Karakter Gelişim Süresi

Raikirii

Yeni Üye
Merhabalar, oyuna bir arkadaşım ile beraber sıfırdan başlamayı düşünüyoruz. Ben öğrenciyim ve arkadaşımda uzun saatler çalışıyor dolayısıyla oyunda sürekli uzun saatler geçiremeyiz. Oyun hakkında neredeyse hiçbir bilgimiz yok. Forumda ve videolardan gördüğüm kadarıyla premium kesinlikle olması gereken birşey. Premium aldığımız durumda günde kaç saat oynamalıyız ki karakterlerimiz iyi bir seviyeye gelebilsin. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Premium, oyunda gelişiminizi hızlandıran ve bazı avantajlar sunan bir seçenektir. Ancak, "kesinlikle gerekli" diyemeyiz. Premium, daha hızlı tecrübe puanı kazanma, ek drop şansı, ve bazı diğer avantajlarla zamanı sınırlı olan oyuncular için faydalı bir destek sunar. Ancak bu tamamen sizin oyun tarzınıza ve hedeflerinize bağlıdır.

Günde 2-3 saat düzenli oynayarak karakterlerinizi iyi bir seviyeye getirebilirsiniz. Bu süreyi görevleri tamamlamak, günlük zindanlara girmek ve yaratık keserek (farm yaparak) değerlendirmenizi öneririz. Özellikle günlük görevler ve zindanlar, hem tecrübe puanı bakımıdan oldukça önemlidir.

Raikirii

Yeni Üye
Peki bu süreç tahminen ne kadar uzun sürer? 6 ay mı 1 yıl mı 3 yıl mı ?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Peki bu süreç tahminen ne kadar uzun sürer? 6 ay mı 1 yıl mı 3 yıl mı ?

Bu tamamen sizin oyun tarzınıza ve ayırdığınız zamana bağlı bir durumdur. Şu anda oyunda 30 Kasım’a kadar devam eden 1+1 Etkinliği bulunuyor. Bu etkinliği değerlendirerek gelişiminizi hızlandırabilirsiniz. Süreç tamamen sizin elinizde

Raikirii

Yeni Üye
Hocam sizinle sanırım ortak bir noktada buluşamayacağız. Bana oyunu gerçekten ve sürekli oynayan birinin bilgileri gerekli. Siz çok gerçeklikten uzak ve formal bilgiler veriyorsunuz. Yine de yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt