Karakter Silmeyle İlgili Öneri

ypgzll

Üye
Merhabalar iyi çalışmalar.Benim Karakter silmeyle ilgili bir ricam olcak oluru varsa çünkü karakter silmemiz gerekiyo bazılarımızın bunun için mağzaya paralı bi item koyula bilir bunu kullanıcılar alır o şekilde karakter siline bilir ve ya karakterin üstü boşaltılır o şekilde silinir eyerki üstü doluysa silinmez.Tabiki siz daha iyisini bilirsiniz bu benim görüşüm oluru varsa zaten siz gereyini yapcanızdan şüphem yok. Oyunu ben severek oynuyorum 2 3 aylık oyuna göre gayet başarılısınız ilerleyen yıllarda daha güzel şeyler olucak eminiz.Teşekkürler sevgilerle...

Aziz

Üye
Merhabalar iyi çalışmalar.Benim Karakter silmeyle ilgili bir ricam olcak oluru varsa çünkü karakter silmemiz gerekiyo bazılarımızın bunun için mağzaya paralı bi item koyula bilir bunu kullanıcılar alır o şekilde karakter siline bilir ve ya karakterin üstü boşaltılır o şekilde silinir eyerki üstü doluysa silinmez.Tabiki siz daha iyisini bilirsiniz bu benim görüşüm oluru varsa zaten siz gereyini yapcanızdan şüphem yok. Oyunu ben severek oynuyorum 2 3 aylık oyuna göre gayet başarılısınız ilerleyen yıllarda daha güzel şeyler olucak eminiz.Teşekkürler sevgilerle...
Karakter silmek ücretli olmamalı. Sanırım belli şeylerin suistimal edilmesinden dolayı kapanmıştı. Açılması elbette iyi olur. Ancak parayla satılması yanlış olur. Karakter silmek, karakter silmektir. Neden ücretli olsun?

JaxSui

J
Yönetim yanlışlıkla silmek hesap hacklendikten sonra hackleyen kişinin silmesi gibi sebeplerle kaldırdığını söyledi. Bu çok saçma geldi bana açıkçası. Böyle bir hizmet için hem telefon MESAJ İLE onay kodu hem MAİL ile onay kodu aynı anda istenebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt