Öneri Karakter Yürüme-Koşma Sorunsalı

CraftWORLD

Üye
Yürüyüş animasyonu ve durduğundaki verdiği his çok gerçekçi olmuş gerçekten. Robot gibi değil. Ama tabi bu animasyon belki de hazırdır. Direk satınalmış olabilir. Rise Online'da da umarım geliştirilir. Çok sırıtıyor yürüme animasyonları.

bOgaC

Üye
Hazır alınmış yada oyun motorunun sunduğu bir özellik diye biliyorum. Zaten ilk projesinde böyle efektif koşuyu bir karaktere oturtacak yapımcının ileri düzeyde yol kat etmiş olması zor...

Black Vortex

Üye
koşarken kolları çok kasıntı gibi duruyor. biraz içeriye doğru kalkmalı gibi. iyi bir yere değindin. yürüyüş kötü gösteriyor mage ler de vs .

draz81forza

Üye
dostum bildiğim kadarıyla bu epic gamesin verdiği bedava karakterlerden. Bende bir ara ue4 ile bir şeyler deniyordum yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyordum epic content adı altında bir sürü karakter var onlardan biri olabilir diye düşünüyorum fakat emin değilim eğer adam cidden yaptıysa bu kişiden row ekibi yararlanabilir diye düşünüyorum.

Libitina

Üye
Protean kadın karakter koşma videosuna yazmıştım, düzenleme yapılması gerekiyor oraya.

Rammstein

Üye
Bu reis bence başarmış sizde başarabilirsiniz. Yürüme ve koşma bu şekilde olur diye düşünüyorum.

Bu konu hakkında gelişme var mı ? Bence en önemsenmesi gereken konulardan bir tanesi. Videodaki karakter gibi fiziksel tepkimeleri olsa Rise Online daki karakterlerin daha ne isteriz?

huseyin35

Üye
Adam uğraşıyor, kendi başına bir şeyler yapmaya çalışıyor ki hiç kolay bir iş değil; ama karakter model-movement-environmental yani karakter Paragon oyunundaki hazır model (videoda kendi de ''ben de böyle yapmak istiyorum'' demiş) duruş, tavır-tepki, yürüyüş ve çevresel etkileşim, özetle komple hazır.

Böyle bir tasarımı yapan adam da maaşın kapısını binlerce $ ile açar, Youtube'a vakti kalmaz. Göründüğü kadar basit değildir. Maalesef henüz ülkemizde bu denli kalitede 0'dan yapılmış animasyon yoktur.
O zaman daha iyisini yapana kadar hazırını satın almak daha mantıklı hiç uğraşmayalım o kadar zorsa

DuuB

Üye
karakter koşarken kolları alçıya alınmış gibi bir hava var eğer karakterin zırhlarını çıkarıp koşarsanız daha fazla hissedebilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt