarına katılmıyorum. Şuan joblar arası dengenin sorgulanmasının tam zamanıdır. Herkes full itemken eşitlik yoksa item farkı oluştuğunda anlamak çok daha zor ve karmaşık olacak ve oyuncuya boş yere umut verip zaman kaybettirecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt